Wysłany: 2005-11-23, 20:30
odpowiedz jest rownie zawila jak moje zycie ale w pytaniu bylo sprecyzpowane
TERAZ
teraz bym urodzila i starala sie byc jak najlepsza matka, chociaz to nielatwe zadanie
[ Dodano: 2005-11-23, 20:31 ]
a;e ostatecznie jestem troche starsza od was wszystkich i mam inne warunki
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Na pewno nie dokonałabym aborcji.
Starałabym sie byc dobra matka
Całe szczescie ze chociaz juz pełnoletnia
Liczyłabym tylko na to ze tatus dziecka nie zwieje
Wysłany: 2005-11-24, 14:23
wampirzyca:) napisał/a:
jak zwieje to nie jest facet
[ Dodano: 2005-11-24, 14:25 ]
ja mialam taka dziwna sytuacje ze kiedy poznalam mojego meza obecnego i zaczelam z nim byc to w zasadzie nie chcalam tego zwiazku bo balam sie ze jestem w ciazy z kims innym... i powiedzialam mu o tym, ze nie mozemy byc razem poki sie to nie wyjasni, a on stwierdzil, ze... najwyzej... ale mam w razie czego nie usuwac.....
i to jest facet
[ Dodano: 2005-11-24, 14:25 ]
ja mialam taka dziwna sytuacje ze kiedy poznalam mojego meza obecnego i zaczelam z nim byc to w zasadzie nie chcalam tego zwiazku bo balam sie ze jestem w ciazy z kims innym... i powiedzialam mu o tym, ze nie mozemy byc razem poki sie to nie wyjasni, a on stwierdzil, ze... najwyzej... ale mam w razie czego nie usuwac.....
i to jest facet
wszystko pieknie, tylko czegos tu nie rozumiem :> .
facet, ktory nie ucieknie od ciezarnej dziewczyny, to nie facet, bo jest odpowiedzialny. a twoj maz zachowal sie odpowiedzialnie i dlatego jest prawdziwym facetem... eee - wytlumacz mi to jak czlowiekowi .
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2005-11-24, 22:32
ps tamten facet by sie nawet nie dowiedzial ze bylabym z nim... ewentuialnie w ciazy, dla mnie to byl ktos na jeden raz, a jednoczesnie nie oczekiwalam od mojego meza ze by sie ze mna chcial w ogole wiazac
nie zwjeje zapewniam Cię
A tak wogle to ja rraczej nie chce miec teraz zadnego bachora no ale jak by już bbyła jakas wpadka to bym sie do niego przyznał ;]
ale jak by już bbyła jakas wpadka to bym sie do niego przyznał ;]
Wiesz kazdy tak mowi... ale jak dojdzie co do czego ta sa glupie pytania typu:
Czyje to dziecko ??
Czy aby na pewno to dziecko jest moje ??
Kto jest ojcem ??
...a potem sie robisz caly blady i zastanawiasz co dalej
Jeszcze pozniej sa alimenty... ale tylko wtedy gdy nie chcesz dobrowolnie dawac kasy ani zajmowac sie swoim dzieckiem
Dobra, nie bede juz straszyl bo przeze mnie potem chlopaki nie beda chcieli zakladac swoich rodzin a ilosc narodzin dzieci w Polsce zmaleje co doprowadzi do zmniejszenia populacji ludnosci w kraju
Wiesz kazdy tak mowi... ale jak dojdzie co do czego ta sa glupie pytania typu:
Czyje to dziecko ??
Czy aby na pewno to dziecko jest moje ??
Kto jest ojcem ??
...a potem sie robisz caly blady i zastanawiasz co dalej
Matys, no wiesz zapewnie na poczatku by byly takei pytania. i wielki szok, no ale nie zostawił bym Marty, bo za bardoz mi na niej zależy.
deela napisał/a:
ladnie sie wyrazasz o swojej progeniturze......
dziecko czy bachor na jedno wychodzi :lol: Najwazniejsze ze jeszcze go nie ma i w najblizszym czasei nic takeigo nie jest planowane Prawda kotus ?
Co byscie zrobili gdybyscie zostali tatusiami? Uznalbyscie dziecko?
Bez zastanowienia, bez zbędnych przemyśleń, po prostu bym to dziecko uznał.
Niepojęta jest dla mnie ucieczka od ciężarnej kobiety - może brzmi to zbyt pięknie i idealistycznie, ale takie jest moje podejście. Nie zwracam uwagi na to, że ktoś napisze coś w stylu: "Tylko teraz tak piszesz, a jak przyjdzie co do czego, to zgłupiejesz". Moje zdanie, moja świętość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.