Najlepiej powiedzieć o tym rodzicą a oni napewno zrozumieją i pomogą;)
nie zawsze... siostra mojego bylego chlopaka wpadla,powiedziala rodzicom,a jej mamusia wydarla sie na nia i kazala usunac! nie przyjela zadnych wyjasnien,tlumaczen,prosb. dziewczyna musiala usunac.
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
siostra mojego bylego chlopaka wpadla,powiedziala rodzicom,a jej mamusia wydarla sie na nia i kazala usunac! nie przyjela zadnych wyjasnien,tlumaczen,prosb. dziewczyna musiala usunac.
we have cookies
Wysłany: 2006-12-24, 14:30
blair_bitch napisał/a:
wsadziłabym taką mamusię na kilka lat za kratki za namawianie do morderstwa
chore..
jakiego morderstwa?? do usuniecia plodu naucz sie nazywac to po imieniu a nie ...
blair_bitch napisał/a:
własnej córce chce odebrać dziecko, zniszczyć psychikę, mimo iż dziewczyna sama podjęła inną decyzję
do 18 rokuz ycia to oni decyduja o dziecku wiec ....
Cytat:
kazac nastolatce usunac-jeszcze wieksza paranoja
zadna paranoja tylko normalnosc ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy
*faris
Wysłany: 2006-12-24, 18:06
Ruget napisał/a:
do 18 rokuz ycia to oni decyduja o dziecku wiec ....
więc do 18 roku życia dziecko nie powinno mieć dziecka gdzieś się wykłócałeś że dzieckiem nie jest się w wieku 18 lat i kurczę sam sobie zaprzeczasz już...
poza tym Ty do ch*** nie jesteś dziewczyną, nie wiesz co się dzieje z jej organizmem, aborcja powoduje wiele szkód - m.in w przyszłości wiele kobiet nie może mieć już dzieci, chociaż bardzo tego chcą... ale Ty oczywiście wiesz lepiej bo już nie raz byłeś w ciąży, usuwałeś i gówno Ci jest
o psychice nie wspominając, no ale to przecież nie jest ważne, wystarczy ze dziewczyna będzie się nadawać dalej do np. seksu, przy okazji nie będzie nie chcianej ciąży i będzie git
Wysłany: 2006-12-24, 19:28
Cytat:
więc do 18 roku życia dziecko nie powinno mieć dziecka gdzieś się wykłócałeś że dzieckiem nie jest się w wieku 18 lat i kurczę sam sobie zaprzeczasz już...
znalazla sie madra co czepia sie slowek jak male dziecko .... wiem ze wolniej dojrzewasz i takie cos do Ciebie nie dociera ale spokojnie dojrzejesz jeszcze
Cytat:
poza tym Ty do ch*** nie jesteś dziewczyną, nie wiesz co się dzieje z jej organizmem, aborcja powoduje wiele szkód
a wiesz ile ciaza powoduje ??
faris napisał/a:
o psychice nie wspominając, no ale to przecież nie jest ważne, wystarczy ze dziewczyna będzie się nadawać dalej do np. seksu, przy okazji nie będzie nie chcianej ciąży i będzie git
a nie wydaje Ci sie ze to jej osobista decyzja i ze nie powinnas w nia pchac swojego pyszczka
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wysłany: 2006-12-25, 18:31
do mnie do szkoly chodzi dziewczyna ktora powinna byc w 3gim lub 1 liceum (nie wiem:P), chodzi do 2 gim i jast w ciazy.... chodzila do szkoly z dosc duzym brzuszkiem i sie nie kryla (obcisle sweterki i takie tam...) ostatnio jej nie widzialam... ale raczje jeszcze nie urodzila.... bo nie watpie ze jets w ciazy...
jakby nie patrzec to tych szkod aborcja wywoluje wiecej.
lepiej urodzin niz pojsc na "zabieg".
ja jestem pewna ze bym urodzila. poradzilabym sobie jakos,byloby ciezko,to jasne,ale mimo to.. na aborcje nie zgodzilabym sie bo to jest niezgodne z moimi zasadami i po prostu bym sie bala.
jest przeszłość...
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-12-27, 14:46
Ruget napisał/a:
tylko psychika i nic wiecej ...
Pikuś, zrąbana psychika to nic złego przecież..
Ruget napisał/a:
najlpiej skombinowac tabletki na poronienie
Najlepiej najpierw myśleć a później lecieć do wyra -,-
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2006-12-27, 15:26
widze że *Ruget uważa że człowiek zyskuje człowieczeństwo dopiero po urodzeniu... a wcześniej czym jest? organem w ciele matki? zbitkiem różnych tkanek które nie zasługuje na żadne prawa? nie no sorry ale mi sie to chore wydaje
_________________ Bóg stworzył człowieka, bo rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował...
skad wiesz ze wiecej jesli jest wykonana w dobrych warunkach to tylko psychika i nic wiecej ...
TYLKO psychika... heh jasne,psychika to nic takiego.
a poza tym to aborcja wykonywana nawet w dobrych warunkach moze zakonczyc sie niepowodzeniem,moga pojawic sie jakies komplikacje czy cos.
dziecko przeciez nie zrujnuje calkowicie zycia matki. poradzi sobie. i da przy okazji szanse na zycie nowemu czlowiekowi.
jest przeszłość...
Wysłany: 2006-12-27, 16:43
Cytat:
w lonie matki jest plodem. zapraszam na www.google.pl i tam wpisz PŁÓD
wpisałam. i co? pare naukowych definicji. płód człowieka nie jest więc człowiekiem? jak dle mnie nie ważne jak go nazywają naukowcy dla mnie to jest dziecko, żyjąca istota i koniec. a to że jest w łonie matki i że jest malutkie nie ma znaczenia. nikt nie dał człowiekowi prawa do decydowania o czyimś życiu.
_________________ Bóg stworzył człowieka, bo rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował...
Wysłany: 2006-12-27, 17:34
userka napisał/a:
jak dle mnie nie ważne jak go nazywają naukowcy dla mnie to jest dziecko, żyjąca istota i koniec
a dla mnie jest tylko plodem i nic wiecej i nic mniej ...
userka napisał/a:
nikt nie dał człowiekowi prawa do decydowania o czyimś życiu.
to plod jaki po wyjsciu z matki zyska zycie ale jesli on nie ma narwow ani nic to nie zyje a jesli zyje to wyciagniemy go i podlaczymy pod aparature jesli wytrzyma 24 h to uwierze ze zyje ... ON nie zyje to jest plod a nie dziecko
(i pisz w dziale aborcjia )
Wysłany: 2006-12-27, 19:12
Ruget napisał/a:
najlpiej skombinowac tabletki na poronienie
Ruget napisał/a:
a dla mnie jest tylko plodem i nic wiecej i nic mniej ...
Ruget napisał/a:
. ON nie zyje to jest plod a nie dziecko
piszesz tak bo jestes facetem, nie wiesz co to znaczy byc kobieta i miec takie uczucia ajkie maja koiety.... nie wiesz co to znaczy nosic w sobie zycie (fakt ja tez nie ale jako dziewczynie latwiej jest mi to sobie wyobrazic) i nawet nie masz pojecia jak kobieta mzoe przezyc aborcje.....
Wysłany: 2006-12-27, 23:55
Dzidka:D napisał/a:
piszesz tak bo jestes facetem, nie wiesz co to znaczy byc kobieta i miec takie uczucia ajkie maja koiety.... nie wiesz co to znaczy nosic w sobie zycie (fakt ja tez nie ale jako dziewczynie latwiej jest mi to sobie wyobrazic) i nawet nie masz pojecia jak kobieta mzoe przezyc aborcje.....
wiem za to jak przezyly ciaze moje kolezanki ... i sry sa zupelnie inne ...
jedna z nich poronila na sile by tylko nie urozic ,... rzucila sie z schodow walila w brzuch itp ... sry ale mogla to zrobic u lekarza a nie w taki sposob ... jak nie chcesz urodzic to tego nie zrobisz ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.