No ostatnio wpadki się sypią wśród znajomych
i niestety w nie tak znowu długim czasie 2 przypadki zwinięcia przez kolesia swoich manatków miały miejsce...
Ciężka sprawa ale po namyśle jestem przeciw.
Zawsze jest szansa że się spotka kogoś kto będzie odpowiedniejszy a lepsze alimenty w garści niż mąż z przymusu.
Jestem właśnie w 15 tyg. ciąży z facetem,z którym jestem od 3 lat i planowaliśmy wspólną przyszłość od dawna,więc nie jest to jakiś "pierwszy lepszy".Strasznie się cieszymy z tego dziecka,ale jak tylko zorientowałam się,że jestem w ciąży to od razu powiedziałam,że żadnego ślubu nie bierzemy na razie,tylko tak jak planowaliśmy,czyli latem 2010,kiedy nasz maluch będzie miał 2 latka.Nawet przez myśl mi nie przeszło żeby brać ślub z powodu dziecka.Wiem,że Piotr bedzie wspaniałym ojcem i nie mam wątpliwości,że to TEN facet,a nie będe biegła do ołtarza z brzuszkiem,z weselem w pierwszym lepszym wolnym lokalu,bo to jest po prostu przykre.I tak będziemy tworzyć szczęliwy dom;nie jest mi potrzebny do tego ślub robiony na szybko.To jest ważny dzień i chcę przwiązać do niego taką wagę jak trzeba,a nasz Szkrab poniesie nam obrączki do ołtarza:)Było trochę kłótni z rodzicami mojego narzeczonego,bo "co ludzie powiedzą",ale moi rodzice popierają mnie w 100%.Ślub jest dla mnie i mojego faceta,a nie żeby było "tak jak powinno".Dla mnie jest "tak jak powinno " być,bo będę miała dziecko z kimś kogo kocham.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.