Forum Dyskusyjne :: chce sprobowac i zasponsorowac kobiete

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kontrowersyjne tematy » chce sprobowac i zasponsorowac kobiete

Przesunięty przez: Prymas
2007-03-18, 14:13
chce sprobowac i zasponsorowac kobiete
Autor Wiadomość

zamozny31

Wysłany: 2007-03-18, 13:32   chce sprobowac i zasponsorowac kobiete

w swoim zyciu mam zasade sprobowac prawie wszystkiego
teraz mam ochote zaopiekowac sie kobieta (od 18lat)
co sadzicie o czyms takim
nie pisze tu o stawce 200 zl ale o wiele wyzszej

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-03-18, 13:36   

popyt rodzi podaż. nie watpie, ze chetna sie znajdzie. po prostu jej nie skrzywdź.

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-03-18, 13:41   

Przenies po prostu do kontrowersyjnych, czemu mialbys usunac? druga strone przerobilismy, teraz czas na kontakt ze sponsorem.

Moze ja spytam - czemu nie poszukasz sobie kobiety, zeby zyc z nia w stalym zwiazku?

Mareczek 
po urlopie

Wysłany: 2007-03-18, 13:52   

chlopak nie chce zobowiazan na dluzsza mete, swoja droga jak sie kobieta zgodzi czemu nie z tym ze 18 lat to ciagle mlode kozy, w ogole kobieta czesto laczy seks z jakims uczuciem i bardzo latwo ja zranic wiec sponsoring jest ryzykowny.

powodzenia w kazdym razie. to do dziewczyny

Asystent 

Wysłany: 2007-03-18, 14:48   

jestes pewnie żonaty, znudzony żoną i kilkorgiem dzieci, znudziły Ci sie zwykłe prostytutki to sobie znaleść zabawkę do urozmaicania Ci czasu. Chyba że nie mam racji to przepraszam ^^

ale jesli mam choć częśc racji - życze Ci żeby Cie ogoliła do zera ...

zamozny31

Wysłany: 2007-03-18, 16:06   dlaczego?

nie mam zamiaru skrzywdzić nikogo
zastanawiam sie jak to jest
z agencji nie korzystam
zone mam ale ... dzieci nie
w sumie z żoną już kiedyś spotykalismy się z jej koleżanką
problem w tym że po pewnym czasie chciała mnie tylko dla siebie
a teraz...
teraz jestem ciekaw jak to jest ze znajomością opartą tylko na kasie
ciekawe co z tego wyjdzie
obiecuję, ze jak coś wyjdzie to podzielę się swoimi przemysleniami

Tenar 

Wysłany: 2007-03-18, 19:00   

nie masz wyrzutow sumienia?
jakbys sie czul, gdyby to Ciebie zdradzila zona? nie mialbys nic przeciwko?

zamozny31

Wysłany: 2007-03-18, 19:12   czy ja wiem moze i by to bylo podniecajace

wiem ze konkurencja powoduje podniesienie jakosci
tak wiec moze seks z kims obcym tez to powoduje

Tenar 

Wysłany: 2007-03-18, 19:47   

czy myslisz czyms innym pomijajac penis?

po co wziales malzenstwo jesli nie liczysz sie z uczuciami zony?

Thar 

Wysłany: 2007-03-19, 01:00   Re: czy ja wiem moze i by to bylo podniecajace

zamozny31 napisał/a:
wiem ze konkurencja powoduje podniesienie jakosci
tak wiec moze seks z kims obcym tez to powoduje

Podniesienie jakości spowodowały tak naprawdę żądania klientów a nie konkurencja. Może lepiej by było gdybyś z żoną porozmawiał o jakości waszego pożycia?

tu bylam - deela

Tenar 

Wysłany: 2007-03-19, 15:28   

tu bylam - deela

dla mnie zawarcie malzenstwa wiaze sie z glebszym uczuciem i to na nim ono winno funkcjonowac. zdrada aby podniesc komfort wspolzycia czy wzbogacic sie o nowe doswiadczenia seksualne jest podle. to kompletny brak szacunku dla swojego partnera.

Thar 

Wysłany: 2007-03-19, 16:00   

tu bylam - deela
Tenar napisał/a:
czy myslisz czyms innym pomijajac penis?

Powiedz mi, skąd możesz wiedzieć "czym" mysli ten mężczyzna pisząc anons??? Hm? Czy to aby nie jest generalizowanie?

Powiedz mi jeszcze co wiesz z własnej autopsji o małżeństwie? Nic? Dlaczego więc próbujesz wzbudzić w mężczyźnie wstręt do samego siebie?

Nie popieram tego rodzaju "zabiegów". Ja w związku stawiam zawsze na uczciwość. Nigdy nie nadałabym ani nie odpowiedziała na ogłoszenie tego rodzaju, co nie znaczy, że nie zrobią tego inne dzieczyny (powyżej 18-stu lat).

Tenar 

Wysłany: 2007-03-19, 16:10   

Thar napisał/a:
Powiedz mi, skąd możesz wiedzieć "czym" mysli ten mężczyzna pisząc anons??? Hm? Czy to aby nie jest generalizowanie?

coz, chyba jasno przedstawil czego oczekuje i dlaczego, nie sadzisz? oceniam po zachowaniu przedstawionym w tym temacie. dla mnie to swinstwo i nie mam zamiaru starac sie o delikatnosc.

Thar napisał/a:
Powiedz mi jeszcze co wiesz z własnej autopsji o małżeństwie? Nic? Dlaczego więc próbujesz wzbudzić w mężczyźnie wstręt do samego siebie?

owszem, jeszcze nie jestem zona, ale to nie zabrania mi odczuwac wstretu do takiego dzialania Thar.
Ostatnio zmieniony przez Tenar 2007-03-19, 16:13, w całości zmieniany 1 raz  

*miss irony 

Wysłany: 2007-03-19, 16:15   

Prosze o szcególy jesli chodzi o zapłatę.
Jestem nad wiek dojrzała :D Zapewniam.
A ja cie kocham

*simarik 
tyttö

Wysłany: 2007-03-19, 16:21   

Tenar napisał/a:
oceniam po zachowaniu przedstawionym w tym temacie. dla mnie to swinstwo i nie mam zamiaru starac sie o delikatnosc.

I o to się rozchodzi, każdy ma swoje własne założenia w życiu. Szczerze mówiąc, to mnie nie rusza, to że jakiś doświadczony mężczyzna chce spróbować;] kogoś innego, człowiek ma tendencje do dość szybkiego nudzenie się stałymi zjawiskami. Jak chce i uważa, że tego potrzebuje to czemu nie? Lepsze to, niż mordowanie żony dla bycia z kimś innym;] Szkoda żony, szkoda przyszłej "dziewczyny", szkoda pana sponsora, same szkody, ale z drugiej strony - żona pozbędzie się łajdaka, "dziewczyna" zarobi sobie, a pan sponsor będzie zadowolny bo i sprawi sobie przyjemność i odżyje mentalnie ;>
Ostatnio zmieniony przez simarik 2007-03-19, 16:22, w całości zmieniany 1 raz  

Thar 

Wysłany: 2007-03-19, 17:20   

simarik napisał/a:
człowiek ma tendencje do dość szybkiego nudzenie się stałymi zjawiskami.

Związek to nie jest stałe zjawisko. Poza tym w związku mają miejsce różnorakie bodźce, co wpływa na różnorodność spedzanych ze sobą dni.
Tenar napisał/a:
coz, chyba jasno przedstawil czego oczekuje i dlaczego, nie sadzisz?

Czy to, że facet mówi otwarcie o swoim zainteresowaniu seksem, oznacza (jak to paskudnie nazwalaś), że myśli penisem? Powiedz mi szczerze, kochałaś się już, czy po prostu powtarzasz utarte slogany swoich koleżanek z gimnazjum? Penis służy do sprawiania radości kobiecie a nie do myślenia :rotfl: . Każdy człowiek jest seksualny w jakiś sposób, więc nie dziw się, że dorosły już mężczyzna myśli o seksie!

Jak już wspomniałam nie zdecydowałabym się na to. Mam swoje fundusze. Oczywiście, że dla wielu dziewczyn byłoby to atrakcyjne - dla mnie jest to sprzeczne z moimi wartościami.
Zastanawia mnie jednak, dlaczego taki "niedopieszczony" mężczyzna nie rozstanie się z żoną. Czy wtedy nie można już uprawiać zawodu bogatego sponsora?

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-03-19, 17:31   

Thar, a nie uwazasz, ze facet chcący przespac sie z inna kobieta liczac na to, ze jego żona czując konkurencję poprawi się w łóżku ma jednak troche nasrane we łbie?

simarik napisał/a:
Jak chce i uważa, że tego potrzebuje to czemu nie? Lepsze to, niż mordowanie żony dla bycia z kimś innym;]

jesli ten czlowiek wyjatkowo szybko nudzi sie znajomosciami, osobami, to mogl nie krzywdzic kobiety, ktora jest obecnie jego malzonka, zeniac sie z nia. mogl zyc z nia na kocia lape, bez zobowiazan. bo slub jednak do czegos zobowiazuje, nie bierze sie go po to, zeby zaniedlugo znudzic sie i poleciec dalej.

Thar 

Wysłany: 2007-03-19, 17:36   

Mordred napisał/a:
Thar, a nie uwazasz, ze facet chcący przespac sie z inna kobieta liczac na to, ze jego żona czując konkurencję poprawi się w łóżku ma jednak troche nasrane we łbie?

Oczywiście, że nie jest to właściwe podejście! Dlatego napisałam, że zamiast rozwijania swoich aspiracji sponsora powinien lepiej porozmawiać z żoną o tym problemie.

Tenar 

Wysłany: 2007-03-19, 19:38   

Thar napisał/a:
Czy to, że facet mówi otwarcie o swoim zainteresowaniu seksem, oznacza (jak to paskudnie nazwalaś), że myśli penisem?

Thar, oczywiscie ze nie. Jednak majac stala partnerke, zone, nie powinienen wg mnie, szukac sobie innych obiektow do eksperymentowania [jak to zgrabnie okreslil] . zwiazek, a raczej milosc jest dla mnie nadrzedna wartoscia, ktora powinno sie chronic i wzmacniac, a szukanie wrazen fizycznych poza nim jest nieliczeniem sie z uczuciami tej drugiej osoby, brakiem empatii, milosci? dlatego powiedzialam, ze mysli penisem. tak trudno to wydedukowac?

tu bylam - deela

Thar 

Wysłany: 2007-03-19, 20:47   

Mordred napisał/a:
ale z drugiej strony czlowiek powinien potrafic wyrazac swoje zdanie na dany temat juz przed "inicjacją", przynajmniej tak mi sie wydaje.

Przecież nie zabraniam tego. Tylko, że przed (jak to określiłeś) "inicjacją" istnieje wiele niedomówień, które są zastępowane naszymi idealizowanymi wyobrażeniami na ten temat. Przykład: przed zamieszkaniem z mężczyzną łudziłam się, że wszystko bedzie jak w bajce - okazało się, że jest wiele sytuacji, ktorych nie jest się w stanie przewidzieć. Można tylko dumać. Poznac temat? Temat się poznaje zadając właściwe pytania, a nie oskarżając czy krytykując czyjeś podejście do jakiegoś tematu.

Mordred napisał/a:
ale smiac i generalizowac podejscie kogos, bo probuje poznac temat albo wyrazic swoje zdanie, to chyba jednak troche nie tak.

Nie generalizuje podejścia Tenar . Jednakże ona przedstawia swoją idealną miłość, wyobrażenie o prawdziwym związku. To jest nie tak. W życiu naprawdę różnie sie układa. Jeśli ktoś ma problem tego rodzaju to (moim zdaniem) niewłaściwe jest podejście "bleeeee o ty niedobry, jak możesz to robić swojej ukochanej żonie", tylko zagłębić sie w dany problem i znaleźć ludzie rozwiązanie. W tym przypadku stawiałabym na szczerą rozmowę z żoną, albo z kims zaufanym, kto spokojnie wyjaśni owemu panu, że naprawdę ie warto.

Odpowiedz do tematu