Forum Dyskusyjne :: chce sprobowac i zasponsorowac kobiete

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kontrowersyjne tematy » chce sprobowac i zasponsorowac kobiete

Przesunięty przez: Prymas
2007-03-18, 14:13
chce sprobowac i zasponsorowac kobiete
Autor Wiadomość

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-03-19, 20:54   

Thar napisał/a:
Temat się poznaje zadając właściwe pytania, a nie oskarżając czy krytykując czyjeś podejście do jakiegoś tematu.

ona nie krytykowała podejścia do tematu, tylko niewierność.

Thar napisał/a:
Jeśli ktoś ma problem tego rodzaju to (moim zdaniem) niewłaściwe jest podejście "bleeeee o ty niedobry, jak możesz to robić swojej ukochanej żonie", tylko zagłębić sie w dany problem i znaleźć ludzie rozwiązanie.

ale jaki ten facet ma niby problem? seks z zona go nie satysfakcjonuje? okej, w takim razie nie widze problemu - biorą rozwód i moze robic, co mu sie zywnie podoba. malzenstwo do czegos zobowiazuje, nie mowie, ze ma jej byc wierny na sile, ale niech nie ciagnie rzeczy, od ktorej na boku i tak ucieka.

*miss irony 

Wysłany: 2007-03-20, 17:27   

Prosze mnie nie ignorowac panie Autorze tematu.
A ja cie kocham

Tenar 

Wysłany: 2007-03-20, 23:11   

tu bylam - deela

Thar napisał/a:
Nie generalizuje podejścia Tenar . Jednakże ona przedstawia swoją idealną miłość, wyobrażenie o prawdziwym związku. To jest nie tak. W życiu naprawdę różnie sie układa. Jeśli ktoś ma problem tego rodzaju to (moim zdaniem) niewłaściwe jest podejście "bleeeee o ty niedobry, jak możesz to robić swojej ukochanej żonie", tylko zagłębić sie w dany problem i znaleźć ludzie rozwiązanie. W tym przypadku stawiałabym na szczerą rozmowę z żoną, albo z kims zaufanym, kto spokojnie wyjaśni owemu panu, że naprawdę ie warto.

przyjmij do swojej wiadomosci wiec, ze moge znac pojecie zwiazek nie tylko w teorii. poza tym sa pewne normy spoleczne, pewne kwestie, w ktorych zgadzaja sie miliony, a owy pan ma 31 lat i decydujac sie na taki krok jak slub powinien je znac, nie uwazasz?

tu bylam - deela

Thar 

Wysłany: 2007-03-21, 00:32   

Cytat:
owszem. wiec moze jakis konkret, co mogloby pomoc temu panu, hm? negowanie cudzej opinii bez wyraznego postawienia swojej jest nieco dziwne.

"Może lepiej by było gdybyś z żoną porozmawiał o jakości waszego pożycia? " to mogłoby mu pomóc i tak napisałam! Poczytaj zanim coś mi takiego zarzucisz. Chyba ty tutaj czegoś nie rozumiesz. Swoją drogą jesteś niesamowicie upierdliwy.

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-03-21, 00:38   

Thar napisał/a:
"Może lepiej by było gdybyś z żoną porozmawiał o jakości waszego pożycia? "

aha, ze to niby jest rada skierowana do faceta, ktory powaznie mysli o placeniu (mieszkaniem, utrzymaniem, niewazne) dziewczynie za regularny seks? ktory pewnie juz niejedna zdrade, wizytę w "domu rozkoszy" ma za sobą, żeby z żoną pogadał? jeśli ma na to ochote i powaznie nad tym mysli, to raczej jest zdeterminowany i nie widzi szanse na poprawe sytuacji "w domu".

tu bylam - deela

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-03-21, 15:53   

zgłaszam kandydaturę

poważnie się zrobiło widze... co kto lubi...
związek małżeński? kwestia priorytetów... bycie utrzymaną? kwestia priorytetów
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-03-21, 15:55   

sądzę, że to również kwestia moralnosci, roznie pojmowanej.

a te kandydatury to hm, maja byc smieszne, czy jak?

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-03-21, 15:57   

Mordred napisał/a:
również kwestia moralnosci, roznie pojmowanej.

a czy moralność, to nie są zasady, kórym hołdujemy? bo jeśli tak to słowo priorytety zostało użyte poprawnie...
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-03-21, 16:01   

priorytety mogą się kłócić z naszą moralnością, ale to już raczej filozoficzne dywagacje, troche odbiegające od tematu. ;-]

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2007-03-21, 16:08   

odrobinkję...
priorytety, to rzeczy dla nas ważne, moralność, to zasady, ważne dla nas i dlatego nimi sie kierujemy...

a ad. tematu....
człowiek chce trochę rozrywki, naodlądała się filmów zza oceanu, widzi, że jest spoko luz, życie piękne, dwie kobiety... czemu nie? mamy wolność, każdy może robić co chce...
stała kochanka? to może nawet lepiej niż przygodne związki? i dla żony bezpieczniej... kochanka pewnie będzie zdrowa....

Nabokov Rozpacz

beata8550

Wysłany: 2007-04-19, 11:04   

panie zamożny jest pan zwyrodnialcem-fuj
ale nie rozumiem dlaczego chce pan koniecznie płacić kobiecie za seks czy myśli pan że za darmo nikt pana nie zechce??????

myosotis 

Wysłany: 2007-04-19, 15:50   

Po prostu idiotyzm....

Magdalena Samozwaniec

adelaida 

Wysłany: 2007-04-21, 16:42   

myosotis napisał/a:
Po prostu idiotyzm....

popieram

nigdy mnie nie poznasz

Wróżbiarka 

Wysłany: 2007-05-04, 11:30   

Pan zamożny pomylił po prostu fora. Trzeba to ogłoszenie na jakimś innym dać.
"Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu

Dzikaaa 

Wysłany: 2007-05-04, 15:26   

Czemu nie, zgodzę się z paroma poprzednikami, wszytsko zależy od wewnętrznych zasad ewentualnej kandydatki. Najważniejsze, zeby byc w zgodzie ze soba, a nie z ogółem.
can't breathe.. breathe..
colder and colder..
just hold onto me..."

Odpowiedz do tematu