Anakonda(ona)
Wysłany: 2007-10-04, 16:57 asteroida atakuje! a moze nie?
Nie wiem już co myślec kupiłam symulacje komputerową o tym że może trafic w nas olbrzymia asteroida ,i są na to liczne dowody , i są dowody też na to że nasza planeta zjanduję sie w najniebezpieczniejszym miejscu gdzie krąży najwięcej tych niebezpiecznych skał ,naukowcy szukają sposobu na ocalenie ziemi,chocaiż nei iwme czy rozpaczac ale zobaczcie ja sie nie boje ,bo pomyślcie logicznie już tyle lat sie mówi ze bedzie koniec świata przez boga pokazywai jakieś znaki nP: że na jakiejśc piramidzie w egipcie było napisane "bedzie koniec świata 2012 roku" a oni odrazu ci naukowcy ze to znak boga,przecież lepszy frajer mugł tak napisac takei brednie by zrobic sensacje i tak samo z innymi dowodami, na asteroide niby są dowody że są wielkie dziury po tych skałach ale przecież oni odrazu ze ona nas zabije jakaś wielka,przecież może to jakieś brednie naszych "mądrych" naukowców,może jakieś spadną małe kiedyś w dalekich egzotycznych krajach że zrobią dziury,a oni odrazu uolbrzymiaja że wielka spadnie i zabije ludzi na świecie! brednie i jeszcze raz brednie a wy co sądzicie?
_________________ Olle!!! Ollee!!!! byczku mój pobycze sie i fasolke po bretońsku zjem ! na dworcu pkp!
*faris
Wysłany: 2007-10-04, 17:03
Anakonda(ona) napisał/a:
może jakieś spadną małe kiedyś w dalekich egzotycznych krajach
tzn. gdzie ? na Hawajach ?
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.