Wysłany: 2006-10-11, 12:47 "Adoptowane dzieci przez homoseksualistow"
No wlasnie co o tym myslicie? O prawie geji i lezbijek do adoptowania dzieci bo wiadomo ze wlasnych miec nie moga! Jak moze czuc sie takie dzieko gdy dorosnie i wszyscy beda sie smiali ze ma 2 mamusie albo 2 tatusiow
Wysłany: 2006-10-11, 13:00
Powiem tak...
Nie mam nic do tego, że homoseksualne pary chcą być razem, według mnie mogą brać ślub i mieć te same prawa co pary heteroseksualne. Nie przeszkadzają mi oni ani trochę, bo uważam że każdy jest jaki jest i nie powinno im się tego odbierać.
Ale wszystko do pewnego stopnia.
Nie jestem za tym, żeby takie pary miały prawo do adopcji. Trzeba pomyślec o tym dziecku, które będzie miało 2 mamusie czy 2 tatusiów. Jest bardzo duża szansa, że to dziecko tez będzie homoseksualne.
Więc niech tam sobie żyją jak chcą. Ale od dzieci z daleka...
_________________ Jestem tylko przeszkodą na Twojej drodze. Więc odejdę. Będę myśleć o Tobie przy każdym kroku mojej ucieczki...
Ostatnio zmieniony przez Marciarka 2006-10-11, 13:01, w całości zmieniany 1 raz
Ja w ogóle jestem przeciw homoseksualistom! niech się idą leczyć! ;/
Kto im daje ślub w ogóle? Bardzo prawdpodobne,ze tez potajemni geje ;/
A te dziecie biedne, w Holandii już chyba nawet moga adpotowac ;/
One sie będą strasznie czuć tak jak to juz powiedziała Lena,
co sie z tym swiatem i moralnoscią dzieje?
_________________ ``You were everything, everything that I wanted THAT I WANTED
We were made to be, supposed to be, but we lost it BUT WE LOST IT
All the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1486 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-10-11, 14:19
Apple napisał/a:
Z tego, że mają inna orientajcę seksualną od urodzenia? To tak jakbyś kazała się leczyć murzynowi, żeby się biały zrobił : /
Zgadzam się z Marciarką. Dziecko potrzebuje i mamy i taty. Od matki uczy się delikatności, od ojca - jak przeżyć.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2006-10-11, 15:23
Wiesz Apple... nie rozumiem twojego podejścia do sprawy.
Apple napisał/a:
gdyby tak wypowiedziała się 13latka, to byłabym w stanie to zrozumieć ale z ust (klawiatury ^^) osoby prawie dorosłej, brzmi to troche dziwnie...
Może powiesz w takim razie coś więcej na ten temat? Dlaczego jesteś przeciw?
I z czego właściwie ty chcesz ich leczyć... Oo
Bo z tego co mi wiadomo, homoseksualizm nie jest chorobą ;]
Cytat:
A te dziecie biedne, w Holandii już chyba nawet moga adpotowac ;/
One sie będą strasznie czuć tak jak to juz powiedziała Lena,
No w Holandii akurat nie będą ^^. Tam jest dużo bardziej rozwinięta tolerancja niż w Polsce, więc nikogo za to nie zbesztają, skoro miałoby to byc legalne ;P.
No ale z tego co mi wiadomo, to nawet tam, pary homoseksualne nie mają prawa do adopcji
_________________ Jestem tylko przeszkodą na Twojej drodze. Więc odejdę. Będę myśleć o Tobie przy każdym kroku mojej ucieczki...
nie przeszkadzaja mi homoseksualiści w żadnym stopniu
mogą sobie chodzić za rece całować sie i wszystko inne
są tacy dami jak każdy inny człowiek
wiec maja prawo wkońcu to wolny kraj wiec i orjetnacja zostaje osobistym wyborem
ale jestem przeciw adoptowaniu przez takie pray dzieci
ponieważ takie dziecko nie będzie dosrastało w takiej typowej rodzienie
i bedzie widziec rodzinny inne, może byc wyśmiewane przez społęczeństwo
ogolnie mówiąc jest to minus dla dziecka.
Wysłany: 2006-10-11, 16:34
jedna sprawa mozesz byc odrobine tolerancyjna ?? nie mowi sie pedalow lecz jejow jak bym na ciemie mowil np suka lub cos takiego to byss sie obrazila i powiedziala czemu Cie tak obrazam ... wiec czemu ich musisz?
i co z tego ze bedzie mialo 2 mamusie jak mam mame i tate co pija to ma gorzej niz w takiej rodzinie homo ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wysłany: 2006-10-11, 16:41
Ruget napisał/a:
i co z tego ze bedzie mialo 2 mamusie jak mam mame i tate co pija to ma gorzej niz w takiej rodzinie homo ...
to ma duże znaczenie z psychologicznego punktu widzenia. Poza tym głupie jest porównywanie zdrowej rodziny do rodziny patologicznej
Bo jedno do drugiego ma się szczerze mówiąc nijak.
Wysłany: 2006-10-11, 16:42
Apple napisał/a:
niech się idą leczyć! ;/
A osobiście nie cierpie gejów. Nikt mi "siłom" nie narzuci tolerancji, ale takie teksty to po prostu złote usta 2006 ;d
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2006-10-11, 16:50
Wszyscy homo mi nie przeszkadzają. Niech robią co chcą, ich życie i wogóle. Mnie to nie interesuje co robią. Niech sobie nawet ślub biorą, ale adopcja dziecka ee... jestem przeciw temu. To dziecko później nie będzie miało życia jak będzie starsze, każdy będzie się z niego wyśmiewać, będzie wytykane palcem a raczej żadne dziecko tak nie chciało by mieć....
Wysłany: 2006-10-11, 16:51
Marciarka napisał/a:
a lesbijek też nie cierpisz?
Również. Coś jeszcze chce wiedzieć?
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-10-11, 16:55, w całości zmieniany 2 razy
Może powiesz w takim razie coś więcej na ten temat? Dlaczego jesteś przeciw?
I z czego właściwie ty chcesz ich leczyć... Oo
Bo z tego co mi wiadomo, homoseksualizm nie jest chorobą ;]
Przecież to jest obrzydliwe! Niemoralne... widzisz takich na ulicy i chce ci sie wymiotować ;/ Dla tego rodzaju rzeczy nie ma tolerancji!
Poza tym chodzi mi o prawdziwych homoseksulaistó, których jest naprawdę mało i to jest choroba.
A o takich homseksualistów "na modę" jak to teraz bywa taki np Elton John, czy te Tatoo (kiedyś ) albo nawet Madonna ;/
Oni to robią dla sławy, żeby o nich mówiono i potem inni biorą z nich przykład, bo to jest niby trendy No i potem ten świat tak wygląda
_________________ ``You were everything, everything that I wanted THAT I WANTED
We were made to be, supposed to be, but we lost it BUT WE LOST IT
All the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``
Z jednej strony lepiej żeby dziecko miało jakąś rodzinę lub jej namiastkę zamiast miałoby mieszkać na bidulu. Jednkże, taka rodzina napewno nie zapewni takich warunków jak ta składająca sie z głównych filarów OJCIEC I MATKA. Napewno dziecko byłoby w dziwnej sytuacji. Dla mnie to jest troche chore...
_________________ All good things come to an end...
;]
Uważam, że nie powinno sie pozwalać parom gejowskim na adopcje z bardzo prostej przyczyny - dla dobra dziecka.. Żyjemy na takim świecie a nie innym pełnym nietolerancji do inności itd.. i takie dziecko poprostu by było zaszczute przez społeczeństwo
nie przemawiają do mnie argumentu w stylu: "lepiej z gejami niz w patologicznej rodzinie czy domu dziecka"... adoptowanemu dziecku wyrządzilibyśmy przeogromną krzywdę...po prostu jego psychika uległa by zniszczeniu...mieć dwóch tatusiów, albo dwie mamusie to nie jest normalne.. takie jest moje zdanie..
Wysłany: 2006-10-16, 16:17
a jak zobaczy na ulicy 2 gejow calujacych sie i czy to zle na nie nie woplynie ten swiat na kazdym kroku sie zmienia teraz w kazdej reklami eprrawie jest spora dawka erotyki teraz dzieci wiedza wiecej o sexie od starych babc wiec w koncu na temat par gejowskich beda coraz wiecej wiedziec i nie bedzie to taka nowoscia jak teraz wiec w koncu stanie sie to normalne a zezwolenie na adopcje moze przyspieszyc ten proces ...
przypomnijcie sobie co bylo jakies 50 lat temu w ameryce byli biali i murzyni ... teraz to jednosc
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.