Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-10-16, 15:23
Ruget napisał/a:
a jak zobaczy na ulicy 2 gejow calujacych sie i czy to zle na nie nie woplynie
Pomyśl o skali... zobaczy dóch gejów, może parę sekund popatrzy i koniec. A co, gdy przez przynajmniej 18 lat ma pod nosem dwoje tatusiów lub dwie mamy?
Oczywiście, że źle wpłynie ale nie tak, jak "rodzice" homoseksualiści..
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2006-10-16, 15:37
ale ,mam jedno pytanie czy znasz jakas pare homoseksualna ?? penwie nie ja znam ich naprawde wiele i wiem ze Ci ludzie sa lekko inni od hetero sa bardziej wrazliwi i czuli na problemy i maja wieksze ambicje bo wiedza ze spoleczenstwo zle ich przyjmuje wiec musza sie tak ustawic zeby miec spokojne zycie ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wysłany: 2006-10-16, 15:39
Ruget napisał/a:
czy znasz jakas pare homoseksualna ??
Hmm chyba nie ale to nie znaczy, że nie wiem mniej wiecej jacy są.. Trochę się orientuję ; >
Tylko zastanawiam się ja Twój post nawiązuje do mojego poprzedniego?
Wysłany: 2006-10-16, 15:43
tak ze nie wiesz jacy sa Ci ludzie bo to co pisza i mowia o nich to plotki wynikajace z filmow takich jak statek milosci i nie wiedzac jacy sa wypowiadasz sie na ich temat w sposob jak bys ich znala ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wysłany: 2006-10-16, 15:50
Ale czy ja ich w jakiś sposób krtykuję, czy mówię, że coś robią nie tak, bądź że coś mi się podoba w ich zachowaniu lub nie? Ja tylko napisałam, że na dziecko, które zobaczy gejów na ulicy nie wpyłnie to tak mocno jak na dziecko, które obcuje z nimi na codzień.
Wysłany: 2006-10-16, 16:01
ale jest ich coraz wiecej wiec Ci na ulicach abrdzo wplywaaja jednak w wiedniu dzieci bawia sie na placu zabaw a 5 m dalej na lawce widzisz calujaca sie parke ... i tam to nie powoduje nawet oburzenia starszych ludzi oni juz przywykli wiec po jakims czesie swiat przyzwyczai sie do adopcji i takie dzieci nie beda gorsze ale by to zrobic musza jakies kroki ozstac podjete ...
Wysłany: 2006-10-16, 17:24
nie ja mysle ze mozna mu to w lajtowy sposob wytlumaczyc bo potem w przedszkolu pojawia sie jakies dziecko co wie lepiej :p i nagle maly ma pretensje czemu je klamiemy ...
a jak dziecko zadaje mase pytan to jedno wiecej czy mnie nie zrobi roznicy i powiedz czemu nie mozna dac im szansy nie wiesz jakimi beda rodzicami i jak to bedzie wygladac ale juz zakladasz ze zle ...
Wysłany: 2006-10-16, 17:37
Nie schodzcie z tematu bo znowu pół dyskusji wyj***ą do kosza...
Mam małe pytanie. mianowicie: skoro trzeba być tolerancyjnym to dlaczego nie toleruje się kogoś kto nie znosi gejów? Troche to dziwne wszak wszyscy są równi...
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
teraz geje/lesbijki wydajom sie dla niekótrych ludzi czyms niemozliwym i jakimś totalnym absurdem. lec z czasem mysle ze pary homoseksulane będą obierane jako normlani ludzie a niewytykani na ulicach przez swoja orientacje inną niż większość.
Cudak każdy ma prawo do własnego zdania. i powinno sie tolerowac zdanie innych jesli sie nawet z nim nie zgadzamy.
ale to że ktoś nie lubi gejów/lesbijek nie oznacza, że ma prawo im uprzykrzac życie. nie mówi tu o tobie bo Cie nie znam.
Ostatnio zmieniony przez nici-she 2006-10-16, 18:14, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-10-16, 18:15
bo ten ktos nie jest osoba co jest tolerancyja wiec jak wyszla z kregu tolerancyjnych to dlaczegi mamy ja tolerowac hmm zagmatwalem ale mozna ktos to zrozumie
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-10-17, 12:55
A ja nie potrafię stwierdzić czy jestem za czy przeciw, gdyż gdybym miała reagować emocjonalnie powiedziałabym, że jestem przeciw, natomiast kierując się w jakiejś części rozsądkiem bylabym raczej za.
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-10-17, 15:01
Nie chciałabymm miec dwóch tatusiów Ani dwóch mamuś Masakra... ;/
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Wysłany: 2006-10-17, 15:38
ten fragment wypowiedzi po usunieciu poprzedniego posta nie ma sensu więc go usunełam
- deela
A wiecie co? Każdy mówi o dwóch tatusiach. KAZDY! A ja kiedyś czytałem artykuł w gazecie o dwóch mamusiach we Francji i mają tam się dobrze ;p
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.