Hej... W końcu po 8 latach odnalazłam swoją siostrę. mamy problem w odnalezieniu 3 siostry. Znamy jej poprzedni adres, pod ktorym obecnie nie przebywa. jest tam zameldowana, lecz zamieszkuje w okolicach Warszawy. Zależy mi aby dowiedzieć sie, jaki jest jej obecny adres zamieszkania... Doraźcie mi gdzie mogę się zgłosić, aby móc otzrymać informację o jej obecnym miejscu zamieszkania... prosze
_________________ Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2008-04-26, 14:24
renia ,
Biuro meldunkowe ??? Jak dobrze zagadasz do urzędniczek to Ci to powinny sprawdzić. Jeśli będą bardzo trzymały się prawa to i tak mają obowiązek do poszukiwanej osoby wysłać list z zapytaniem czy chce ujawnić swój adres zameldowania.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.