Teraz to czy to podchodzi pod pedofilie i to kto jest ojcem mnie najmniej interesuje Najbardziej mnie dziwi jak 9-latka moze urodzic dziecko skoro jeszcze w tym wieku jest sie chyba nie plodnym Jak to bedzie wygladalo ze gdy dziecko bedzie mialo 9 lat a matka bedzie dopiero miala 18 lat
Matys, spójrz na to z tej lepszej strony: ludzie na ogół lubią się chwalić, że mają młode mamy. :p I nie mogłaby też tak od razu zostać starą teściową. :p
słyszalam o tym(w radiu gadali) kurcze to sie w głowie nie mieści, żeby dziecko mialo dziecko. Biedna ta matka tej 9 latki-taki wstyd, dziewczynka jest slawna na caly świat, nie zla ściema!! ale dziwne to jest ile ona miała lat jak dostała okres, to jest z biologicznego punktu widzenia nie możliwe
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Byłabym skłonna w to uwierzyć, jakoś wydaje mi się to prawdopodobne.
Matys napisał/a:
Jak to bedzie wygladalo ze gdy dziecko bedzie mialo 9 lat a matka bedzie dopiero miala 18 lat
Fajnie jest mieć młodych rodziców
Prymas napisał/a:
ludzie na ogół lubią się chwalić, że mają młode mamy
Dokładnie
Prymas napisał/a:
I nie mogłaby też tak od razu zostać starą teściową
Gorzej jak zostanie babcią w wieku 34 lat (przypuszczając, że "dziecko" zajdzie w ciążę mając 25 lat). No chyba że pójdzie w ślady matki
karda90 napisał/a:
ale dziwne to jest ile ona miała lat jak dostała okres, to jest z biologicznego punktu widzenia nie możliwe
Widocznie jest to mozliwe. Gorzej z porodem, więc pewnie dlatego cesarka.
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Tak... więc z teoretyczngo punktu widzenia mogłaby zostać babcią już w wieku 19 lat (biorąc poprawkę na 9 miesięcy ciąży).
No tak, nie wzięłam pod uwagę 9 miesięcy W wieku 19 lat ... hmm, jeszcze lepiej
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Wysłany: 2006-07-11, 16:06
Jezus!! O co ta cała awantura? Przecież u tych zabiedzonych indian z Brazylii nie takie rzeczy się zdarzały :
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Przecież u tych zabiedzonych indian z Brazylii nie takie rzeczy się zdarzały :
Też tak myślę... Ale dzieci 'dorastają' coraz szybciej... Już się wszystkim w głowach przewraca. To że nastolatki to już jest szok... A 9-letnie dziecko... Zabiłabym takiego &%*^%&^(*&)&*^&^$^*( ... Może nie poruszajmy kwestii gwałtu bo nie chce robic offtopa.
Wysłany: 2006-07-16, 21:58
Galaxy napisał/a:
Zabiłabym takiego &%*^%&^(*&)&*^&^$^*(
Myślałem że katolik musi przebaczać a nie mordować Także nasuwa mi się wniosek że jesteś moher nie katolik. A pomyślcie że tam może mają taki zwyczaj że mężczyźni żenią się z o wiele od siebie młodszymi dziewczynami.Zresztą u nas w Polsce też było tak, że królowie żenili się z młodszymi panienkami. I co, też byś zabiłą tych piździelców?
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Myślałem że katolik musi przebaczać a nie mordować Także nasuwa mi się wniosek że jesteś moher nie katolik. A pomyślcie że tam może mają taki zwyczaj że mężczyźni żenią się z o wiele od siebie młodszymi dziewczynami.Zresztą u nas w Polsce też było tak, że królowie żenili się z młodszymi panienkami. I co, też byś zabiłą tych piździelców?
Hmmm... źle to odebrałeś. To zależy wszystko od ich zwyczjaów ale ja mówiłam o gwałcicielach ichyba wyraziłam się jasno. I nie jestem moherem zapewniam Cię:)
karas1789 [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-19, 19:01
9 letnia matka ?? co na to jej rodzice? i kto jej to zrobił ?? wie może ktos na ten temat więcej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.