ja nie zgadzam się ze życie jest do dupy... okey sa ciezkie chwile, ale nikt nigdy nie mowil ze bedzie latwo... ale zeby od razu tak oceniac musialo cos stac ze tak napisales, bo to nie mozliwe, ze tak po prostu uwazasz ze zycie jest do dupy...
co najsmieszniejsze duzo ludzi tak mowi, a chyba kazdy boi sie smierci, czy rozmowy o niej...
uzasadnij swoja odpowiedz redcat... dlaczego uwazasz ze zycie jest do dupy??
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wysłany: 2007-01-18, 17:14
Moze i jest do dupy. I wiem czemu to piszesz. Pogoda, pogoda, polityka, ilosc wojen i glodu na swiecie. Ale polecam Ci miec to wszystko w dupie. NIc nie zmienisz, mozesz jedynei popatrzec na to inaczej. POpatrz na psa bawiacego sie patykiem, na kwiatka ktory wypuszcza nowe listki, na trawnik ktory pod warstwa gowien jest wciaz zielony. Na chodnikowy bruk ktory ulozony jest w smieszny wzorek, na szum wiatru, na spadajace liscie z drzew, na suchy listek ktory jak lodz unosi sie na tafli kaluzy... Oto rzeczy dla ktorych warto zyc...
MOga tez byc osoby dla ktorych warto... Czasem wystarczy sobie w glowie wyobrazic co by sie zrobilo.. nawet jak taka osoba nie istnieje jeszcze albo odeszla z naszego zycia. To chodz raz daj poniesc sie marzeniom... czasem pomaga.
Życie wcale nie jest takie ,jakim nazywa go autor tematu.
Przecież życie jest piękne!
Do...duszy to najwyżej ludzie mogą być.
Ale zycie samo w sobie? Nigdy!
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Nie łamcie się tylko dołącznie do grona prawdziwych zmotywowanych ludzi. Takich jak ja. Bez mobilizacji i konkretnych koncepcji człowiek się kruszy. Zacznijcie robić to co ma sens czyli użyjcie intelektu a życie zacznie nabierać barw. Nie można być zwykłym durniem, kaleką, osobą która czeka na gotowe. Troche starań. To moja rada.
wstaję rano, czuję się gównianie
idę na uczelnię, czuję się gównianie
wracam z zajęć, czuję się gównianie
kładę się spać, czuję się gównianie
życie to gówno?a może to zwykły kac...
_________________ Hey man you know I'm really okay
The gun in my hand will tell you the same
But when I'm in my car
Don't give me no crap
Cause the slightest thing and I just might snap
No co ty muwisz.... Jak sobie obejrzę tequile i bonettiego w Rzymie to od razu się weselszy robie! Nie chodzi mi o jakieś denne klapciawe komedie romantyczne.....
_________________ Wy macie tylko ten wasz wszechświat! Ja mam całą resztę!!!!
życie jest piękne.
Ogląsam komedie by się o tym przekonać to w nich pokazane jest prawdziwe szczęście głupich ludzi. Oglądam i poruwnuje z moim szczęsciem
_________________ Wszystkie debilki lubią wampirki;););)
Wysłany: 2007-02-20, 13:48
No moze ewentulanie Monty Python.Ale jakogladasz debilna komedie amerykanska i sluchasz tych zartow i myslisz sobie: Panie, widisz i nei grzmisz. Czy na tym swiecie sa naprawde takie debile? I od razu swiat zmienia sie w czrno biaa reklam depresyjnego leku.
Wysłany: 2007-02-22, 18:27
Eart napisał/a:
Horrory bardziej prawdopodobne niż komedie?! NO daj spokój!
Jakos owiele czesciej ludziom przytrafiaja sie tragedie, czasem dziwne, niz spotyka ich jakies niesamowite szczescie, zostaja obdarowani przez los czy cos w tym stylu. wystarczy wlaczyc wiadomosci i odrazu widac co jest bardziej prawdopodobne
_________________ "Najlepiej jest łgarzom powierzyć tajemnicę, bo choć ją wyplotą,
to im nikt nie uwierzy."
nie, po prostu taka jest ludzka natura, ze gówno ich obchodzi to, ze komus urodzilo sie dziecko, ktos dostal sie na wymarzone studia, albo ze ktos zalozyl z kumplami kapele, wola wiedziec ile osob zginelo podczas ostatniej katastrofy.
codziennie dzieje sie mnostwo bardzo dobrych (mimo ze troche naiwne, to wydaje mi sie to jednak dobrym okresleniem) rzeczy, jesli tego nie zauwazasz, to albo jestes pesymistka lub (co ostatnio modne) mhroczną słuchaczką Evanescence z ciągotami w stronę żyletek.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.