Dziwne, że mam 15 lat?!. Jak dla mnei to nie jest dziwne ;p hehe nie można się pieścić z partnerem?!. heh
w wieku 15 lat z ciekawszych rzeczy to polecam ciekawa, a nawet <uwaga, trudne slowo> inteligentna rozmowe. mowie ci, takiego hardcore'u nie przezylas pewnie jeszcze nigdy.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Lux masz 15 lat i powiedz mi czy Cie dziwi co ja robie w wieku 15 lat?!.
mnie to dziwi. a pozniej sa skandale, krzyki, ze dzieci niemoralne, ze patrza na gwalty i molestowanie i temu przyklaskuja, ze sie ku*wią od najmniejszego, dziewczynki bija rekordy swiata w konkurencji "ktora szybciej zajdzie". nie od razu Kraków zbudowano, zaczyna sie od takich "pieszczot".
Cytat:
Naadir rozmowe juz przezyłam ;p dzieki ;p było zajebiście ;p
jesli podczas rozmowy bylo mu z toba, tak jak mi z toba teraz, to obawiam sie, ze twoj partner moze nie podzielac tego entuzjazmu.
second edit - kurna, zmienilem jeden wyraz [zeby brzmialo po polskiemu] 10 sekund po wyslaniu posta i juz mi sie zaznacza "edytowany", jestem oburzony. ;-]
Ostatnio zmieniony przez Mordred 2006-11-27, 16:43, w całości zmieniany 2 razy
powiedz mi czy Cie dziwi co ja robie w wieku 15 lat?!.
ehhh... jasne,ze mozna sie piescic z partnerem. a rob se co chcesz,kiedy chcesz,z kim chcesz i gdzie chcesz.
tylko dziwi mnie to,ze w wieku 15 lat juz boisz sie popadniecia w rutyne w sferze sexu. musialas baaaardzo wczesnie zaczac. moze nawet za wczesnie,ale nie mnie to oceniac.
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
Wysłany: 2006-11-27, 16:45
Cytat:
Chłopaka bardzo kręci to jak dziewczyna sama np. zdejmie sobie bluzke...
chyba jakies przestazale informacje masz :p
Naadir, nie bardz az taka pozadna bo pachniesz mi mlodzierza wszechpolska ... wiek nie ma znaczenia powinnas to wiedziec cos innego sie liczy i Ty majac 18 mozesz dalej do tego nie dorastac a jakas 15 lata mogla juz dawno
a co do tej rutyny to hmm moze wiazanie kajdanki i zawiazane oczy bardzo to pobudza zmysly
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Naadir, nie bardz az taka pozadna bo pachniesz mi mlodzierza wszechpolska ... wiek nie ma znaczenia powinnas to wiedziec cos innego sie liczy i Ty majac 18 mozesz dalej do tego nie dorastac a jakas 15 lata mogla juz dawno
wiek dojrzales, a plci juz nie?
jesli twoim zdaniem wiek nie ma zadnego znaczenia jesli chodzi o seks, to poczekaj, az ktos na ktorejs dyskotece pomysli tak w odniesieniu do twojej corki.
Dzięki Rugecik wykorzystam to a z tą bluzka to bez sensu.. Wydaje mi się, że facet ma większą satysfakcję jak on np. ze mnie zdjemie koszulkę sam albo np. bielizne hehe tak mi się wydaje.. Mam racje Rugecik ??
A Patryśka dla Twojej wiadomości zaczęłam od nie dawna ;p hehe
Lux a Ty tego nie robisz?!. ;>
niektórzy szybciej dojrzewają
_________________ ... Władza Jest Zawsze Gwałtem Na Ludziach ...
Lux wiedziałam, ze to robisz... No cóż.. świat idzie do przodu jak to mawia moja mama: " nie dziwne, ze dzieci w wieku 13 lat już się kochają.. jeżeli w przedszkolu juz sie całują, to co bedzie za pare lat? " heh co rok sie wszystko zmienia ;D
_________________ ... Władza Jest Zawsze Gwałtem Na Ludziach ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.