Forum Dyskusyjne :: z "urozmaicania sexu"

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Polecamy: finanse test-t

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Offtopic » z "urozmaicania sexu"

Przesunięty przez: deela
2006-11-27, 23:20
z "urozmaicania sexu"
Autor Wiadomość

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2006-11-29, 11:55   

NIe kieruj swojej wypowiedzi do wszystkich, bo obrazasz i taracisz w oczach...

*faris 

Wysłany: 2006-11-29, 16:14   

Magda napisał/a:
jeżeli Wy już w tym momencie potzrebujecie urozmaiceń w seksie i szukacie ich w necie to ja Wam wszystkim współczuję po 10 latach małżeństwa.

No właśnie o to chodzi... W wieku 15 lat szukają niektory urozmaiceń w seksie... No dobra, - świetan zabawa, wielkie uczucie, wielka miłość...
Ale co będzie za 10- 15 lat ? To co teraz robią, stanie się dla nich rutyną i co wtedy ? Zaczną poszukiwać czegoś nowszego ? Wtedy orgie itp wejdą pewnie w modę i też będą normalką... ? Może jeszcze coś lepszego ?

Ciekawi mnie czy teraz Ci co mają po 15 lat, jak będę mieć dzieci w tym wieku będą twierdzić, że seks jest fajny w tym wieku i czy pozwolą na to... Bardzo mnie to ciekawi.

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2006-11-29, 18:11   

Mokra napisał/a:
NIe kieruj swojej wypowiedzi do wszystkich,
pisząc na forum kieruję swoją wypowiedź do wszystkich, których ona dotyczy, więc jesli Cię tak strasznie moje słowa uraziły najwidoczniej do nich nalezysz.
Mokra napisał/a:
bo obrazasz i taracisz w oczach...
wyrażam swoja opinię, a nie obrażam
ja tu nie widzę ani jednogo słowa które jest obraźliwe dla kogokolwiek

i co tracę w oczach? i czyich oczach?

#bLu 
I dont like iT

Wysłany: 2006-11-29, 18:38   

co za durni mlodzi ludzie i bezsensowna rozmowa.. zenada. poziom bravo girl (tak to jest jak sie 14-15latki biora za tematy dotyczace sexu i najpierw sie przechwalaja a potem okazuje sie ze w zyciu nie uprawialy seksu tylko sie piescily albo ze sie puszczaly juz od 12-14roku zycia. nie bede wpominac o tym ze panna ma 15lat i jest wielce zakochana hahahaha;d nie no bravo girl, tokio hotel i blog 27 z wami;)))

tyle ode mnie.
Ostatnio zmieniony przez bLu 2006-11-29, 18:39, w całości zmieniany 1 raz  

Ruget 
:*

Wysłany: 2006-11-29, 18:48   

faris napisał/a:
I możesz mi wierzyć lub nie, jakoś chłopcy są tu bardziej dojrzalsi, nie zawsze ale jednak...
Za parę lat, jak wszystko pójdzie tak do przodu, będziesz pewnie twierdził, że 8 latkowie też mają prawo się zakochiwać i uprawiać seks, bo to już będzie normalka...

ej sry ale nie przesadzaj ... bo to wkurzajace jest jak kobieta popada w skarjnosci ....

Cytat:
jeżeli Wy już w tym momencie potzrebujecie urozmaiceń w seksie i szukacie ich w necie to ja Wam wszystkim współczuję po 10 latach małżeństwa.

ja nie potrzebuje :) tylko doradzalem tym co zalozyli temat mi starcza to co mam :)

faris napisał/a:
Ale co będzie za 10- 15 lat ? To co teraz robią, stanie się dla nich rutyną i co wtedy ? Zaczną poszukiwać czegoś nowszego ? Wtedy orgie itp wejdą pewnie w modę i też będą normalką... ? Może jeszcze coś lepszego ?

sry jestes przedawniona bo orgie juz wyszly z mody :p i sex nigdy nie bedzie rutyna NIGDY jak by byl to wasi rodzice by go pewnie nie uprawiali bo po co .... a robia to i sa razem po 30 lat i nie czuja rutyny bo sex to bardzo szerokie slowo i znudzic sie nim jest ciezko ....

a Ty blu tu jak kazda kobieta popadasz w skrajnosci hmm widze ze to kolejna wielka wada waszej pluci ...

Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy :P

*faris 

Wysłany: 2006-11-29, 19:24   

wiesz co... nudzisz mnie już
ja nie popadam w skrajności, po prostu po pewnym czasie skrajność przestaje być skrajnością i staje się normalką...
Mumiiiiinki!

Ruget 
:*

Wysłany: 2006-11-29, 19:50   

no to chyba dopiero sie staniesz ...

Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy :P

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2006-11-29, 21:48   

Zal...

Odpowiedz do tematu