że kazda osoba która tutaj cos pisze jest doswiadczona !!
tylko ze niektorzy to doswiadczenie roznie rozumuja...
dobra,koniec,bo to nie ten temat. zalozcie temat o doswiadczeniach w pieszczotach to wtedy bedzie mozna o tym pogadac,a teraz wracajac do tematu, to wlasnie moja starsza kolezanka stwierdzila,ze urozmaiceniem jest uzycie rozowych,wlochatych kajdanek
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
Wysłany: 2006-11-27, 19:24
Cytat:
wiek dojrzales, a plci juz nie?
jesli twoim zdaniem wiek nie ma zadnego znaczenia jesli chodzi o seks, to poczekaj, az ktos na ktorejs dyskotece pomysli tak w odniesieniu do twojej corki.
hmm nie chce miec dziecka wiec chyba nie bede mial problemu i hmm sex na dyskotece jakis dziwny rocznik jestes (ups sry chyba moj ;p a wiec calkiem fajny to moze o region chodzi :p)
lux napisał/a:
A wiek 15 lat to juz teraz na porzadku dziennym jest !!
slepy jestes czy moich postow nie czytasz ?? wiek nie ma znaczenia (od 15 mozna decydowac o ciele wczesniej mowa o gwalcie jest) i hmm liczy sie to w glowie ...
Naadir napisał/a:
po trzecie - mebel [xD], czytanie ze zrozumieniem sie klania, gdzie ja niby napisalem o tobie?
nie widzisz ze to problem ludzkosci jest u nas polowa napisala wypracowanie na probnej maturze z polaka na jakis swoj temat a nie na zadany bo "zle" go zrozumieli ;/
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Mabel, przykro mi to mowic, ale jestes niedojrzalym, glupim dzieciuchem. i nic by mnie to nie obchodzilo, ale niestety predzej czy pozniej wpadniesz i twoje dziecko przejmie twoje geny i tak dalej bedzie, ten kraj nie bedzie normalny xD eh, do gazu...
*faris
Wysłany: 2006-11-28, 10:15
A ja poprę, że świat sie kurwi
Przecież tak jest.
Poza tym trudno mówić w wieku 15 lat o wielkiej, nieskończonej miłości.
Może jestem staroświecka, ale uważam, że miłości trzeba sie nauczyć z czasem, a to wymaga bardzo wielu lat. Miłość i kochanie to nie przede wszystkim seks i pieszczoty. Nie mówienie sobie, że się kocha, nie tylko mówienie o zaufaniu... Miłości uczymy się przez całe życie... Nigdy nie uwierzę, że ktos kogoś pokochał na (GG?????) czy w ciągu dwóch miesięcy, bo uważam, ze to nierealne.
Poza tym w wieku 15 lat będziesz uprawiać seks. Za parę lat stwierdzisz, że znudził Ci się seks z tym chłopakiem i znajdziesz innego. I co temu drugiemu powiesz ? Że się już "kochałaś" bo tamtego "kochałaś" ? A teraz zmieniłaś zdanie ?
Nie wiem jak inni, ale ja ndal jestem za seksem po ślubie - i możecie mnie nawet nazywać sobie cnotką, młodzieżą wszechpolską i kom tam jeszcze wymyślicie.
Ale ja chcę, żeby ten pierwszy raz przeżyć z kimś, kogo naprawdę kocham i będę chciała, żeby to był tylko i wyłącznie on...
^^Dopóki śmierć nas nie rozłączy^^
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2006-11-28, 19:37
faris napisał/a:
Poza tym w wieku 15 lat będziesz uprawiać seks. Za parę lat stwierdzisz, że znudził Ci się seks z tym chłopakiem i znajdziesz innego
sry jak bierezesz slub to po nim robisz sex z jednym przez 50 lat i sie nie nudzi wiec masz jakies kijowe argumenty ...
faris napisał/a:
Nie wiem jak inni, ale ja ndal jestem za seksem po ślubie - i możecie mnie nawet nazywać sobie cnotką, młodzieżą wszechpolską i kom tam jeszcze wymyślicie.
ja to za glupote uwazam po slubie stwierdzisz ze Ci ten partner nie lrezy bo za malo chce lub za duzo i bedzie zonk a tak
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy
*faris
Wysłany: 2006-11-28, 19:54
no to mam kijowe, dla Ciebie to nie musi być argumnet, ale wybacz... w wieku 15 lat seks uprawiać bo "kocha" toż to nic innego jak sprzedawanie się
kijowy to Twój argument jet : co to mam niby kwa sobie sprawdzać chłopaka jak się z nim seks uprawia ????? Ciebie po***bało...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2006-11-28, 21:14
faris napisał/a:
no to mam kijowe, dla Ciebie to nie musi być argumnet, ale wybacz... w wieku 15 lat seks uprawiać bo "kocha" toż to nic innego jak sprzedawanie się
wydaje mi sie ze jestes bardzo malo dojrzala ... bo mozna kochac w kazdym wieku ... chyba ze dla Ciebie jest skala 15-17 lat milosc szczeniacka nie majaca nic wspolnego z prawdziwa itd ... hmm sry za to ale poprostu az smierdzi mi tu glupota wiec wychdodze ...
faris napisał/a:
kijowy to Twój argument jet : co to mam niby kwa sobie sprawdzać chłopaka jak się z nim seks uprawia ????? Ciebie po***bało...
nie sprawdzic ale wiedziec czy pottraficie sie zadowolic bo jak bys nie wiedziala to przyczyna 70% zdrad z dziwka i 40 % rozwodow z tego powodu jest .... i hmm rob jak uwazasz ja sie nie wtracam tylo pamietaj by mowic na poczatku moim zdaniem ... bo tylko Ty masz takowe ...
*faris
Wysłany: 2006-11-28, 21:41
Znalazł się wyrośnięty i strasznie dojrzały. Poza tym skoro w wieku 15-17 lat ta miłość jest taka dojrzała i prawdziwa, to dziwne, że w ciągu tych lat najczęściej się zmienia partnerów, no ale to już nie mój kłopot...
Już napisałam, że uważam, że jeśli ktos mówi, że kocha w wieku 15 lat. a swoją miłość zna 2 miesiące to ja w to nie wierzę po prostu. Bo miłości się uczy całe życie. Ale jeszcze trzeba by tu wyjaśnić pojęcie miłości, SEKS to nie wszystko. A z Twoich wypowiedzi można tak wywnioskować.
Zadowolić czy sprawdzić to jest to samo Jak się kogoś kocha to się potrafi wszystko.
To co to za miłość skoro z powodu seksu się rozwodzą ? To nie miłość.
Ale Ty wiesz lepiej, miłość = seks i tylo
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2006-11-28, 22:23
nie tylko bo seks bardzo ludzi zbliza ja go na poczatku prowadzilem i nie zaluje i to moze pomuc zbudowac naprawde mocny zwiazek i nie kazdy jest taki jak myslisz bo wierze w milosc od pierwszego wejrzenia ... sam ja przezylem ... i mysle ze jak po 10 miesiacach mowie kocham to znaczy ze kocham chociaz 10 miesiecy to dla mnie i tak malo .... i sex nie jest najwazniejszy tak nie myslalem nawet przez 3 sek zycia jest wazny bo jednoczy zblirza ludzi nazwyam go czasem rozmowa duszy bo wtedy slow sie nie uzywa .... to jest cos pieknego nie do opisania .... no coz Twoje zycie .... i hmm co do poczatku to z tym wyrosnietym to sie zgodze bo ma sie te 208 a z dojrzalym to hmm jeszcze nie w 100 %
*faris
Wysłany: 2006-11-28, 22:35
Zbliża, ale może najpierw poznać się emocjonalnie a dopiero potem intymnie ? No, ale to już wg. każdego uznania. Ja mam na ten temat inne zdanie.
No to widzisz, skoro Ty masz te 18 lat, i nie jesteś całkiem dojrzały, to co z tymi 14-15 latkami ? W tym wieku rzadko myśli się o czymś poważniejszym, (no tak, zdarza się, są wyjątki, wiem) zazwyczaj zwraca się uwagę na głupoty i przyjemności.
Miłość od pierwszego wejrzenia ? A cóż to oznacza ? Kocha się wygląd ? Bo zazywczaj trudno dostrzec coś więcej...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2006-11-28, 22:47
faris napisał/a:
Miłość od pierwszego wejrzenia ? A cóż to oznacza ? Kocha się wygląd ? Bo zazywczaj trudno dostrzec coś więcej...
widze ze nie przezylas milosci bo jak spotaklem ta dziewczyne od razu wiedzialem ze chce z nia byc ... i nie chodzi o kochanie wygladu ... lecz o cos zupelnie innego zrozumiesz jak sie zakochasz ... a co to 15 latek to hmm wiekszosc dziewczyn mowi ze dojrzewaja one 3 lata szybciej od facetow chyba raz sie z tym zgodze i wyjdzie na jedno i nie calkiem nie znaczy ze duzo do konca brakuje nie czepiaj sie slowek bo to nei jest dobre ... malo kto z ludzi jest w 100% dojrzaly bo w kazdym zostaje czastka dziecka wiec nawet 40 latek nie jest dojrzaly w 100% hmm
*faris
Wysłany: 2006-11-29, 07:49
Ty mi nie mów, co ja przeżyłam a co nie, bo Ty tego z całą pewnością nie wiesz.
A czasem psychika tych 15 latek jest jak u 8 letniego dziecka Mam okazję porównać zachowania młodzieży w liceum... I możesz mi wierzyć lub nie, jakoś chłopcy są tu bardziej dojrzalsi, nie zawsze ale jednak...
Za parę lat, jak wszystko pójdzie tak do przodu, będziesz pewnie twierdził, że 8 latkowie też mają prawo się zakochiwać i uprawiać seks, bo to już będzie normalka...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.