Forum Dyskusyjne :: z "urozmaicania sexu"

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Offtopic » z "urozmaicania sexu"

Przesunięty przez: deela
2006-11-27, 23:20
z "urozmaicania sexu"
Autor Wiadomość

lux :)

Wysłany: 2006-11-27, 17:07   

Patryśka ...Z tego co piszemy to wynika...
że kazda osoba która tutaj cos pisze jest doswiadczona !!

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2006-11-27, 17:07   

i z czego ty sie cieszysz?

świat nie idzie do przodu, świat się kurwi.

[sorry, ale juz mnie to pieprzenie zaczyna smieszyc]

"wiedzialam, ze to robilas" buahahaha

Mabel 

Wysłany: 2006-11-27, 17:08   

Każdy coś o tym wie...

Patryśka 

Wysłany: 2006-11-27, 17:11   

Cytat:
że kazda osoba która tutaj cos pisze jest doswiadczona !!

tylko ze niektorzy to doswiadczenie roznie rozumuja...
dobra,koniec,bo to nie ten temat. zalozcie temat o doswiadczeniach w pieszczotach to wtedy bedzie mozna o tym pogadac,a teraz wracajac do tematu, to wlasnie moja starsza kolezanka stwierdzila,ze urozmaiceniem jest uzycie rozowych,wlochatych kajdanek :)

Mabel 

Wysłany: 2006-11-27, 17:11   

Nie kurwi się!. Jeżeli mam stałego partnera i go kocham to dlaczego mam sie z nim nie kochać?!.
Ostatnio zmieniony przez Mabel 2006-11-27, 17:12, w całości zmieniany 1 raz  

lux :)

Wysłany: 2006-11-27, 17:16   

Oj teraz wszystko Mebel idzie do przodu..

Rozwija sie świat, rozwija sie technika..
wiec ludzie tez ..

A wiek 15 lat to juz teraz na porzadku dziennym jest !!

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2006-11-27, 17:25   

po pierwsze - offtop.

po drugie - jesli to prowokacja, to naprawde wam sie udalo, ale nie robcie z siebie juz kretynek.

po trzecie - mebel [xD], czytanie ze zrozumieniem sie klania, gdzie ja niby napisalem o tobie?

Ruget 
:*

Wysłany: 2006-11-27, 19:24   

Cytat:
wiek dojrzales, a plci juz nie?

jesli twoim zdaniem wiek nie ma zadnego znaczenia jesli chodzi o seks, to poczekaj, az ktos na ktorejs dyskotece pomysli tak w odniesieniu do twojej corki.

hmm nie chce miec dziecka wiec chyba nie bede mial problemu i hmm sex na dyskotece jakis dziwny rocznik jestes :P (ups sry chyba moj ;p a wiec calkiem fajny to moze o region chodzi :p)

lux :) napisał/a:

A wiek 15 lat to juz teraz na porzadku dziennym jest !!

slepy jestes czy moich postow nie czytasz ?? wiek nie ma znaczenia (od 15 mozna decydowac o ciele wczesniej mowa o gwalcie jest) i hmm liczy sie to w glowie ...

Naadir napisał/a:
po trzecie - mebel [xD], czytanie ze zrozumieniem sie klania, gdzie ja niby napisalem o tobie?

nie widzisz ze to problem ludzkosci jest :P u nas polowa napisala wypracowanie na probnej maturze z polaka na jakis swoj temat a nie na zadany bo "zle" go zrozumieli ;/

Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy :P

#deela 

Wysłany: 2006-11-27, 23:20   

no to pyskujcie sobie dalej

X. 

Wysłany: 2006-11-27, 23:42   

Mabel, przykro mi to mowic, ale jestes niedojrzalym, glupim dzieciuchem. i nic by mnie to nie obchodzilo, ale niestety predzej czy pozniej wpadniesz i twoje dziecko przejmie twoje geny i tak dalej bedzie, ten kraj nie bedzie normalny xD eh, do gazu...

*faris 

Wysłany: 2006-11-28, 10:15   

A ja poprę, że świat sie kurwi :/
Przecież tak jest.
Poza tym trudno mówić w wieku 15 lat o wielkiej, nieskończonej miłości.
Może jestem staroświecka, ale uważam, że miłości trzeba sie nauczyć z czasem, a to wymaga bardzo wielu lat. Miłość i kochanie to nie przede wszystkim seks i pieszczoty. Nie mówienie sobie, że się kocha, nie tylko mówienie o zaufaniu... Miłości uczymy się przez całe życie... Nigdy nie uwierzę, że ktos kogoś pokochał na (GG?????) czy w ciągu dwóch miesięcy, bo uważam, ze to nierealne.
Poza tym w wieku 15 lat będziesz uprawiać seks. Za parę lat stwierdzisz, że znudził Ci się seks z tym chłopakiem i znajdziesz innego. I co temu drugiemu powiesz ? Że się już "kochałaś" bo tamtego "kochałaś" ? A teraz zmieniłaś zdanie ?
Nie wiem jak inni, ale ja ndal jestem za seksem po ślubie - i możecie mnie nawet nazywać sobie cnotką, młodzieżą wszechpolską i kom tam jeszcze wymyślicie.
Ale ja chcę, żeby ten pierwszy raz przeżyć z kimś, kogo naprawdę kocham i będę chciała, żeby to był tylko i wyłącznie on...
^^Dopóki śmierć nas nie rozłączy^^ :)
Mumiiiiinki!

Ruget 

Wysłany: 2006-11-28, 19:37   

faris napisał/a:
Poza tym w wieku 15 lat będziesz uprawiać seks. Za parę lat stwierdzisz, że znudził Ci się seks z tym chłopakiem i znajdziesz innego

sry jak bierezesz slub to po nim robisz sex z jednym przez 50 lat i sie nie nudzi wiec masz jakies kijowe argumenty ...

faris napisał/a:
Nie wiem jak inni, ale ja ndal jestem za seksem po ślubie - i możecie mnie nawet nazywać sobie cnotką, młodzieżą wszechpolską i kom tam jeszcze wymyślicie.

ja to za glupote uwazam po slubie stwierdzisz ze Ci ten partner nie lrezy bo za malo chce lub za duzo i bedzie zonk a tak :)

*faris 

Wysłany: 2006-11-28, 19:54   

no to mam kijowe, dla Ciebie to nie musi być argumnet, ale wybacz... w wieku 15 lat seks uprawiać bo "kocha" toż to nic innego jak sprzedawanie się :/

kijowy to Twój argument jet : co to mam niby kwa sobie sprawdzać chłopaka jak się z nim seks uprawia ????? Ciebie po***bało...
Mumiiiiinki!

Ruget 

Wysłany: 2006-11-28, 21:14   

faris napisał/a:
no to mam kijowe, dla Ciebie to nie musi być argumnet, ale wybacz... w wieku 15 lat seks uprawiać bo "kocha" toż to nic innego jak sprzedawanie się :/

wydaje mi sie ze jestes bardzo malo dojrzala ... bo mozna kochac w kazdym wieku ... chyba ze dla Ciebie jest skala 15-17 lat milosc szczeniacka nie majaca nic wspolnego z prawdziwa itd ... hmm sry za to ale poprostu az smierdzi mi tu glupota wiec wychdodze ...

faris napisał/a:
kijowy to Twój argument jet : co to mam niby kwa sobie sprawdzać chłopaka jak się z nim seks uprawia ????? Ciebie po***bało...

nie sprawdzic ale wiedziec czy pottraficie sie zadowolic bo jak bys nie wiedziala to przyczyna 70% zdrad z dziwka i 40 % rozwodow z tego powodu jest .... i hmm rob jak uwazasz ja sie nie wtracam tylo pamietaj by mowic na poczatku moim zdaniem ... bo tylko Ty masz takowe ...

*faris 

Wysłany: 2006-11-28, 21:41   

Znalazł się wyrośnięty i strasznie dojrzały. Poza tym skoro w wieku 15-17 lat ta miłość jest taka dojrzała i prawdziwa, to dziwne, że w ciągu tych lat najczęściej się zmienia partnerów, no ale to już nie mój kłopot...
Już napisałam, że uważam, że jeśli ktos mówi, że kocha w wieku 15 lat. a swoją miłość zna 2 miesiące to ja w to nie wierzę po prostu. Bo miłości się uczy całe życie. Ale jeszcze trzeba by tu wyjaśnić pojęcie miłości, SEKS to nie wszystko. A z Twoich wypowiedzi można tak wywnioskować.
Zadowolić czy sprawdzić to jest to samo :/ Jak się kogoś kocha to się potrafi wszystko.
To co to za miłość skoro z powodu seksu się rozwodzą ? To nie miłość.
Ale Ty wiesz lepiej, miłość = seks i tylo :/
Mumiiiiinki!

Ruget 

Wysłany: 2006-11-28, 22:23   

nie tylko bo seks bardzo ludzi zbliza :) ja go na poczatku prowadzilem i nie zaluje :) i to moze pomuc zbudowac naprawde mocny zwiazek i nie kazdy jest taki jak myslisz bo wierze w milosc od pierwszego wejrzenia ... sam ja przezylem ... i mysle ze jak po 10 miesiacach mowie kocham to znaczy ze kocham chociaz 10 miesiecy to dla mnie i tak malo .... i sex nie jest najwazniejszy tak nie myslalem nawet przez 3 sek zycia jest wazny bo jednoczy zblirza ludzi :) nazwyam go czasem rozmowa duszy bo wtedy slow sie nie uzywa .... to jest cos pieknego nie do opisania .... no coz Twoje zycie .... i hmm co do poczatku to z tym wyrosnietym to sie zgodze bo ma sie te 208 :P a z dojrzalym to hmm jeszcze nie w 100 % :)

*faris 

Wysłany: 2006-11-28, 22:35   

Zbliża, ale może najpierw poznać się emocjonalnie a dopiero potem intymnie ? No, ale to już wg. każdego uznania. Ja mam na ten temat inne zdanie.
No to widzisz, skoro Ty masz te 18 lat, i nie jesteś całkiem dojrzały, to co z tymi 14-15 latkami ? W tym wieku rzadko myśli się o czymś poważniejszym, (no tak, zdarza się, są wyjątki, wiem) zazwyczaj zwraca się uwagę na głupoty i przyjemności.
Miłość od pierwszego wejrzenia ? A cóż to oznacza ? Kocha się wygląd ? Bo zazywczaj trudno dostrzec coś więcej...
Mumiiiiinki!

Ruget 

Wysłany: 2006-11-28, 22:47   

faris napisał/a:
Miłość od pierwszego wejrzenia ? A cóż to oznacza ? Kocha się wygląd ? Bo zazywczaj trudno dostrzec coś więcej...

widze ze nie przezylas milosci bo jak spotaklem ta dziewczyne od razu wiedzialem ze chce z nia byc ... i nie chodzi o kochanie wygladu ... lecz o cos zupelnie innego zrozumiesz jak sie zakochasz ... a co to 15 latek to hmm wiekszosc dziewczyn mowi ze dojrzewaja one 3 lata szybciej od facetow :) chyba raz sie z tym zgodze i wyjdzie na jedno :) i nie calkiem nie znaczy ze duzo do konca brakuje nie czepiaj sie slowek bo to nei jest dobre ... malo kto z ludzi jest w 100% dojrzaly bo w kazdym zostaje czastka dziecka wiec nawet 40 latek nie jest dojrzaly w 100% :) hmm

*faris 

Wysłany: 2006-11-29, 07:49   

Ty mi nie mów, co ja przeżyłam a co nie, bo Ty tego z całą pewnością nie wiesz.
A czasem psychika tych 15 latek jest jak u 8 letniego dziecka :/ Mam okazję porównać zachowania młodzieży w liceum... I możesz mi wierzyć lub nie, jakoś chłopcy są tu bardziej dojrzalsi, nie zawsze ale jednak...
Za parę lat, jak wszystko pójdzie tak do przodu, będziesz pewnie twierdził, że 8 latkowie też mają prawo się zakochiwać i uprawiać seks, bo to już będzie normalka...
Mumiiiiinki!

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2006-11-29, 11:39   

jeżeli Wy już w tym momencie potzrebujecie urozmaiceń w seksie i szukacie ich w necie to ja Wam wszystkim współczuję po 10 latach małżeństwa.

Odpowiedz do tematu