Wysłany: 2007-04-22, 21:33
Miala bym prosbe, temat jest poswiecony wybranym cytatom, moze nie robmy zamieszania i nie komentujmy kazdy cytat 5 postami bo si erobi balagan. Proponowala bym aby osoba o ktorej lub ktrej byl cytat miala mozliwosc prostowania wytlumaczenia albo robic jak w innych tematach czyli strzelic jakis tani cytat a pod nim wyrazic swoja opinie o popzednim. Panie X ciesze sie z pana powrotu ale komentowanie komentarzy innych mija sie z celem tego forum [wyrazanie swoich opini na temat]
ten tekst o byciu tru nie byl o tobie, narcyzie, to bylo nawiazanie do pewnej strony w sieci, tak samo jak i ten 'gej' lubej. wiec daruj sobie, twoj 'gniew' ostatnio strasznie potaniał, skoro doszukujesz sie we wszystkim przytyków do siebie, to moze czas zaczac sie leczyc?
a gdzie ja napisałem, ze traktuje to tekst o sobie? podalem normalny cytat
widac Ty powinienes sie leczyc, skoro wszedzie doszukujesz sie przytykow moich, do mnie samego. skad takie zainteresowanie moja osoba, nie masz wlasnego zycia? kompleksy? ;]
Cytat:
i naprawde, nie pisz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia. czyli po prostu nie pisz nic.
to sie nazywa szczyt hipokryzji, dawac innym takie rady, a samemu sie do nich nie stosowac. co tu jeszcze robisz?
Wysłany: 2007-04-22, 22:21
okok, zaczynamy od zera, tj pomijamy pomijamy i ponownie:
Cytat:
Miala bym prosbe, temat jest poswiecony wybranym cytatom, moze nie robmy zamieszania i nie komentujmy kazdy cytat 5 postami bo si erobi balagan. Proponowala bym aby osoba o ktorej lub ktrej byl cytat miala mozliwosc prostowania wytlumaczenia albo robic jak w innych tematach czyli strzelic jakis tani cytat a pod nim wyrazic swoja opinie o popzednim
[ Dodano: 2007-04-24, 17:10 ]
Jakub kubek napisał/a:
golić sie jeszcze tam!!!!!!boże swiety!!!peały sie golą wszedzie tam oprocz twarzy bo to normalne !!!!
Wysłany: 2007-04-24, 21:04
Galaxy napisał/a:
(...)ale bez przesady, jak żółtodziubna gostka ma naście lat i dziubdzia się z gościem, który ma dzieści lat(...)
Zgłaszam wespół z shalikiem. Wydaje mi się że kiedyś w szkole uczyli innego Polskiego.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Myślę o tym, że jesteś emo i tniesz się po rękach, i trzeba by was homoseksualnych pojebów, deportować wraz z nasieniem szatana wprost do trumien, serce przebić osikowym kołkiem i 10 metrów pod ziemię, przysypać ziemią, zalać betonem i postawić jeszcze krzyż, co byście nie powstali z martwych, szurnięci emowcy :?
Cytat:
Nie jestem zły, jestem po prostu zagubiony i bardzo smutny, i przez cięcie się rozwiązuję swoje problemy. A problemem jest m.in to, że tacy jak ty mnie nienawidzą i chcieliby zabić
A na wspomnienie o strasznej tragedii w Dachau do oczu napłynęły mi łzy i musiałem sie pociąć
yeah, dialog dnia.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
No jak mają problem to do niedawna (czasy gimnazjum) bójka. I wcale nie pochodzę z jaskini! Ale z dziewczynami się nie biję nigdy. Tylko z chłopakami.
Teraz akuratnie zaniechałam ten sposób i po prostu rzucam mordercze spojrzenie ( o ile można je tak nazwać) bądź po prostu mówię,ze umiem Kung-Fu To działa!
rozbawiła mnie tym niezmiernie....
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-05-04, 21:39
Cytat:
[Dzisiaj 22:38] Apple: ej! jak to możliwe?! z mleka zrobiła mi się kiszka jak dałam do mikrofalówki!
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-05-05, 12:07
Tak. Poprawiłem. Dam to teraz na tej stropnie żeby każdy mógł przeczytać xD
Dzikaaa napisał/a:
Nowa jestem, to nie znam tu nikogo. Nie lubię byc pochopna w swoich sądach.
(A teraz uwaga uwaga będzie wielki lincz na Dzikiej^^)
To z opisów. Ten cytat tylko dowodzi, do czego ludzie moą być zdolni żeby tylko ich opisać.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Cytat:
*najlepiej rozmawia się o 4 nad ranem.*
nie dokońca wiem o co chodzi, mało jasne, i mało ma w sobie jakiegoś konkretnego przesłania, aczkolwiek proste i to mi się podoba, dlatego 6/10.
o.o
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wysłany: 2007-05-11, 15:04
Musiałem to dać xDD
luba napisał/a:
Xd UMIESZ SIę POSłUGIWAć PAINTEM?
Apple napisał/a:
nie?
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-05-11, 19:52
Cytat:
[Dzisiaj 20:48] Mordred: REEEEEEEEEEEEELEEEEEEEAAAAAAAAAAASEEEEEEEEEEE MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OOOOOOOOOOOOOOOH
[Dzisiaj 20:49] faris: ile to można szczytować ?
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
*faris
Wysłany: 2007-05-12, 09:54
Apple napisał/a:
mój dziadek żył sto lat temu ( tzn żyje dalej, ma 89 lat)
To ile w końcu żył/żyje i ile ma lat ?
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2007-05-12, 11:50
Cytat:
hMM;)
mi sIe Tez To PoDoBa:)
jEZeLi jESt Tak ze Ta WyLaNsOwaNa OsObA
JesT Na TYlE fAjnA zE da SiE z nIA POgAdAc;)
Bo JaK tO jeSt jAkiS sZtYWEnY dREtWiAk KtorY wIdzI tYLkO czUbEk SWoJeGo NOsKa
tO NIeEe;/
Fakt, jestem biegły w czytaniu, ale to powyzsze przeczytałem z najwyższym trudem xD
Wysłany: 2007-05-12, 21:32
Apple napisał/a:
Tutaj można pisać, co zrobiłeś po raz pierwszy w swoim życiu w niedalekiej przeszłości. Przyjmijmy,że najwyżej do 2 tygodni-miesiąc wstecz od teraźniejszości.(...) Najlepiej, żeby to były świeże fakty
Skoro do 2 tygodni-miesiąc wstecz to chyba są to świeże fakty? xD
Przepraszam, no, ale to mnie po prostu rozśmieszyło.
NAJLEPSZE TEKSTY EARTHA / EARTA Vol.1 (Pozostałe są w drodze)
( zakładam fanclub )
Temat: Przywitanie
"Witam wszystkich! Interesuję się Zjawiskami Paranormalnymi i innymi tego typu stuffami.
Noo,,,, Bartek się nazywam."
Temat: coś ciekawego-nowa rewolucja w polskich stronach
"CO w tym ciekawego? Strona jak strona też mam strone na republice. Jak to w ogóle można nazwać stroną."
Temat: Biedna klasa
"No co frekwencja jak na wyborach! Che che. Najlepiej jest na lekcji religi. Wszyscy albo w domu, a jeśli ktoś jest to zajebany. A jeśli nie jest przypalony to śpi a jak nie śpi to się kłóci z księdzem. A jak się nie kłóci z księdzem to się uczy na nas. lekcje. A jeśli nic z tego się nie dzieje a mimo to ktoś jest na religii,,,,, to znaczy że przekroczył limit nieusprawiedliwionych godzin i siedzi.. bo musi.... To naprawdę zgroza."
Temat: Aborcja
"...I jeszcze jedno. BEZ OGUMIENIA NIE MA DUPCZENIA! jakby wszyscy się tego trzymali to by było mniej zabiegów....."
Temat: Polska policja
"Gdyby nie policja to by panował jeden wielki BURDEL! Za komuny jakoś takich problemów nie było/// nie no, o komunie się nie wypowiadam bo się nie znam. Ostatnio mnie psy trzepały..."
Temat: Śmierć
"Wielu wierzących chrześcijan, chce trafić do nieba i się śmierci nie obawia. Lecz czy w piekle musi być gorzej? telewizja, filmy może własne wyobrażenia o piekle są straszne. OGIEŃ! CIEMNOŚĆ! Lecz prawdopodobnie jest inaczej. Dlaczego miało by tam tak być brzydko i nieprzytulnie? Piekło to kraina szatana. Więc prawdopodobnie idą (lecą?) tam sataniści. Podstawa satanizmu to zaspokajanie potrzeb\pragnień\popędów. Więc prawdopodobnie piekło to jeden wielki... burdel..... CZEGO TU SIĘ BAĆ! Hłe hłe."
Temat: Czy...
"Ostatnio tak z ciekawości poczytałem sobie biblie.. i wiecie co! Taka fajna powieść można, by rzec Fantazy hłe hłę..."
Temat: Dobrze czy źle?
"No wiesz, zawsze mogą kuzyna do rządu wciągnąć. A co do tego że w każdym państwie jest głód i bezrobocie... No każde państwo ma wady. Ale są lepsze i gorsze."
Temat: Aborcja
"Tabletki poronne. poronne? Co za nazwa... W każdym razie też są nielegalne. A poza tym to bardziej niebezpieczne i bolesne niż "skrobanka"
Temat: Dobrze czy źle
"Takie Czechy, prawie identyczny kraj i jak sobie radzi? Nie jest usłóchliwym pieskiem USA. Gdyby tylko zmienić prawo, te skomplikowane prawo. A wiecie co mnie najwięcej wnerwia... Więziennictwo. Domy dziecka upadają, szpitale plajtują a oni się martwią o więzienia! Niech do Mongolii pojadą tamte więzienia zobaczyć! Gdyby przynajmniej większość osadzonych pracowała społecznie... a oni siedzą sobie w celi oglądają tv. W szpitalach nie ma tylu tv i jakoś.... ledwo żyją."
Temat: Latarnie
"Pode mną często gasną. Ostatnio ide sobie ze sklepu, i widze latarnia. Myślę sobie pewnie znowu zgaśnie. I pyk zgasła! Byłem tak podniecony że chciałem całą ulice zgasić..... Albo często mam tak że jak jadę przez osiedle to w akurat w klatce gasnie światło, nei wiem co to powoduje ale często w rękach komurki sięmi wyłączają. Aż się koledzy śmieją. Hehe."
Temat: Piszta co chceta
"Czyż nie mam dziś ładnej pogody>? heheh."
Temat: Miasto contra wieś
"zależy w jakiej wsi. Np. w górach to mogę mieszkać! I w sumie tak połowicznie mieszkam..... ALe nie wyobrażam sobie życia nad morzem albo gdzieś na nizinach. Żeby przynajmniej las był!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.