Forum Dyskusyjne :: Wybrane

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Offtopic » Wybrane

Wybrane
Autor Wiadomość

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-04-22, 21:33   

Miala bym prosbe, temat jest poswiecony wybranym cytatom, moze nie robmy zamieszania i nie komentujmy kazdy cytat 5 postami bo si erobi balagan. Proponowala bym aby osoba o ktorej lub ktrej byl cytat miala mozliwosc prostowania wytlumaczenia albo robic jak w innych tematach czyli strzelic jakis tani cytat a pod nim wyrazic swoja opinie o popzednim. Panie X ciesze sie z pana powrotu ale komentowanie komentarzy innych mija sie z celem tego forum [wyrazanie swoich opini na temat]

X. 

Wysłany: 2007-04-22, 22:16   

Cytat:
ten tekst o byciu tru nie byl o tobie, narcyzie, to bylo nawiazanie do pewnej strony w sieci, tak samo jak i ten 'gej' lubej. wiec daruj sobie, twoj 'gniew' ostatnio strasznie potaniał, skoro doszukujesz sie we wszystkim przytyków do siebie, to moze czas zaczac sie leczyc?

a gdzie ja napisałem, ze traktuje to tekst o sobie? podalem normalny cytat
widac Ty powinienes sie leczyc, skoro wszedzie doszukujesz sie przytykow moich, do mnie samego. skad takie zainteresowanie moja osoba, nie masz wlasnego zycia? kompleksy? ;]

Cytat:
i naprawde, nie pisz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia. czyli po prostu nie pisz nic.

to sie nazywa szczyt hipokryzji, dawac innym takie rady, a samemu sie do nich nie stosowac. co tu jeszcze robisz?

przepraszam, to bylo ostatni raz.

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-04-22, 22:21   

okok, zaczynamy od zera, tj pomijamy pomijamy i ponownie:
Cytat:
Miala bym prosbe, temat jest poswiecony wybranym cytatom, moze nie robmy zamieszania i nie komentujmy kazdy cytat 5 postami bo si erobi balagan. Proponowala bym aby osoba o ktorej lub ktrej byl cytat miala mozliwosc prostowania wytlumaczenia albo robic jak w innych tematach czyli strzelic jakis tani cytat a pod nim wyrazic swoja opinie o popzednim

[ Dodano: 2007-04-24, 17:10 ]
Jakub kubek napisał/a:
golić sie jeszcze tam!!!!!!boże swiety!!!peały sie golą wszedzie tam oprocz twarzy bo to normalne !!!!

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2007-04-24, 21:04   

Galaxy napisał/a:
(...)ale bez przesady, jak żółtodziubna gostka ma naście lat i dziubdzia się z gościem, który ma dzieści lat(...)

Zgłaszam wespół z shalikiem. Wydaje mi się że kiedyś w szkole uczyli innego Polskiego.

[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-04-30, 12:25   

Cytat:
Myślę o tym, że jesteś emo i tniesz się po rękach, i trzeba by was homoseksualnych pojebów, deportować wraz z nasieniem szatana wprost do trumien, serce przebić osikowym kołkiem i 10 metrów pod ziemię, przysypać ziemią, zalać betonem i postawić jeszcze krzyż, co byście nie powstali z martwych, szurnięci emowcy :?

:rotfl:

Cytat:
Nie jestem zły, jestem po prostu zagubiony i bardzo smutny, i przez cięcie się rozwiązuję swoje problemy. A problemem jest m.in to, że tacy jak ty mnie nienawidzą i chcieliby zabić :(

A na wspomnienie o strasznej tragedii w Dachau do oczu napłynęły mi łzy i musiałem sie pociąć :(

yeah, dialog dnia.

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2007-04-30, 12:34   

Cytat:
Przykazania są dla ludzi. Nie dla was.

by Bismarck
choc śmiieszyło mnie bardziej kiedy myślalam że to Tirpitz napisał/a...

[ Dodano: 2007-04-30, 14:33 ]
Cytat:
zamierzam zostać geniuszem

Apple

Złośnica 
burżuazja

Wysłany: 2007-05-01, 12:54   

Apple napisał/a:
No jak mają problem to do niedawna (czasy gimnazjum) bójka. I wcale nie pochodzę z jaskini! Ale z dziewczynami się nie biję nigdy. Tylko z chłopakami.
Teraz akuratnie zaniechałam ten sposób i po prostu rzucam mordercze spojrzenie ( o ile można je tak nazwać) bądź po prostu mówię,ze umiem Kung-Fu To działa!

rozbawiła mnie tym niezmiernie.... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-05-03, 14:06   

Cytat:
[Dzisiaj 15:01] *Prymas: Osobiście mam w głębokim poważaniu moje pochodzenie. Może to być nawet krowa na pastwisku.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Prymas szaleje.

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2007-05-04, 21:39   

Cytat:
[Dzisiaj 22:38] Apple: ej! jak to możliwe?! z mleka zrobiła mi się kiszka jak dałam do mikrofalówki!

po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2007-05-05, 12:07   

Tak. Poprawiłem. Dam to teraz na tej stropnie żeby każdy mógł przeczytać xD
Dzikaaa napisał/a:
Nowa jestem, to nie znam tu nikogo. Nie lubię byc pochopna w swoich sądach.
(A teraz uwaga uwaga będzie wielki lincz na Dzikiej^^)

To z opisów. Ten cytat tylko dowodzi, do czego ludzie moą być zdolni żeby tylko ich opisać.

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2007-05-05, 12:23   

Cytat:
"Skazany na śmierć co niedzielę"

by Apple xD

*Apple 

Wysłany: 2007-05-05, 12:24   

Czepiacie się. Troszkę mi się pomylało xD

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2007-05-06, 13:46   

smutna napisał/a:
Nie chce zrobic chlopakowi loda :( tzn. chce ale boje sie ze nie doprowadze go do orgazmu...co robic?HELP! :rozpacz:

:| co za ludzie żyją na dzisiejszym świecie...

[ Dodano: 2007-05-08, 15:52 ]
temat: Oceniamy nicki
Fatum napisał/a:
Cytat:
*najlepiej rozmawia się o 4 nad ranem.*
nie dokońca wiem o co chodzi, mało jasne, i mało ma w sobie jakiegoś konkretnego przesłania, aczkolwiek proste i to mi się podoba, dlatego 6/10.

o.o

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2007-05-11, 15:04   

Musiałem to dać xDD
luba napisał/a:
Xd UMIESZ SIę POSłUGIWAć PAINTEM?

Apple napisał/a:
nie?

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2007-05-11, 19:52   

Cytat:
[Dzisiaj 20:48] Mordred: REEEEEEEEEEEEELEEEEEEEAAAAAAAAAAASEEEEEEEEEEE MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OOOOOOOOOOOOOOOH
[Dzisiaj 20:49] faris: ile to można szczytować ?

po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

*faris 

Wysłany: 2007-05-12, 09:54   

Apple napisał/a:
mój dziadek żył sto lat temu ( tzn żyje dalej, ma 89 lat)

To ile w końcu żył/żyje i ile ma lat ? :rotfl:
Mumiiiiinki!

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2007-05-12, 11:50   

Cytat:
hMM;)
mi sIe Tez To PoDoBa:)
jEZeLi jESt Tak ze Ta WyLaNsOwaNa OsObA
JesT Na TYlE fAjnA zE da SiE z nIA POgAdAc;)
Bo JaK tO jeSt jAkiS sZtYWEnY dREtWiAk KtorY wIdzI tYLkO czUbEk SWoJeGo NOsKa
tO NIeEe;/

Fakt, jestem biegły w czytaniu, ale to powyzsze przeczytałem z najwyższym trudem xD

Wołk 

Wysłany: 2007-05-12, 21:32   

Apple napisał/a:
Tutaj można pisać, co zrobiłeś po raz pierwszy w swoim życiu w niedalekiej przeszłości. Przyjmijmy,że najwyżej do 2 tygodni-miesiąc wstecz od teraźniejszości.(...) Najlepiej, żeby to były świeże fakty :)

Skoro do 2 tygodni-miesiąc wstecz to chyba są to świeże fakty? xD

Przepraszam, no, ale to mnie po prostu rozśmieszyło.

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-05-13, 13:49   

na temat książki "Rok 1984" Orwella:

Jabolek napisał/a:
Poruszy każdego jej niesamowity klimat i głupie zakończenie

ViniCator 

Wysłany: 2007-05-17, 23:18   

NAJLEPSZE TEKSTY EARTHA / EARTA Vol.1 (Pozostałe są w drodze)
( zakładam fanclub :rotfl: )

Temat: Przywitanie
"Witam wszystkich! Interesuję się Zjawiskami Paranormalnymi i innymi tego typu stuffami.
Noo,,,, Bartek się nazywam."

Temat: coś ciekawego-nowa rewolucja w polskich stronach
"CO w tym ciekawego? Strona jak strona też mam strone na republice. Jak to w ogóle można nazwać stroną."

Temat: Biedna klasa
"No co frekwencja jak na wyborach! Che che. Najlepiej jest na lekcji religi. Wszyscy albo w domu, a jeśli ktoś jest to zajebany. A jeśli nie jest przypalony to śpi a jak nie śpi to się kłóci z księdzem. A jak się nie kłóci z księdzem to się uczy na nas. lekcje. A jeśli nic z tego się nie dzieje a mimo to ktoś jest na religii,,,,, to znaczy że przekroczył limit nieusprawiedliwionych godzin i siedzi.. bo musi.... To naprawdę zgroza."

Temat: Aborcja
"...I jeszcze jedno. BEZ OGUMIENIA NIE MA DUPCZENIA! jakby wszyscy się tego trzymali to by było mniej zabiegów....."

Temat: Polska policja
"Gdyby nie policja to by panował jeden wielki BURDEL! Za komuny jakoś takich problemów nie było/// nie no, o komunie się nie wypowiadam bo się nie znam. Ostatnio mnie psy trzepały..."

Temat: Śmierć
"Wielu wierzących chrześcijan, chce trafić do nieba i się śmierci nie obawia. Lecz czy w piekle musi być gorzej? telewizja, filmy może własne wyobrażenia o piekle są straszne. OGIEŃ! CIEMNOŚĆ! Lecz prawdopodobnie jest inaczej. Dlaczego miało by tam tak być brzydko i nieprzytulnie? Piekło to kraina szatana. Więc prawdopodobnie idą (lecą?) tam sataniści. Podstawa satanizmu to zaspokajanie potrzeb\pragnień\popędów. Więc prawdopodobnie piekło to jeden wielki... burdel..... CZEGO TU SIĘ BAĆ! Hłe hłe."

Temat: Czy...
"Ostatnio tak z ciekawości poczytałem sobie biblie.. i wiecie co! Taka fajna powieść można, by rzec Fantazy hłe hłę..."

Temat: Dobrze czy źle?
"No wiesz, zawsze mogą kuzyna do rządu wciągnąć. A co do tego że w każdym państwie jest głód i bezrobocie... No każde państwo ma wady. Ale są lepsze i gorsze."

Temat: Aborcja
"Tabletki poronne. poronne? Co za nazwa... W każdym razie też są nielegalne. A poza tym to bardziej niebezpieczne i bolesne niż "skrobanka"

Temat: Dobrze czy źle
"Takie Czechy, prawie identyczny kraj i jak sobie radzi? Nie jest usłóchliwym pieskiem USA. Gdyby tylko zmienić prawo, te skomplikowane prawo. A wiecie co mnie najwięcej wnerwia... Więziennictwo. Domy dziecka upadają, szpitale plajtują a oni się martwią o więzienia! Niech do Mongolii pojadą tamte więzienia zobaczyć! Gdyby przynajmniej większość osadzonych pracowała społecznie... a oni siedzą sobie w celi oglądają tv. W szpitalach nie ma tylu tv i jakoś.... ledwo żyją."

Temat: Latarnie
"Pode mną często gasną. Ostatnio ide sobie ze sklepu, i widze latarnia. Myślę sobie pewnie znowu zgaśnie. I pyk zgasła! Byłem tak podniecony że chciałem całą ulice zgasić..... Albo często mam tak że jak jadę przez osiedle to w akurat w klatce gasnie światło, nei wiem co to powoduje ale często w rękach komurki sięmi wyłączają. Aż się koledzy śmieją. Hehe."

Temat: Piszta co chceta
"Czyż nie mam dziś ładnej pogody>? heheh."

Temat: Miasto contra wieś
"zależy w jakiej wsi. Np. w górach to mogę mieszkać! I w sumie tak połowicznie mieszkam..... ALe nie wyobrażam sobie życia nad morzem albo gdzieś na nizinach. Żeby przynajmniej las był!"

Odpowiedz do tematu