Nie pomyliłam działów. Specjalnie go to dałam, ponieważ rzadko zaglądam na ten deprawujący dział. Ja jestem panienką z dobrego domu i nie zamierzam się demoralizować
Popłakałam sie ze śmiechu.
Legenda - denerwujaca dział to sex i erotyka.
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-04-11, 15:52
Apple napisał/a:
Chodzi mi o takie panienki, które się nie skalały męskim ciałem
Jak elegancko powiedziane.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-04-12, 14:28
chinczyk napisał/a:
fajna ciekawostka że w według was wawa to wioska to co w Polsce jest największa wieś na świecia a miasta powyżej 100 tys to pipiduwy nigdzie tak na świecie nie ma
Żal mi sie typa zrobiło.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
to idealny cytat, ładnie obrazujący kompletny debilizm lubej.
ten tekst o byciu tru nie byl o tobie, narcyzie, to bylo nawiazanie do pewnej strony w sieci, tak samo jak i ten 'gej' lubej. wiec daruj sobie, twoj 'gniew' ostatnio strasznie potaniał, skoro doszukujesz sie we wszystkim przytyków do siebie, to moze czas zaczac sie leczyc? i naprawde, nie pisz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia. czyli po prostu nie pisz nic.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.