a ja czekam juz na ten snieg, moglby w koncu spasc, przynajmniej konkretna zima bedzie . a tak to mi guziki z wegielkow odpadaja i marchewka opada (nawiazanie do bycia balwanem, a nie to co wy myslicie, swintuchy )... ni to jesien, ni to zima... lýpa.
"But now I know I don't want to be alone today..." ("Preaching the end of the world" Chrisa Cornella)
melancholia mnie dopada...
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
a u mnie jak rano zaczelo sypac to padalo tak przez jakies 2 godzinki (ale to tak intensywniej ) i zrobilo mi sie nagle bialo za oknami ale juz nie pada i jak dalej tak pojdzie to sie tez u mnie rozpusci
dałabym wam troche swojego sniegu ale to jest niemozliwe
Tak jak Ci juz gdzies napisalem Licza sie nawet dobre checi
[ Dodano: 2005-11-28, 06:58 ]
UWAGA!!! Oferta z ograniczonym czasem waznosci Rozdaje snieg za darmo poniewaz mam jego za oknem az nadto (napadalo dzisiaj w nocy wiec nawet jeszcze swiezy ) Dla pierwszych 100 osob - 100 kilo GRATIS Oferta wazna maksymalnie do godz. 10:00 (bo najzapewniej do tego czasu zrobi sie i zostanie z niego tylko chlapa )
Śnieg jest fajny, ale jak człowiek wstanie rano, spojrzy przez okno, a tam wszędzie trawa wystaje, ciapa ogólnie, to normalnie aż sie z domu wychodzić nie chce.
Za to ślicznie jest jak tak wieczorem zaczyna sypać, jaśniej się na dworze robi i taka bajkowa atmosfera Nic tylko wyjść z kimś na spacer
No nie zawsze kazdy ma No bylo wiele sytaucji tu juz ze u kogos lezalo kupe sniegu a u mnie ani troche Wiec pomyslalem ze skoro ja mam a ktos nie ma to niebede skapiec i sie podziele
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.