Jak możesz mówić że Th to beztalencia???żebyś ty chociaż umiał tak grać na gitarze czy na perkusji jak oni.....ja wiem co to znaczy nauczyć się grać na instrumencie...sama gram,i to nie jest łatwe
Wysłany: 2006-07-16, 22:13
mecki16 napisał/a:
Wiesz ile mnie obchodzą zespoły z tamtych lat???gówno mnie obchodzą bo byli do bani! nienawidze takiej dennej muzy....A TH wycierpieli wiele-rozwód rodziców,złe nastawienie
Wiesz co? Do bani to jesteś ty i twoje gówniażerskie myślenie.Jak w ogóle można porównywać tych zasranych szwabów do wielkiego Queena,Phila Colinsa i Genesis(a propos słyszałaś o takim zespole jak Genesis?) Bee Gees czy nawet Toto Cotugno. A ten cały Bagdad motel.to co? Jeden bil kałlic który śpiewa niczym zarzynany sopran i ten cały "zespół" jedno uderzenie na perkusje i jeden chwyt na gitarę - żal. Żal niemiły. założe się że za rok nikt nie będzie pamiętał o tych pedałkach.
A jeśli mówisz że queen jest denny to niestety ale muszę napisać że jesteś debil muzuczny.Stwórz sobie ołtarzyk z th i módl się do nich.
Ale mnie zbulwersowała...
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Kretyn...wymysl coś lepszego bo jesteś żałosny...nie wszyscy muszą słuchać takiego szmelcu jak ty!!! naucz się pisać po niemiecku , bo to ci się może kiedyś przydać...
Wysłany: 2006-07-16, 22:27
mecki16 napisał/a:
Kretyn...wymysl coś lepszego bo jesteś żałosny...nie wszyscy muszą słuchać takiego szmelcu jak ty!!! naucz się pisać po niemiecku , bo to ci się może kiedyś przydać...
Za pozwoleniem- za nazywanie Queena Szmelcem powinnaś wylądować w kryminale.
I nie nazywaj mi kretynem ty Volksdeutschu
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2006-07-16, 22:35
mecki16 napisał/a:
zwalam chyba z tąd
"stąd" analfabtyzm się szerzy w kraju. I to jest wiadomość dnia!!! spieprzaj (dziadu) stąd i nie wracaj.
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-07-16, 22:37, w całości zmieniany 1 raz
żebyś ty chociaż umiał tak grać na gitarze czy na perkusji jak oni.....
Na gitarze to umie grać Santana, a nie jakieś padalce z TH ...
mecki16 napisał/a:
ja wiem co to znaczy nauczyć się grać na instrumencie...sama gram,i to nie jest łatwe
Skąd wiesz, że osoby tu obecne nie grają ?
mecki16 napisał/a:
nie wszyscy muszą słuchać takiego szmelcu jak ty!!!
Pewnie dlatego tylko Ty tu słuchasz tego TH ...
mecki16 napisał/a:
naucz się pisać po niemiecku , bo to ci się może kiedyś przydać...
Gdyby Ci ta "muzyka" nie zaszkodziła na głowę to byś zrozumiała, że to było specjalnie ...
mecki16 napisał/a:
zwalam chyba z tąd
Ooo, dzięki Ci Słońce !!!
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Wysłany: 2006-07-17, 11:34
Hahaha biednemu dziecku TH zrobił większe pranie mózgu niż Rydzyk niektórym emerytom...dobrze że to jest w offtopie bo gdzie indziej nie wypadałoby mi napisać tego co zaraz napisze
lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lollol lol lollol lol lol lol lol lol lol lol lol
rotfl rotfl rotfl rotfl rotflrotflrotflrotfl rotfl rotfl rotfl rotfl hahahaa no poprostu niemoge....Normalnie ROTFLMAO
Zobacz ile zespołów jest które grają prawdziwą muzyke....ty myślisz że np. Bad Religion czy Offspring, czy Hammerfall nie potrafią grać na gitarze? Właśnie całe piękno tych zespołów tworzy muzyka....a ten szmelc z TH? czy można to nazwać muzyką?OMGLOLOLOL. Ja też moge pomalować sobie twarz zrobić z siebie idiote i powtarzać jeden fragment na gitarze, jeszcze pewnie skądś zerżnięty, a media wykreują mnie na gwiazde...no lol lol lol lol lol lol
Nie no przecież TH ma talent, wszystko przez tych złych ludzi którzy go bojkotują i biedni ich fani są niecierpieni i nikt z nimi nie chce rozmawiać...bo komu by sie chciało z debilami rozmawiać
OMG OMG LOL LOL LOL
_________________ Kocham Cię Pati :* "A love is a flame..."
Ostatnio zmieniony przez DesertFox 2006-07-17, 12:25, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2006-07-17, 15:08
Myslałem ze tego nie skomentuje Ale tokio Hotel z tym pedałkiem na czele to totalna żenada i jeszcze ta banda dzieciakow z blog27 nie chcialem tobie tego wcześniej pisac ale jestes idiotka kolejna z wielu której telewizja zrobiła z mózgu pranie posłuchaj sobie ''Akurat" ''Indios bravos'' ''Myslovitz'' ''Farban lahre'' ale ich nie usłyszysz bo sie nigdzie na siłę nie pchają a jak już to mają więcej talentu niż bill i jego banda.
Następne dziecko neostrady. Tokio Fotel(lol) I blok 27 w którym mieszka mój kolega to totalna żenada. Już wole krawczyka słuchać(Billa wziąłeś sobie sam). Po za tym tokio hotel gra z playbacku.
_________________ Gdyby od świętości ludzi zależała świętość Kościoła, dawno Kościół by zniknął
Wysłany: 2006-07-18, 11:33
Prymas napisał/a:
Mnie też to wnerwia - dzierżąc tę nazwę obrażają i hańbią Japonię.
To w takim razie mają szczęście że nie nazywają się Ateny hotel
nie mam pytań TH i Blog27 to dzieciaki który wyrwały się z klatki i udają gwiazdy...
bez sensu. do nauki by się wzieli bo znikną tak szybko jak się pojawili.
każdy może słuchac czego chce ale nie mówcie mi że TH grają dobrą muzykę bo za przeproszeniem drą ryje a głupie nastolatki się tym jarają.
no i właściwie co oni soba reprezentują TH i B27??
oba zespoły nie mają za grosz samokrytycyzmu... niech spojrza w lustro
_________________ All good things come to an end...
;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.