moja to:29 maj 2051
Nastąpi to za: 44 lat, 1 miesiąca i 25 dni
no... to teraz wy xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
System podaje dane w trzech wariantach: neutralnym, optymistycznym oraz pesymistycznym. Aktualny jest neutralny - wg niego dożyjesz dokładnie 83 lat, 1 miesiąca i 7 dni
Przewidywana data śmierci: 20 kwiecień 2071 Nastąpi to za: 64 lat, 0 miesięcy i 15 dni
umrę: 2 styczeń 2060
za: 52 lat, 8 miesięcy i 25 dni
przezyje: 69 lat, 6 miesięcy i 0 dni
śmieszny ten zegar
własnie wpisalam tu dane swojej babci i przepowiedzial ze powinna umrzec majac 54 lat a ma juz 75
biedny napisał mi to: 'Żyjesz dłużej niż było Ci dane, jednak śmierć nigdy nie zapomina...'
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Ostatnio zmieniony przez Złośnica 2007-04-07, 14:18, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-04-10, 17:47
Przewidywana data śmierci: 15 październik 2095
całe życie przede mną
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.