Hej:!: Chciałam się z wami pożegnać ponieważ wyjeżdżam do Norwegii na okres wakacjii i na forum wróce 27 sierpnia A szkoda bo już zdążyłam się tu zadomowić i polubić dużo osób, a tam niestety nie będe mieć internetu Pozdrawiam wszystkich :*
szkoda ze wyjezdzasz ale wrocisz niebawem ... szybko zleci ... mam nadzieje ze wszyscy tak jak i ja będa na Ciebie czekali z utesknieniem baw sie dobrze i mam nadzieje ze po powrocie opowiesz nam jak było
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
dipe, ej, nawet tak nie pisz. Potrzebni są tu solidni użytkownicy.
Własnie ,więc chyba ta kasywa nie pasuje do tego zdania poza tym to już nie zależy ode mnie w 100%. Mam nadzieje ,ze uda sie jeszcze troszke popisac.. ale nie o mnie temat.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Lena, papa Milych, slonecznych, udanych, zzajefajnych, bezpiecznych i ogolnie pozytywnych wakacji zycze Jak wrocisz to sie odezwij i opowiedz nam jak bylo A tymczasem odpoczywaj spokojnie
PAPA jeszcze raz
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-07-15, 22:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.