Dzola
Wysłany: 2008-05-09, 14:13 Poszukuję programu do zrobienia pokazu slajdu z muzyką w tle
Tak jak w temacie poszukuję programu prostego w obsłudze żeby zrobić filmik lub zrobić pokaz slajdów z muzyką w tle. Chodzi mi o to np.żeby z muzyką w tle wyświetlały mi się fotki. Jeśli znacie jakiś prosty program to piszcie. Jeżeli ktoś podaje jakiś program to porszę także napisać instrukcje niekoniecznie na forum ale na gg 12381404
Z góry dzieki za pomoc
Wysłany: 2008-05-09, 14:30
Windows Movie Maker
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Dzola
Wysłany: 2008-05-09, 14:32
dzięki códak a pomożesz mi w obsłudze programu? Bo ja nie umiem i powiedz mi gdzie go ściągnąć
Polecam OpenOffice (darmowy odpowiednik Microsoft Office'a), jest tam również alternatywny program do PowerPointa (OpenOffice Impress).
Działa na takiej samej zasadzie, praktycznie wszystko jest zrobione na wzór PowerPointa, więc nie powinno być problemu. Kolejne slajdy, dynamiczne przejścia między nimi, muzyka dla każdego slajdu lub dla całości prezentacji itd. itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.