Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-05, 14:06
miska, właśnie siebie do nich zaliczyłaś -.-
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
*Apple
Wysłany: 2008-05-05, 18:37
miss irony, jakie ofiary losu? To, że ktoś nie ma jeszcze tej drugiej połówki nie oznacza, że jest gorszy i od razu ofiarą. Ja się np cieszę, że taka jestem i wiem, ze mój narzeczony, a przyszły mąż też będzie dumny z tego faktu, a twój już ten niby "jedyny" będzie którymś z kolei, i nie wiem, czy będzie mu sprawiało taką frajdę, to że byłaś już wymięta przez pół globu płci męskiej.
Apple, ja nie wątpie, że każda potwora znajdzie swego amatora i ktoś w końcu sprosta twoim idyllicznym wyobrażeniom życzę Ci tego z całego serca.
Jednak prawda jest taka, że większości normalnych mężczyzn w dzisiejszym świecie na prawdę nie przeszkadza czy ich obecna partnerka była już "wymięta" czy też nie. Zaryzykuje nawet stwierdzenie, że większość wolałaby taką wymiętą, która co nieco już umie, i nie czerwieni się na widok penisa.
Nie twierdze przy tym, że twoja postawa jest zła. Szanuje to i życzę wytrwałości.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-05, 20:54
miss irony napisał/a:
Jednak prawda jest taka, że większości normalnych mężczyzn w dzisiejszym świecie na prawdę nie przeszkadza czy ich obecna partnerka była już "wymięta" czy też nie. Zaryzykuje nawet stwierdzenie, że większość wolałaby taką wymiętą, która co nieco już umie, i nie czerwieni się na widok penisa.
no na pewno wiesz doskonale jacy są dzisiejsi mężczyźni, nie mając nawet tych 20 lat ;>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
*faris
Wysłany: 2008-05-05, 20:58
miss irony, nie wydaje mi się żeby brak tego 'wymięcia' powodował do razu nieśmiałość, rumieńce czy innego tego typu rzeczy. Tutaj raczej chodzi o podejście...
Bo tak naprawdę jeśli na kimś nam niezalezy i jest nam obojętny to się można mniej starać bądź w ogóle i inaczej się postępuje. A nawet jeśli ktoś ma już jakieś doświadczenie to przy tej 'jedynej' osobie - może być skrepowany. Dziwne i sprzeczne, ale jednak coś z prawdziwości ma.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
*Apple
Wysłany: 2008-05-05, 21:47
miss irony napisał/a:
ja nie wątpie, że każda potwora znajdzie swego amatora i ktoś w końcu sprosta twoim idyllicznym wyobrażeniom
Kobieto, proszę Cię, czytaj uważniej moje posty. Powiem Ci tak: już jutro mogę się tak wyszykować i obmyślić strategię, że od razu kogoś złapię. Ale po co mi to? Napisałam, że odpowiada mi taki stan i się tak zachowuję, aby nikomu nie zrobić nadziei na związek ze mną, bo na razie mam inne cele. Poza tym, mnie zwykli chłopcy nie interesują. Będę mieć podobnego do siebie, i tylko ja wiem, jaki on będzie i nie zamierzam się z tym dzielić. No, a poza tym ja się sobie podobam, a że Tobie nie to nawet lepiej ;>
popularnosc Apple, myslalem ze chodzi o to apple od macbookow
czytam miss irony twoje posty, i tak zestawilem je sobie z tym ile Cie znam i jaki swiatopoglad mialas na poczatku naszej znajomosci so: I LAUGHTED SO HARD.
Cytat:
Będę mieć podobnego do siebie
bedziesz musiala szukac baaardzo dlugo, wiem co mowie
z jakiego tematu to jest wydzielone, poczytalbym sobie?
*faris
Wysłany: 2008-05-06, 11:34
X. napisał/a:
z jakiego tematu to jest wydzielone, poczytalbym sobie?
tam była taka ankieta przez kogoś założona o samotności
Tabris88 napisał/a:
faris mataczy
moje ulubione zajęcie
X. napisał/a:
bedziesz musiala szukac baaardzo dlugo, wiem co mowie
a co jeśli ma adoratora który tylko czeka na jej skinienie palcem ?
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Osobiście nie znam faceta, który wolałby dziewczynę doświadczoną seksualnie, jak tu to brzydko zostało określone, wymiętą. I nie chodzi o doświadczenia, umiejętności, itp. Najfajniej uczyć się tego razem, każdy marzy o dziewicy, o byciu jej pierwszym. No chyba, że żyję w innym świecie.
_________________ "Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę,
Uszy zatrzaśnij: ja Ciebie usłyszę -
I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę
I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę"
*Apple
Osobiście nie znam faceta, który wolałby dziewczynę doświadczoną seksualnie, jak tu to brzydko zostało określone, wymiętą. I nie chodzi o doświadczenia, umiejętności, itp. Najfajniej uczyć się tego razem, każdy marzy o dziewicy, o byciu jej pierwszym. No chyba, że żyję w innym świecie.
I obym na takiego nigdy nie trafila.
Amen
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
no na pewno wiesz doskonale jacy są dzisiejsi mężczyźni, nie mając nawet tych 20 lat ;>
nie trzeba mieć 20 lat żeby zrozumiec te prymitywne stworzenia
Cytat:
już jutro mogę się tak wyszykować i obmyślić strategię, że od razu kogoś złapię
No ja nie wątpie xD
Cytat:
czytam miss irony twoje posty, i tak zestawilem je sobie z tym ile Cie znam i jaki swiatopoglad mialas na poczatku naszej znajomosci so: I LAUGHTED SO HARD.
:* wreszcie zaczynasz się z tym godzic?
Cytat:
Osobiście nie znam faceta, który wolałby dziewczynę doświadczoną seksualnie
przykro mi, że przebywasz tylko w towarzystwie kobiet.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Najfajniej uczyć się tego razem, każdy marzy o dziewicy, o byciu jej pierwszym.
Troche racji w tym też jest. Ale spojrze z innej strony. A jak ta dziewczyna pomyśli sobie "robiłam to tylko z tobą, może zobacze jak seks wygląda z innymi".
Może troche błahe ale coś chyba w tym jest.
Osobiście nigdy nie robiłem tego z dziewicą, a szkoda bo już nie będzie mi to raczej dane
nie dosc,ze zrobilas ze mnie dipe'a, to jeszce zle mi zyczysz?
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.