Aha sory,no to żeby kontynoawać temat W Katowicach są najlepsze uczelnie w Polsce !!!
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
WOLNY ŚLONSK
*faris
Wysłany: 2008-07-28, 18:32
Mokra napisał/a:
nie chce mi sie patrzec, ale z drugiej strony, Ty nawet zaprzeczysz jak powiem ze jestes faris
Sprawdź.
Mokra napisał/a:
osz fak powiedz mi blagam skad masz takie newsy
Pewnie najlepszą uczelnią ekonomiczną w kraju jest AE we Wrocławiu
Mokra napisał/a:
tez gowno prawda bo aktualnie najlepsze perspektywy ma w miastach zachodniej polski
Gdzie sprawdzałaś ? Na pracuj.pl czy w UP ? A może w faktach podali ?
Mokra napisał/a:
to jak nie znasz to po co wypisujesz glupoty jaka zajebista jest?
Bo byłam wystarczającą ilość razy, żeby widzieć ^^
Magda napisał/a:
faris nie chcemy Cię!
Dziwne, bo politechnika krakowska mnie zechciała.
Magda napisał/a:
nie ma sensu marnować się w tym nudnym, przereklamowanym, zwykłym, szarym Krakowie, gdzie gmach uczelni niestety nie mieści się tuż obok wielkiego biurowca, a perspektywy na pracę są takie marne dla Ciebie, że aż przykro patrzeć... . zachłyśnij się Warszawą, pędź za karierą, goń pieniądze i śledź sondaże, zostań kolejną pseudowarszawianką i żyj szczęsliwie!
Dziękuję za jakże szczere i prawdziwe, płynące prosto z serca życzenia dobrobytu! Popłakałam się ze wzruszenia!
Dodam swoją drogą, że gmach politechniki warszawskiej nie mieści się obok wielkiego biurowca, ani żaden instytut. Ba! W przeciwieństwie do AGH nawet żaden mój instytut nie mieści się przy głównej przejezdnej drodze.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Ostatnio zmieniony przez faris 2008-07-28, 18:32, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-07-28, 20:15
Lech Lech Kolejorz!
Magda nie słuchaj ich, Kraków jest cudwony <33
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-07-28, 22:19
powiem Wam szcerze, że tez kocham Kraków i wcale Wam się nie dziwię :-)
nie mam kompleksów na punkcie Warszawy, ale też nie piszę o niej, że jest "przereklamowana", "szara", "brzydka", "nudna" no i "pozerska" co niestety większości osób ciśnie się samo na usta. miasto jak miasto, każde ma swój klimat.
faris napisał/a:
Dodam swoją drogą, że gmach politechniki warszawskiej nie mieści się obok wielkiego biurowca, ani żaden instytut. Ba! W przeciwieństwie do AGH nawet żaden mój instytut nie mieści się przy głównej przejezdnej drodze
jak nauczysz się odbierac mniej bezpośrednio zdania z jasno przedstawionej ironii to pogadamy :-)
Wysłany: 2008-07-29, 10:10
faris napisał/a:
kraju jest AE we Wrocławiu
nie wiem nawet, ale nie cieszy sie zbytnia popularnoscia
Cytat:
Gdzie sprawdzałaś ? Na pracuj.pl czy w UP ? A może w faktach podali ?
sprawdz w raportach prowadzonych porzez unie europejska-krotre miasta najlepiej wykorzystuja dofinansowania, do ktorych przyjezdza najwieksza ilosc ludzi itp itd
Warszawa jest przeludniona od ostatnich kilu lat, nie mowiac o tym iz nie najlepiej wychodzi w sondazach euro, wroclaw ma juz fundamenty calego "osrodka euro' od ponad roku trwaja przygotowania. A Warszawa? Zamiast ruszyc dupe to organizuje wyscigi motocyklowe na przyszlym narodowym stadionie
ja tez sie mialam dzis pakowac:( i w nocy wyjechac:( a tu dupa mam kaleke w domu i nie mozemy nigdzie jechac:(:( i do tego pol lazienki zalane krwia ehh nie ma to jak mezus chodzacy po zbitej szklance;/
No jak to:P Całe 4 dni mnie nie było:P No w końcu pod namiotami byłam, dłużej wytrzymać tam się nie da;) hehe
P.S czyli mam rozumieć, że się nie cieszysz?;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.