ja mam propozycje
nich dziewczyny zrobią sobie fotki na których będa eksponowaly swoje piersi a my (panowie znaczy się) ogłosimy werdykt
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Dziękuje!
Ostatnio zmieniony przez czubek :P 2005-12-06, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Ja tez dziekuje......od tej pory kiedy grałam w kuku rozbierane :oops: i mi zrobili takie zdjęcie to juz mi sie nie chce w takie cos bawic pozniej tylko błagałam na kolanach zeby mi je oddali....... :cry: ale na szczescie sie to dobrze skonczyło :wink:
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Ja tez dziekuje......od tej pory kiedy grałam w kuku rozbierane i mi zrobili takie zdjęcie to juz mi sie nie chce w takie cos bawic pozniej tylko błagałam na kolanach zeby mi je oddali....... ale na szczescie sie to dobrze skonczyło
tez mialam podobna przygode tylko naszczescie nikt zdjec nie robil.. i dlatego nie gram juz w tego typu gry bo zawsze przegrywam...
a jak faceci takie mądrale to niech sobie sami zrobia zdjecia..
smiac sie nie bedziemy a co meskich sutkow - panie mają pierwszeństwo
mnie mamusia uczyła że bez względu na wszystko kobiety mają pierwszeństwo i tej opcji się bedę trzymał tak więc panie przodem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.