Wysłany: 2006-07-08, 12:21
armagedon2006,
pogadamy jak poznasz elementarne zasady ekonomii i wzbogacisz je o wiedze na temat biznesu w Polsce
[ Dodano: 2006-07-08, 13:23 ]
o przepraszam to juz znasz to co napisales pisze sie na pierwszej stronie podrecznika ekonomii dla liceow ekonomicznych, teraz obroc karteczke......
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Wysłany: 2006-07-08, 12:59
armagedon2006, mozesz byc pewien ze jak bede miala genialny spsob na biznes sama go sklece a nie bede ci posuwala
a ty nawet nie masz zarysu pomyslu przytoczyles podstawowe cechy popytu!
Deela, komu chcesz tu udowadniać swoją niby wyższość , obrażaniem i przechwalaniem się (co Ty wiesz o mnie i moich zarysach). Niby taka wykształcona a denerwuje się niby POSTEM !! ?? (lol), jak sobie wymyślisz wez sobie swój biznes, zyczę Ci jak najlepiej. Mój temat , nie jest po to by zakładać biznes z waszych pomysłów tylko kończe szkołę usł-gosp, musze wymyślec firmę z czymś nowym (zresztą co tu będe tłumaczył), szukam pomocy w pomyśle. Uważaj na swoja zachłanność , pochłonie Cie... w sumie racja nie moja sprawa. POZDRAWIAM All.
Wysłany: 2006-07-08, 22:36
hyhyhy moj pierwszy offtop
jak potrzebujesz takiej pomocy oglaszaj sie w ogoloszeniach albo reklamie
aha i sie nie denerwuje, po prostu rozbawiles mnie do lez
ale znaj moja dobroc
widzialam na stronie internetowej jak gosciu w stanach sprzedawal takie plastikowe doczepki pod hak samochodowy w ksztalcie psich jajek czyli jaderek, moim zdaniem pomysl boski; zreszta wszystko co sie z sexem wiaze sie sprzedaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.