Wysłany: 2006-11-12, 16:23
Cytat:
ale ja lubię poprawiać
ja jestem wyczulano na punkcie :wziac i wziasc... dostaje kurwicy
Mania napisał/a:
I co z tego grunt ze smakuje ja pijam i jestem zadowolona ...
Tacy jesteście uczuleni na chemie a ilu z was pali fajki i pije alkohol ( przecież to sama trucizna )
nie pije z innych powodw... ale trzeba przyznac ze dzis to co jest bez chemii to nie jest tak smaczne
Obojętnie jakie (poza literówkami). To zabawne, że szukać chce osoba, która sama robi miliony takich błędów. :p Nawet zdania nie potrafisz zacząć od wielkiej litery.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-12, 17:25
Mokra napisał/a:
Twoja jest banalniejsza.
Nie banalniejsza, tylko bardziej potoczna.. i przestań się czepiać na chama ;>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Gdybym ktoś mnie spytał: "Czy życzy sobie pan, aby wypucować panu buty?", to na pewno odpowiedziałbym: "Nie, nie życzę sobie", a nie: "Nie. Nie życzę sobie". Kropka oznacza dłuższą przerwę, a ja takowej nie chcę. Moja wersja lepiej się prezentuje i jest czytelniejsza, nie wspominając już o tym, że jest całkowicie poprawna.
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2006-11-12, 17:27, w całości zmieniany 2 razy
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-12, 18:47
X. napisał/a:
smiesznie jestescie
Skoro już się czepiamy dosłownie wszystkiego (nawet głupich literówek), to, Panie X., pisze się "śmieszni jesteście"
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.