Wiek: 25 Dołączyła: 11 Sie 2006 Posty: 81 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2006-08-11, 15:07
bydgoszczanka napisał/a:
A jesli się się boisz to polecam Patentex Oval i do tego prezerwatywe+ jeszcze obliczyć dni niepłodne Przynajmniej bezstresowy stosunek.... i masz pewnośc że nie wpadniesz!!
PatentexOval -> mała "pomyłka" w użyciu, a będzie brzuszek
Prezerwatywa -> może pęknąć
Dni niepłodne -> lekkie przeziebienie czy trochę stresu mogą je zmienić i też jest problem
Można doliczyć jeszcze:
pigułkę antykoncepcyjną doustną -> może się nie wchłonąć
spiralę domaciczną -> też istnieje ryzyko
nigdy nie ma 100% pewności
_________________ "Kaipuu menneisyyteen kiirii ilmassa huutoina kotkien..."
"Z tęsknoty za minionym echo rozdziera powietrze jak krzyki orłów..."
Wysłany: 2006-08-11, 15:20
Wielkiej możliwości nie ma, ale jakaś jest
Nic nie jest doskonałe
[ Dodano: 2006-08-11, 16:26 ]
A w ogóle nie każdy może tego używać, bo tak samo ona jak i on mogą być uczuleni na ich składniki a wielkiego wyboru nie ma, bo wsyztskie tego rodzaju preparaty mają podobny skład.
Ale to już inna sprawa
Wysłany: 2006-08-11, 16:17
Wiesz, może to śmieszne, ale z takim przypadkiem też się spotakałm <pełna powaga> i wcale to nie były "dzieciaki" tylko para koło trzydziestki <bez komentarza>
Ale to jeden z z tych "szczególnych" przypadków... odbierających wiarę w ludzi
Wysłany: 2006-08-11, 16:38
lol nie kazdy to lubi
ale antykoncepcja w polsce jest na fatalnym poziomie znam jedna rodzine maja 8 dzieci kobieta co roku ma kolejna ciaze a zyja z renty babci hmm ... a facet mwoi ze nie zalozy nic na swojego bo to nie przyjemne i nie religijne lol a potem sie dziwia ludzie skad sie dziwki biora
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wysłany: 2006-08-11, 17:31
o dziekuje bardzo milo mi to slyszec
moze jak by bylo to bardziej rozpromowane bylo by lepiej a promocja zajmuje sie tylko i wylacznie durex, unimila zadnych reklam nie widzialem ... ale facetowi sie nie dziwie co do gumek bo odbieraja cala przyjemnosc wiec nie ma sensu uprawiac seksu ...
ale o tym sie nie wypowiadaj bo nie wiesz jak to w gumce jest
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wysłany: 2006-08-11, 18:00
No ba Jestem jak najbardziej za promocja tego
Za facetów reczywiście się wyowiadać nie będę, ale swoją drogą jeśli lat masz tyle ile podajesz, to nie wiem jak duże asz doświadczenie. Ale zapewniam Cię, że gumki nie odbieraja całej przyjemności sexu. Po prostu trzeba wiedzieć jak sie za to zabrać
Wysłany: 2006-08-11, 19:23
skad wiesz ale 60 % no te jakie sa dopasowane do mnie a jest ich maly wybor jedna niemiecka firma robi takie idealne durex ma zle a unimil mi pekl i mam do nich uraz ... a te niemieckie sa jakies dziwe ..,
Wysłany: 2006-08-11, 20:04
Wiesz, że w ten sposób uogólniasz? Nie możesz się wypowiadać za wszytskich facetów. To, że Tobie nie pasuje nie znaczy, że wszystkim musi to nie pasować. Niech wypowiedzą się też inni. Ale to temat na osobnego posta, bo teraz to już całkowiecie odbiegliśmy od tematu.
Wysłany: 2006-08-12, 07:41
dlaczego... ciegle krecicie sie kolo antykoncepcji
co do unimila widzialam fajne reklamy gazetowe
"UNIMIL sobie zycie"
ja do durexow mam ciezki uraz bo to gie dwa razy mi peklo przy czym uzylam ich z 6 razy w zyciu , porazka
wole unimil albo peppiono: peppino taniocha zuzylam tego sporo i NIGDY mi nie pekla
ale teraz to chyba na spirale sie zdecyduje
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Wysłany: 2006-08-12, 20:19
deela napisał/a:
Cytat:
tylko znsz skutki uboczne ?
mniejsze niz przy pillsach
deela, i tu się z Tobą nie zgodzę.
Wiesz, że oprócz możliwych infekcji czy stanów zapalnych może powodować o wiele poważniejsze skutki. Przykładowo: przebicie ściany macicy, ciąże pozamaciczne, a nawet bezpłodność.
Niczego nie odradzam- to Twój wybór, ale zapoznaj sie z tym bliżej, dla własnego zdrowia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.