Wysłany: 2006-08-24, 20:01
hmm moj przyjaciel jest ginekologiem ale w niemczech i to brak blony to podchodzi pod brak dziewictwa nie wazne czy straci sie je z ogorkiem, krakowska czy kochankiem ... jak facet idzie do lozka z dziewica i nie widzi krwi to cos mu nie wporzo ... i wedlug mnie ja mam racje ale i ty masz to jak z aborcja itp kazdy moze miec swoje zdanie i go nie musi zmieniac ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-24, 20:53
My w polsce jesteśmy;]
I takie pytanie... Ruget;] jeśli pujdziesz do łużka z kobietą i nie poczujesz błony, to uznasz ze nie jest dziewuca?? [uznajmy ze jest]
Błona błona..a ciasnota ciasnotą;]
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
jeśli pujdziesz do łużka z kobietą i nie poczujesz błony, to uznasz ze nie jest dziewuca??
Są rózne rodzaję błony wszystko zależy od elastyczności i grubości, jedne można szybciej przebić drugie wolniej, jedne są bardzo odczuwalne, drugie mniej, albo nawet wcale--- Te ostatnie to rzadkość...
Mokra napisał/a:
blone mozna stracic nawet u ginekologa...
Dokładnie.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.