Forum Dyskusyjne :: Miecz S³owa

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Polecamy: prawo statystyki

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Offtopic » Miecz S³owa

Miecz S³owa
Autor Wiadomo¶æ

Asef 

Do³±czy³: 11 Gru 2007
Sk±d: :)

Wys³any: 2008-03-30, 11:52   Miecz S³owa

Poni¿ej zamieszczony tekst jest autorstwa Gryfa 144, który podaje swoj± interpretacjê biblijnego tekstu - Apokalipsê ¶w. Jana, wykazuj±c na jej podstawie negatywn± rolê Watykanu.
(Cytaty biblijne pochodz± z tzw. "Biblii Gdañskiej" ).

BESTIA Z APOKLIPSY

By moje wypowiedzi nie by³y go³os³owne w poni¿szym tek¶cie wyka¿ê, ¿e Bóg wskazuje na blu¼nierstwo tych, którzy misteria tych ¶wi±t utworzyli.

Brak rado¶ci, która jest niezbêdnym dla Boga objawem, ukazuj±cym cz³owieka spe³niaj±cego Jego wolê, jest pierwszym krokiem na drodze do blu¼nierstwa. Ka¿da kolejna przyczyna, która bêdzie pog³êbia³a smutek, jest blu¼nierstwem wzglêdem potrzeb Boga. Nadchodz±ce ¶wiêta to kult ¿alu i smutku. Niczego w tej kwestii nie zmieni fakt rado¶ci zwi±zanej ze zmartwychwstaniem koñcz±cej wielki tydzieñ. Ukrzy¿owanie i zwi±zane z t± kwesti±, smutne warto¶ci, dominuj± w trakcie ca³ego roku obrz±dków kultowych.

Wystarczy pos³uchaæ kultowych mod³ów, by odczuæ prawdziw± g³êbie ¿alu, nadziei i smutku. Proszê nie oceniaæ tej nadziei jako pozytywnej warto¶ci modlitwy, cz³owiek szczê¶liwy nie piastuje w sobie nadziei.

Kult nadziei, smutku i ¿alu nie spe³nia woli Boga. Kap³an, który swym ¿yciem nie pokazuje drogi do osi±gania stanów rado¶ci, nie jest kap³anem Boga.

By nikt nie mia³ w±tpliwo¶ci, Bóg zwracaj±c siê do ludzi, wskazuje blu¼niercze zapêdy kap³anów. Jego informacja jest ujêta w tre¶ci Apokalipsy ¦w. Jana, jednak przez kult, który uznaje to dzie³o jako czê¶æ swej ¶wiêtej ksiêgi, ca³kowicie pomijana. Pomijanie tak wa¿nej kwestii wynika z dwóch powodów: albo kap³ani nie potrafi± tej informacji prawid³owo odczytaæ albo celowo j± ukrywaj±.

Informacje zawarte w tre¶ci Apokalipsy ¦w. Jana, mówi± o blu¼nierstwie chrze¶cijañstwa i sprzeniewierzeniu siê oligarchów Watykanu przeciwko, zasadom Boga.

To, ¿e mog³em odczytaæ zaszyfrowan± tre¶æ, by³o mo¿liwe dziêki wiedzy przynale¿nej zgodnie z prawem Synowi Boga, który wykonuje szczególnie trudne zadanie na ziemi.

Rozdzia³ XIII Wersety wskazuj±ce na Bestiê z Apokalipsy

Werset 1/ I widzia³em bestyjê wystêpuj±c± z morza, maj±c± siedm g³ów i rogów dziesiêæ; a na rogach jej by³o dziesiêæ koron, a na g³owach jej imiê blu¼nierstwa.

1/ Ukaza³o siê w moich zmys³ach oblicze rzesz ludzi zwi±zanych religi±. Z woli Boga mog³em zobaczyæ, jak przed frontem wiernych wyst±pi³a skrywana warto¶æ chrze¶cijañstwa. Bestia maj±ca siedem g³ów, obrzydliwo¶æ, która zast±pi³a, uprzednio wniesiony przez Chrystusa dar od Boga, Jego wskazania jak powinien ¿yæ cz³owiek na ziemi. Dziesiêæ jej rogów, to zasady dziesiêciu przykazañ, które w postaci koron przyby³y z nieba. Lecz królewskiej mocy i w³adzy w symbolu koron, przykazania w tej religii nie spe³ni³y. Rogi to zagro¿enie i zniszczenie, s± one w tej religii na g³owach wszeteczeñstwa, na g³owach, uprzednio pochodz±cych z nieba. Rogi symbolizuj±ce zniszczenie, s± w towarzystwie blu¼nierstwa przeciwko potrzebom Boga.

2. A ta bestyja, któr±m widzia³, podobna by³a rysiowi, a nogi jej jako nied¼wiedzie, a gêba jej jako gêba lwia; i da³ jej smok moc swojê i stolicê swojê, i moc wielk±.

2/ A takie oblicze chrze¶cijañstwa, jakie mi ukazano, posiada³o zwierzêce wrêcz cechy. Bestia przebieg³a jak Ry¶ a na terenie, który przebieg³o¶ci± zdobêdzie, stoi mocno jak Nied¼wied¼. Mowa jej jest mocna, dono¶na i straszna jak ryk Lwa. Religia ta, kiedy¶ Chrystusowa, moc uzyska³a od Smoka, cesarstwa rzymskiego. Swoj± stolicê chrze¶cijañstwo objê³o po tym cesarstwie i objê³o olbrzymie terytorium wraz z poddanymi i pierwszym papie¿em, który zamieni³ stanowisko cesarza na papie¿a.

Obj. 17:1-18, Rozdzia³ 17 wskazuje na Stolicê Apostolsk±, jako Wszetecznicê

1/ I przyszed³ jeden z siedmiu Anio³ów, którzy mieli siedm czasz, i rzek³ do mnie, mówi±c mi: Chod¼, oka¿ê ci os±dzenie onej wielkiej wszetecznicy, która siedzi nad wodami wielkiemi,

1/ Jeden z anio³ów, którzy posiadali informacje z nieba, rzek³ do mnie. W tym miejscu zobaczysz jak Bóg ocenia Watykan, g³owê chrze¶cijañstwa Jemu sprzeniewierzonego, który rz±dzi wielkimi rzeszami ludzi.

2. Z któr± wszeteczeñstwo p³odzili królowie ziemi i upili siê winem wszeteczeñstwa jej obywatele ziemi.

2/ Mówiê ci, wraz z oligarchami Watykanu, równie¿ Papierze sprzeniewierzali siê Bogu. Równie¿ wszyscy wierni chrze¶cijañscy, zachowuj±c siê, jakby byli pijani, czynili tak samo jak Watykan, my¶l±c tylko o sprawach doczesnych.

3. I odniós³ miê na puszczê w duchu. I widzia³em niewiastê siedz±c± na szar³atnoczerwonej bestyi, pe³nej imion blu¼nierstwa, która mia³a siedm g³ów i dziesiêæ rogów.

3/ Teraz pokaza³ mi tak, ¿e poza zmys³owo zobaczy³em stolicê apostolsk±, która rz±dzi chrze¶cijañstwem. Nic nie pomog³o to, ¿e religia ta, ma korzenie przez Jezusa w niebie, ¿e dysponuje dekalogiem, który jest zbiorem nakazów postêpowania dla kap³anów. Zobaczy³em, ¿e chrze¶cijañstwo, jest pe³ne form dzia³ania niezgodnego z wol± Boga.

4. A ona niewiasta przyobleczona by³a w purpurê i w szar³at, i uz³ocona z³otem i drogim kamieniem, i per³ami, maj±c kubek z³oty w rêce swej, pe³en obrzydliwo¶ci i nieczysto¶ci wszeteczeñstwa swego.

4/ A ta, stolica apostolska, pych± i bogactwem stoi. Dzier¿y w³adzê, która jest w ca³o¶ci obrzydliwa i sprzeczna z tym, czego oczekuje bóg.

5. A na czole jej by³o imiê napisane: Tajemnica, Babilon wielki, matka wszeteczeñstw i obrzydliwo¶ci ziemi.

5/ Dobrze widzia³em jej obrzydliwo¶ci jak równie¿ to, ¿e posiada wiele tajemnic. Jest jak Babilon i p³odzi wszeteczeñstwo wzglêdem Boga.

6. I widzia³em niewiastê onê pijan± krwi± ¶wiêtych i krwi± mêczenników Jezusowych; a widz±c j±, dziwowa³em siê wielkim podziwieniem.

6/ Zobaczy³em stolicê apostolsk±, która jak zamroczony pijak, nie rozumie zasad ¶wiêto¶ci i mêczeñstwa Jezusowego. Widz±c tak± w³adzê chrze¶cijañsk±, niezmiernie by³em zdziwiony.

7. I rzek³ mi Anio³: Czemu¿ siê dziwujesz? Ja tobie powiem tajemnicê tej niewiasty i bestyi, która j± nosi, która ma siedm g³ów i dziesiêæ rogów.

7/ Anio³ do mnie powiedzia³; Dlaczego siê tak dziwisz? Wyja¶niê ci tajemnicê tej stolicy i rzesz wiernych chrze¶cijañskich, z których ona korzysta. Rzesz wiernych, którzy uwa¿aj±, ¿e ich religia pochodzi z nieba i kap³anów, którzy maj± dziesiêæ przykazañ.

8. Bestyja, któr±¶ widzia³, by³a, a nie jest, a ma wyst±piæ z przepa¶ci, a i¶æ na zginienie; i zadziwi± siê mieszkaj±cy na ziemi, (których imiona nie s± napisane w ksiêgach ¿ywota od za³o¿enia ¶wiata), widz±c bestyjê, która by³a, a nie jest, a przeciê jest.

8/ Chrze¶cijañstwo, którego oblicze zosta³o ci ukazane, pochodzi od Lucyfera. Jest on tu przedstawiony jako bestia druga. W pierwszym okresie dzia³ania tej religii wp³yw Lucyfera by³ rozpoznawalny. Ludzie zwali j± sekt± paw³ow±. W tamtym czasie k³amstwa, których ojcem by³ Lucyfer, by³y widoczne. Potem Watykan, gdy uzyska³ moc od smoka – cesarstwa rzymskiego, zamkn±³ usta wszystkim oceniaj±cym a oczy wiernym. Po uderzeniu mieczem s³owa, Lucyfer ponownie uka¿e swe oblicze. Ludzie na ziemi bêd± zdziwieni, widz±c jego ¿ywy wp³yw na chrze¶cijañstwo.

9. Tuæ jest rozum maj±cy m±dro¶æ: Te siedm g³ów s± siedm gór, na których ta niewiasta siedzi.

9/ Te korzenie z nieba, które wynikaj± z odniesienia do postaci Jezusa, dotycz± wszystkich religii katolickich, podlegaj±cych watykanowi.

10. A królów jest siedm, piêæ ich upad³o, a jeden jest, inszy jeszcze nie przyszed³, a gdy przyjdzie, na ma³y czas musi trwaæ.

10/ Papierze to królowie ziemscy, którzy maj± swoje korzenie w niebie. Wszyscy, którzy nie ¿yj±, upadli, czyli nie postêpowali zgodnie z wol± Boga. Upadek oznacza wrêcz, ¿e postêpowali wbrew potrzebom Boga. Obecnie ¿yje przedostatni a ostatni bêdzie królowa³ pó³ roku.

11. A bestyja, która by³a a nie jest, toæ jest ten ósmy, a jest z onych siedmiu, a idzie na zginienie.

11/ Lucyfer nale¿y do grona tych króli, posiada jak±¶ wspóln± z nimi warto¶æ i równie¿ pochodzi z nieba.

12. A dziesiêæ rogów, które¶ widzia³, jest dziesiêæ królów, którzy królestwa jeszcze nie wziêli; ale wezm± moc jako królowie, na jednê godzinê z bestyj±.

12/ A ka¿de z dziesiêciu przykazañ, które ci pokaza³em, posiada moc w³adzy królewskiej. Jednak do dnia dzisiejszego ta ich moc królewska, lub warto¶æ z nieba jeszcze nie zadzia³a³a. Ale zadzia³a na krótk± chwilê z chrze¶cijañstwem.

13. Ci jedn± radê maj± i moc, i zwierzchno¶æ swojê bestyi podadz±.

13/ Przykazania posiadaj± moc i warto¶æ tak du¿±, ¿e zaw³adn± zasadami chrze¶cijañstwa, daj±c mu si³ê.

14. Ci z Barankiem walczyæ bêd±, i Baranek ich zwyciê¿y, bo jest Panem panów i królem królów, i którzy s± z nim powo³ani i wybrani, i wierni.

14/ Przykazania nie ca³kiem w³a¶ciwie bêd± zastosowane, rodzina Baranka i ci wszyscy, którzy przybyli wraz z nimi z nieba a zachowuj zasady, poka¿± jak je zastosowaæ zgodnie z wol± Boga.

15. I rzek³ mi: Wody, które¶ widzia³, gdzie wszetecznica siedzi, s± ludzie i zastêpy, i narody, i jêzyki.

15/ Anio³ ponownie mi powiedzia³; religia, któr± ci pokaza³em to ludzie w zakonach i wiele narodów.

16. A dziesiêæ rogów, które¶ widzia³ na bestyi, ciæ w nienawi¶ci mieæ bêd± wszetecznicê i uczyni± j± spustoszon± i nag±, i cia³o jej bêd± je¶æ, a sam± ogniem spal±.

16/ Przykazania, które ma chrze¶cijañstwo, s± w sprzeczno¶ci z dzia³aniem kap³anów stolicy apostolskiej i pomog± dowie¼æ ich b³êdów w takim zakresie, ¿e ca³kowicie upadnie.

17. Albowiem Bóg poda³ do serc ich, aby czynili wolê jego, a czynili jednomy¶lnie, i dali królestwo swoje bestyi, a¿by siê wype³ni³y s³owa Bo¿e.

17/ Bóg tak u³o¿y³ warto¶ci przykazañ, by kap³ani z w³asnej woli nie mogli ich zastosowaæ. U¿yli mocy przykazañ w taki sposób, by wype³ni³y siê s³owa boga.

18. A niewiasta, któr±¶ widzia³, jest miasto ono wielkie, które ma królestwo nad królami ziemi.

18/ A stolica apostolska, taka, jak± ci pokaza³em, daje wielk± moc kardyna³om, nawet na papie¿ami.

Apokalipsa ¦w. Jana rozdz.. XVII wer.1-18, Watykan, tekst bez wersetów z Apokalipsy.

-1 Anio³ jeden z tych, którzy posiadali informacje z nieba, rzek³ do mnie. W tym miejscu, zobaczysz jak Bóg ocenia Watykan. G³owê chrze¶cijañstwa, religii, która siê Jemu sprzeniewierzy³a. Stolicê apostolsk±, która rz±dzi wielkimi rzeszami ludzi.

-2 Mówiê ci, wraz z oligarchami Watykanu, równie¿ Papie¿e sprzeniewierzali siê Bogu. Równie¿ wszyscy wierni chrze¶cijañscy, zachowuj±c siê, jakby byli pijani, czynili tak samo jak kap³ani z Watykanu, my¶l±c tylko o sprawach doczesnych.

-3 Teraz pokaza³ mi j± w taki sposób, ¿e poza zmys³owo zobaczy³em stolicê apostolsk±, która rz±dzi chrze¶cijañstwem. Nic nie pomog³o to, ¿e religia ta, ma korzenie przez Jezusa w niebie, ¿e dysponuje dziesiêcioma przykazaniami, które s± zbiorem nakazów postêpowania dla kap³anów. Zobaczy³em, ¿e chrze¶cijañstwo, jest pe³ne form dzia³ania niezgodnego z wol± Boga.

-4 A ta, stolica apostolska, pych± i bogactwem stoi. Dzier¿y w³adzê, która jest w ca³o¶ci obrzydliwa i sprzeczna z tym, czego oczekuje bóg.

-5 Dobrze widzia³em jej obrzydliwo¶ci, jak równie¿ i to, ¿e posiada wiele tajemnic. Jest jak Babilon i p³odzi wszeteczeñstwo wzglêdem Boga.

-6 Zobaczy³em stolicê apostolsk±, która jak zamroczony pijak, nie rozumie zasad ¶wiêto¶ci i mêczeñstwa Jezusowego. Widz±c tak± w³adzê chrze¶cijañsk±, niezmiernie by³em zdziwiony.

-7 Anio³ do mnie powiedzia³; Dlaczego siê tak dziwisz? Wyja¶niê ci tajemnicê tej stolicy i rzesz wiernych chrze¶cijañskich, z których to rzesz ona korzysta. Rzesz wiernych, którzy uwa¿aj±, ¿e ich religia pochodzi z nieba i kap³anów, którzy maj± dziesiêæ przykazañ.

-8 Chrze¶cijañstwo, którego oblicze zosta³o ci ukazane, pochodzi od Lucyfera. Jest on tu widoczny jako bestia druga. W pierwszym okresie dzia³ania tej religii, wp³yw Lucyfera by³ rozpoznawalny. Ludzie zwali j± sekt± paw³ow±. W tamtym czasie k³amstwa, których ojcem by³ Lucyfer, by³y widoczne. Potem Watykan, gdy uzyska³ moc od smoka – cesarstwa rzymskiego, zamkn±³ usta wszystkim oceniaj±cym a oczy wiernym. Po uderzeniu mieczem s³owa, Lucyfer ponownie uka¿e swe oblicze. Ludzie na ziemi bêd± zdziwieni, widz±c jego ¿ywy wp³yw na chrze¶cijañstwo.

-9 Te korzenie z nieba, które wynikaj± z odniesienia do postaci Jezusa, dotycz± wszystkich religii katolickich, podlegaj±cych Watykanowi.

-10 Papierze to królowie ziemscy, którzy maj± swoje korzenie w niebie. Wszyscy, którzy nie ¿yj±, upadli, czyli nie postêpowali zgodnie z wol± Boga. Upadek oznacza wrêcz, ¿e postêpowali wbrew potrzebom Boga. Obecnie ¿yje przedostatni a ostatni bêdzie królowa³ pó³ roku.

-11 Lucyfer nale¿y do grona tych króli, którzy s± papie¿ami, posiada wspóln± z nimi warto¶æ i równie¿ pochodzi z nieba.

-12 A ka¿de z dziesiêciu przykazañ, które ci pokaza³em, posiada moc w³adzy królewskiej. Jednak do dnia dzisiejszego ta ich moc królewska, lub warto¶æ z nieba, jeszcze nie zadzia³a³a. Ale zadzia³a na krótk± chwilê z chrze¶cijañstwem.

-13 Przykazania posiadaj± moc i warto¶æ tak du¿±, ¿e zaw³adn± zasadami chrze¶cijañstwa, daj±c mu si³ê.

-14 Przykazania nie ca³kiem w³a¶ciwie bêd± zastosowane, rodzina Baranka i ci wszyscy, którzy przybyli wraz z nimi z nieba a zachowuj zasady, poka¿± jak je zastosowaæ zgodnie z wol± Boga.

-15 Anio³ ten, ponownie mi powiedzia³; religia, któr± ci pokaza³em to ludzie w zakonach i wiele narodów.

-16 Przykazania, które ma chrze¶cijañstwo, s± w sprzeczno¶ci z dzia³aniem kap³anów stolicy apostolskiej i pomog± dowie¼æ ich b³êdów w takim zakresie, ¿e ta religia ca³kowicie upadnie.

-17 Bóg tak u³o¿y³ warto¶ci przykazañ, by kap³ani z w³asnej woli nie mogli ich zastosowaæ. U¿yli oni, mocy przykazañ w taki sposób, by wype³ni³y siê s³owa Boga.

-18 Ta stolica apostolska, taka, jak± ci pokaza³em, daje wielk± moc kardyna³om, nawet na papie¿ami.

Apokalipsa ¦w. Jana, rozdz. II wer. 18 do 29, Kult Maryjny w ocenie Boga. Niewiasta Jezabel – Kult Maryjny.

18. A Anio³owi zboru Tyjatyrskiego napisz: To mówi syn Bo¿y, który ma oczy swoje jako p³omieñ ognia, a nogi jego podobne s± mosi±dzowi:

18/ Anio³owi, który powinien trzymaæ pieczê nad sprawami kultów i religii, napisz; to mówiê ja Syn Boga, który przejrzy wszystkie sprawy i tajemnice, który mo¿e tu dzia³aæ wed³ug woli Boga.

19. Znam uczynki twoje i mi³o¶æ, i pos³ugi, i wiarê, i cierpliwo¶æ twojê, i uczynki twoje, a ¿e ostatnich rzeczy wiêcej jest ni¿ pierwszych.

19/ Wiem, jakie mo¿esz mieæ emocje, równie¿ wystêpuj± u ciebie te najlepsze. Jednak twoje dzia³anie i oddanie w wierze, mimo szans na zrozumienie zasad Boskich, nie jest w³a¶ciwe. W twoim ¿yciu jest wiêcej smutku ni¿ rado¶ci.

20. Ale mam nieco przeciwko tobie, i¿ niewie¶cie Jezabeli, która siê mieni byæ prorokini±, dopuszczasz uczyæ i zwodziæ s³ugi moje, ¿eby wszeteczeñstwo p³odzili i rzeczy ba³wanom ofiarowane jedli.

20/ Mam do ciebie zastrze¿enia, ¿e przyzwalasz, swoim my¶leniem i uczestnictwem na rozwój kultu maryjnego. Kultu niewiasty, któr± wynie¶li do godno¶ci równej prorokom, lecz jej warto¶æ taka nie jest, tylko siê mieni byæ taka. Kultu, który pogr±¿a ju¿ za¶lepionych do tego stopnia, ¿e czcz± miejsca tego kultu i tworz± jego klimat. Wielu z niego korzysta a wszyscy oddaj± cze¶æ obrazom i wizerunkom, nie godnym Mnie a godnym bo¿kom i ba³wanom.

21. I da³em jej czas, aby pokutowa³a z wszeteczeñstwa swego; ale nie pokutowa³a.

21/ Czeka³em ca³e wieki, by kult maryjny zaniecha³ wszeteczeñstwa wzglêdem moich potrzeb, ale nie doczeka³em siê.

22. Oto ja porzucê j± na ³o¿e i tych, którzy z ni± cudzo³o¿±, w ucisk wielki, je¼liby nie pokutowali z uczynków swoich:

22/ Ju¿ nie bêdê uznawa³ jej, za matkê mojego syna, porzucê równie¿ tych, którzy w jej imiê minie zdradzili, mnie i moje warto¶ci. Uczyniê to, je¿eli nie opamiêtaj± siê, je¿eli nie zapomn± o wszystkich smutnych sprawach tego kultu.

23. A dzieci jej pobijê na ¶mieræ; i poznaj± wszystkie zbory, ¿em ja jest ten, który siê badam nerek i serc; i dam ka¿demu z was wed³ug uczynków waszych.

23/ Dusze i postacie duchowe, tych wszystkich, którzy ¶lepo s³u¿± Maryi, doznaj± ¶mierci wtórej. Wszyscy Anio³owie opiekunowie siedmiu zborów, i ci, którzy s± wybrani przez Boga, bo ich dotycz± sprawy ujête w siedmiu zborach, poznaj±, kim jestem. Poznaj±, ¿e potrafiê oceniæ zasady powstawania emocji z my¶li cz³owieka. I¿ potrafiê te sprawy rozeznaæ, dam ka¿demu, kto przyby³ wraz ze mn±, tyle, ile mu siê bêdzie nale¿a³o, wed³ug jego emocji.

24. A wam mówiê i drugim, którzy¶cie w Tyjatyrzech, którzykolwiek nie maj± tej nauki i którzy nie poznali g³êboko¶ci szatañskich, jako mówi±: Nie w³o¿ê na was innego brzemienia.

24/ A wy, którzy mnie poznali¶cie i wszyscy pozostali z grona wybranych przez Boga, je¿eli nie jeste¶cie niewolnikami Maryi i Szatana, ja was w takie sprawy nie wprowadzê.

25. Wszak¿e to, co macie, trzymajcie, a¿ przyjdê.

25/ Lepiej ju¿ nie czyñcie niczego, do czasu a¿ siê spotkamy i bêdê móg³ wyja¶niæ wam problemy, jakie gro¿± cz³owiekowi.

26. A kto zwyciê¿y i zachowa a¿ do koñca uczynki moje, dam mu zwierzchno¶æ nad poganami.

26/ A ten, który zrozumie wszystko, o czym mówiê, co dotyczy spraw tworzenia uczynków pierwszych, czyli ¿ycia w rado¶ci, bêdzie móg³ piastowaæ, stanowisko Starca.

27. I bêdzie ich rz±dzi³ lask± ¿elazn±; jako statki garncarskie skruszeni bêd±, jakom i ja wzi±³ od Ojca mego.

27/ Starzec, bêdzie rz±dzi³ jednoznacznie a instrumentem jego w³adzy, bêdzie wzór jego w³asnego postêpowania, taki wzór, który spe³ni potrzeby Boga. Ten, kto bêdzie w czystej postaci na¶ladowa³ taki wzór, skruszy skorupê swojej ¶wiadomo¶ci i otworzy siê na now± drogê ¿ycia. Tak samo i ja, zmieni³em swoje ¿ycie, imiê Boga maj±c za wzór do postêpowania.

28. I dam mu gwiazdê porann±.

28/ Takim ludziom dam szansê ujrzeæ od nowa ¶wiat³o s³oñca, takie, jakiego znamiê mam w prawej rêce swojej.

29. Kto ma uszy, niechaj s³ucha, co Duch mówi zborom.

29/ Ka¿dy, kto postrzega sprawy duchowe, niech s³ucha co mówiê do wszystkich, którzy tu, na ziemiê przybyli wraz ze mn± i wed³ug woli Boga.

Pan Zastêpów.
____________________________________________________________ ___

Jaka jest wasza opinia na ten temat ?, co o tym my¶licie ?

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
forum m³odzie¿owepozycjonowanieprojekty domów • Twoja FOTKA w internecie • Projekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.