Wysłany: 2008-05-16, 18:30
Ja mam ostatnią, angielski, dopiero 29 -.-' Cały maj idzie w pieździec -.-'
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-17, 10:07
<oficjalne zakończenie matur>
[ Dodano: 2008-05-18, 13:50 ]
do cholery, kiedy będą wyniki matur! >,<
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
A ja już mam wakacje!!! Dokładnie od dziś. Ustne zdane, czekam tylko niecierpliwie na wyniki pozostałych... Jak się cieszę, że to już minęło:)
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
*faris
Wysłany: 2008-05-24, 10:28
Ustna matura to pikuś więcej gadania i straszenia niż to wszystko warte
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2008-05-24, 11:28
o jejejjejejjejeu, ja zapomniałam o maturze xD
Wysłany: 2008-05-29, 18:32
No nareszcie koniec ^^
Magda napisał/a:
w dniu moich imienin na pewno zdasz ;-) jeśli Cię to pocieszy, to ja wtedy startuję w konkursie z prawa cywilnego
I zdałem ^^ wprawdzie na 10/20 ale to w zupełności wystarczy ;] A jak tam konkurs z prawa? ;D
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Zastanawiałem się jak można nie zdać matury. Doszedłem do prostego wniosku - osoby takie muszą być ograniczone umysłowo w jakiś sposób. Albo są to lenie albo osoby z rodzin biednych tudzież patologicznych - przy czym jestem w stanie zrozumieć przykład 2 i 3 - czyli, że osoba taka jest ograniczona ale już nie umysłowo tylko przez los. Żeby nie zdać matury trzeba być naprawdę zdolnym osobnikiem.
Daimos uważałam tak, zanim nie przyszła na mnie kolej i moich znajomych. Kumpel - w dzieciństwie mówiliśmy na niego "megamózg", wszystkie przedmioty ścisłe miał w jednym paluszku, wygrywał olimpiady, ale niestety narzucony jest język polski i obcy co chłopakowi wogóle nie leżało. Nie zdał polskiego, a na następnych juz się nie pojawił - pierwsza porażka i się załamał. I nie jest on ani z patologocznej rodziny, a tym bardziej nie jest ograniczony, wręcz przeciwnie. Duzo czytał, ale gustował się w fantastyce i nie umiał interpretowac narzuconych nam wierszy i lektur. Tacy jak on nie umieją dostosowac się do kluczy.
_________________ Czasem łatwiej przyznać nagrodę niż rację.
Wysłany: 2008-06-05, 13:25
taga napisał/a:
Tacy jak on nie umieją dostosowac się do kluczy.
ani profesorowie
miałam straszny sen, śniło mi się, że stoję przed kartką z wynikami matury i patrzę: francuski napisałam na 29%. Najpierw: hura, zdałam! później: o nie, zdaje się od 30%! jeszcze później, po paru minutach paniki: zaraz, ale ja nie zdawałam francuskiego?
aż się zdenerwowałam przez sen
On zdawał rok temu:)
Ja zdawałam w tym roku i uważam że tegoroczna matura to pomyłka. Wogóle problemy były juz z próbną (strasznie była opóźniona i jeszcze przecieki), później z egzaminami gimnazjanymi, no i na koniec polski, matematyka i inne jeszcze. Jeden wielki BURDEL. Koleś podał się do dymisji a my się stresujemy. Mi już wyniki się nie śnią. A sny trzeba interpretowac ponoć na odwrót shala. Więc może bedzie 92% z innego języka:)
_________________ Czasem łatwiej przyznać nagrodę niż rację.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.