Mam pytanie.Kto z was był na jakim kolwiek stadionie, oczywiśce podczas meczu i na jakiej trybunie siedzieliście?
_________________ Czarna eLka w kółeczku się mieni, to jest Legii święty znak,
jej kibice są niezwyciężeni boi się ich cały świat.
Boją się nas kibice angielscy, boją się nas także holenderscy,
Boją się nas kibice Górnika, boi się nas cała pierwsza liga!
Wysłany: 2006-08-22, 23:22
...
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2007-04-27, 19:29, w całości zmieniany 4 razy
Stadiony.
Z takich wam bardziej znanych stadionów to siedziałem wiele razy na obiekcie w Gdyni przy ulicy Olimpijskiej ,na wszystkich sektorach oprócz gości (zega, kryta ,tory, łuk).
Poza tym sektor gości na stadionie w Szczecinie.
I bardzo ,bardzo wiele regionalnych stadionów (Wejherowo, Reda, Rumia, Mrzezino, Połchowo,Żelistrzewo, Sopot, dwa stadiony w Gdańsku, Malbork, Tczew przy ul Ceglarskiej, Bytów, Gdynia na innym obiekcie i kilka innych).
Pzoa tym byłem na stadioniue Miedzi Legnica, Polaru Wrocław, Śląska Wrocław.
Widziałem na żywo Stade de France.
Kilka pewnie innych bym znalazł ,ale nie chcę się w głowie szukać.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Wysłany: 2006-08-22, 23:50
dipe napisał/a:
Polaru Wrocław
Nie może być! Na meczu byłeś? bo ja jeszcze dwa lata i rok temu chodziłem na ich każdy mecz
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2006-08-23, 00:07
Ruget napisał/a:
polska niemcy teraz ale sprzedalem bilet i nie zaluje
O jaaaaki żal Mieć bilet na Mistrzostwa Świata i nie pojechać z własnej woli Toż to jakiś skandal obyczajowy Chociaż jeśli był to bilet na mecz Polska RFN w latach '60 to faktycznie nie ma co żałowac
dipe napisał/a:
do Gelserkirchen
Do Dortmundu
dipe napisał/a:
z wyjazdami po całej Poslce
Zacznij od Poznania. Kto wie, może też tam będe
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-23, 09:23
Baba, ale na mecze jeździ:P Na kilku byłam --> ale tylko jak Polska grała... znaczy druzyny polskie;d
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
eh ja na meczu bylam ze sto razy jak moja wiocha grała hehe
jeśli chodzi o to czy bylam na stadionie podczas meczu to bylam ale za duzo nie pamietam bo to było dość dawno....
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Ja byłem we włoszech to byłem na meczu AC Fiorentiny, stadon sie nazywa Artemio Franchi byłem na młynie super było, mam nadzieje, być na San Siro !! FORZA MILAN !
Wysłany: 2006-08-27, 09:28
Pietro napisał/a:
mam nadzieje, być na San Siro !!
Tak koniecznie chcesz zobaczyć triumf Interu?
ja tez chodze na mecze:) bylam w chorzowie na ruchu... w bytomiu jak grał ruch z poloni abytom... na moim zadupiu z łąziskach jak grala polonia z mlodzikami ruchu=D <lol2> no i to chyba wszystko... na ruchu zawsze siedze na dzies10nie albo w mlynie:P
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.