Wysłany: 2006-10-30, 22:32 kraków..kraków..piekne miasto...i ludzie sa tu tacy?
to tak moze nieznacie mnie jeszce jestem nowa......szukam znajomych tych ciekawych:p dlatego pisze tutaj z wami..a szukam ludzi bansujacych ti i tam w krakowie czy jako rodzinnym miescie czy na studiach:p dio odwiedzin i odezwuw krakowian zapraszam
A więć cześć! Jestem Wojtek, mam 12 lat, tez szukam koleżanek i kolegów. Mam słabość do imienia Ania... Widzę dla nas świetlana przyszłość. W Krakowie jeszcze nie byłem, ale może kiedys pojedziemy tam razem? Bardzo bym chcial.
P.S. Masz piekne wnetrze. Poczułem to już, czytając pierwsze słowo tego tematu...
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wysłany: 2006-11-07, 19:06
anula napisał/a:
kraków..kraków..
Kraków..Kraków..
Cytat:
piekne miasto
zaledwie piekne ....? Ono jest tak cudowne ze jego piękna nie da sie opisać słowami
Cytat:
...i ludzie sa tu tacy?
Nie , kosmici
anula napisał/a:
to tak moze nieznacie mnie jeszce jestem nowa......szukam znajomych tych ciekawych:p dlatego pisze tutaj z wami..a szukam ludzi bansujacych ti i tam w krakowie czy jako rodzinnym miescie czy na studiach:p dio odwiedzin i odezwuw krakowian zapraszam
Co...?
drobiczek napisał/a:
a tak wogóle to Kraków piękne miasto. Bardzo mi się podoba
Dobra usprawiedliwiam was , wkoncu każdy najbardziej kocha swoj kawałek ziemi
miss irony napisał/a:
Mam słabość do imienia Ania...
Mam sie juz bac ....?
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.