czubek najprawdopodobniej kończy swoja kadencje na tym szanownym forum
tak wogóle to czubek nigdy nie istniał nie istnieje taki ktoś jak czubek jest to postać prze ze mnie zmyślona posiadająca moje cechy charakteru, poglądy i przemyślenia ale to nigdy nie byłem "prawdziwy ja"
powili zaczyna mi ciążyć renoma czubka P (która sam sobie przypisałem) - mam coś z niego ale chce żeby ludzie mnie znali jako swistu (świstu) bo nim jestem w rzeczywistości
tak więc czubek skończy swoją kadencje zaraz po tym jak pogadam z adminem i ustale pare spraw
ps. ale pojebany topic co nie
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
poki admin nie da znaku ze zyje to czubek jeszcze bedzie istniał
no i jestem
pokój niech będzie z Wami
władze w GTW przejmuje gloom
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Teraz władze w GTW przejume pierwsza dama tego zgromadzenia
członkiem był czubek
a swista przyjmiecie do GTW
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
Co się głupio pytasz? Jesteś honorowym "członkiem".
dzieki towarzyszku prymas jestem wprost zaszczycony
A dla Gloom sle kondolencje
Hmm,wiecie co NIC NIE WIEM O TYM,ŻEBYM WYCHODZIŁA ZA M?Ż Nawet się mężem nie zdążyłam nacieszyć A teraz zostałam wdową(o czym oczywiście też nie wiedziałam)...Powinnam być w żałobie,a ja co robię??? No,a po żałobiej ak będę już wolna,to może znajdę sobie nowego męża,przecież ktoś musi ze mną rządzić GTW Dobra,żałobę czas zacząć,idę szukać czarnych ubrań w szafie...
_________________ Nigdy nie można ustalić z pewnością gdzie w kobiecie kończy się anioł,a zaczyna diabeł
Ostatnio zmieniony przez gloom 2006-02-26, 13:20, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-10-03, 14:09
omg, no i co z tego..? zresztą Tobie też się musi nudzić, skoro odswieżasz temat który był aktualny 1,5 roku temu.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2007-10-03, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.