Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-09-28, 18:40 k***a ;<;<
Musze się pozalić T.T
- kontorówka z gegry
- test z biologii
- recytacja wiersza
- korki z fizyki
- korki z franca
- nie mówiąc o jakże banalnych odpowiedziach z historii czy WOSu
- 14.10 mamy przedstawienie do którego próby wykańczają mnie fizycznie i psychicznie
- wtorek i środa to najbardziej zje***e dni w tygodniu z najbardziej zje****mi lekcjami
- niby w tym roku chodzimy na pierwszą zmiane a jednak jakoś mam mniej czasu niż rok temu, gdy kończyłam o 18 lekcje
Jestem zmęczona, chociaż nie minął jeszcze pierwszy miesiąc szkoły. Niech mnie ktoś przytuli ;<;(
Wysłany: 2006-09-28, 19:34
Przyjmij to na twarz, z honorem. Wszak przed nauką nie uciekniesz ;] Po za tym jutro piątek więc sobie odpoczniesz ;]
shala napisał/a:
Niech mnie ktoś przytuli ;<;(
;]
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2006-09-28, 21:16
dzięki ^^ nie odpoczne w pt bo trzeba by się zacząć uczyć "Króla olch" na pamięć i mapy politycznej świata.. -.-
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2006-09-28, 22:34
shala napisał/a:
"Króla olch"
To ja w takim razie serdecznie współczuję...
shala napisał/a:
...i przytulam :*
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2006-09-29, 13:06
Cudak napisał/a:
To ja w takim razie serdecznie współczuję...
Ale to jest zajefajny wiersz <3 Wiesz, mieliśmy jescze do wyboru ballady Mickiewicza i "Ode do młodości".. -.-
Moni
Wysłany: 2006-09-29, 13:12
ehh...wspolczuje to moze zrezygnuj z tego przedstawienia? zyskasz troche czasu...
Wysłany: 2006-09-29, 13:58
Moni napisał/a:
to moze zrezygnuj z tego przedstawienia?
Hohohoooo... sytuacja jest taka: gdy koleżanka miała przynieść swój scenariusz, na podst. którego jest "sztuka", babka od polskiego zagroziła jej naganą u dyrektora, jeśli nie dostarczy jej go następnego dnia. Tak samo z nami, aktorami: nie chcesz grać, nie przychodzisz na próby = nagana. To jakieś chore -.-
Jeszcze nam powiedziała, że jak z przestawieniem coś nie pójdzie, to tez dostaniemy nagane i poleci nam po ocenach xD niech najlepiej nam zj***e świadectwo maturalne w przyszłym roku >.<
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-09-29, 14:46
Cytat:
Jestem zmęczona, chociaż nie minął jeszcze pierwszy miesiąc szkoły. Niech mnie ktoś przytuli
Skoro wysiadasz w takim momencie i nie radzisz sobie to propunuję zbudować w sobie większą bariere wytrzymałości. Nie możesz nauczyć się na przedmioty w szkole zrezygnuj z niej lub nie narzekaj i bierz się do pracy. Przeczytaj ten "ogrom" zajęć, które wypisałaś i zastanów się czy to jest naprawdę dużo. A jak dalej tak sądzisz to zmień coś w trybie dnia. Im bardziej "cisną" Cię teraz w szkole tym lepiej dla Ciebie. Jakbyś miała za duże luzy, pewnie byś narzekała że niczego nie uczą Cię. Także i tak źle i tak niedobrze.
Nooo, ale z całego serca współczuję.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Wysłany: 2006-10-01, 14:56
simarik napisał/a:
Jakbyś miała za duże luzy, pewnie byś narzekała że niczego nie uczą Cię.
ja bym pomyslala ze przewyszam wszystkich poziomem i bym sie .... cieszyla ze sie nudze
shala napisał/a:
<przytulam> i mam ten sam problem 1 miesiac szkoly a ja padam ( od samego widoku nauczycieli cisnienie mi sie podnosi bo nauke jeszcze nie przyszedl czas )
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-10-01, 16:29
Mania napisał/a:
i bym sie .... cieszyla ze sie nudze
Przeraża mnie takie myślenie ludzi. Jak w piosence Rynkowskiego "nic nie robić liczyć chmury, gołym i wesołym być". Czyste bycie i nie dawanie z siebie nic nadzwyczajnego.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Wysłany: 2006-10-01, 19:40
simarik napisał/a:
"nic nie robić liczyć chmury, gołym i wesołym być".
TO sie nazywa chwila dla siebie aby odsapnac od codziennosci. Chwila releksu dla duszy i ciala. No i niektórym ta chwila się dluzy…( nie mi)
simarik napisał/a:
Czyste bycie i nie dawanie z siebie nic nadzwyczajnego.
No nie calkiem mi o to chodzilo ... lubie dawac cos z siebie ale nie ograniczam sie tylko do nauki i mysle ze na swiece jest duzo wiecej rzeczy ktorym moglabym poswiecic czas gdybym go miala . Wiec w szkole staram sie trzymac na poziomie ( jesli Cie to interesuje 3, 4 ) a poza robic to co mnie intersuje.
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.