Wysłany: 2006-11-05, 00:00
A ja na Piłce Nożnej.pl . Zawsze mówię o nim "inne forum na którym się udzielam (I.F.N.K.S.U.)
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-05, 11:05
Kiedyś często udziełałam się na innym młodzieżowym forum ale już mi się odwidziało. Oprócz tego jestem zarejestrowana na paru forach, na których nic nie piszę xD m. in. forum mojej szkoły. Ogólnie forum Pana Michała jest najnormalniejsze i wogóle podoba mi się tutaj <3
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
*Apple
Wysłany: 2006-11-05, 14:35
Tutaj się głównie udzielam, bardzo fajne forum i sympatyczni ludzie
Zdecydowanie wiecej choc z całej tej sterty to bywam na 2 moze 3 forach regularnie .. ;]
Przedewszystkim gorum gry ogame. Tam moim ulubionym działem jest hydrepark i tam mnie można najczesciej spotkać ( www.ogame.pl - zakładka forum ). Czuje sie tam najlepiej bo wiekszosc ludu juz znam.
2 i chyba najważniejszym dla mnei forum jest forum 2 zespołów metalowych ( HammerFall& Rhapsody).Tam bywam codziennie choć tam tez najmniej sie odzywam. Atmosfera tam jest spoko i dobrze sie tam czuje choc niewiele osób mnei tam zna.
3 forum to to. Jedyne co meni wnerwia to białe tło bo przywykłam do ciemnych ale ujdzie ;] Mało tu bywam ostatnio a szkoda Nie znam tu zabardzo ludu ale i tak czuje sie tu znacznie luźniej niż na 2 pozostałych ;] Atmosfera tu jest super.
_________________ "Boze chroN mnie przed przyjacłómi bo z wrogami sobie poradze....."
Wysłany: 2006-11-06, 12:54
shala napisał/a:
a których nic nie piszę xD
O! to jesteś duchem ;-P
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.