Forum Dyskusyjne :: Jakie buciorki??

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Polecamy: windykacja SPSS

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Offtopic » Jakie buciorki??

Jakie buciorki??
Autor Wiadomość

drobiczek 
eeLOoo

Wysłany: 2006-08-14, 11:21   Jakie buciorki??

jakie nosicie buty?? jakie lubicie?? kupując buty na co zwracacie uwagę?? ważne jest dla Was żeby buty były markowe??

Ruget 
:*

Wysłany: 2006-08-14, 16:31   

marka hmm nie wygodne tylko na to patrze:)

Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy :P

^Aguś 
nudziara ;]

Wysłany: 2006-08-14, 18:05   

adidaski, ale takie... "płaskie" i niezbyt rzucające się w oczy, najlepiej czarne.
nie patrzę na markę, bo zwyczajnie mnie nie stać :P

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2006-08-14, 18:39   

ja tam na markę nie zwracam uwagi zbytniej, ale muszą być wygodne i ładne przedewszystkim

Ruget 
:*

Wysłany: 2006-08-14, 19:15   

wygoda sie bardziej liczy :) :P

Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy :P

Leeloo 
Drum'n'bass :)

Wysłany: 2006-08-14, 20:33   

A jo mom kilkanaście par adidasków... w tym tylko diwe markowe;| ale dobrze jest:P na każda okazje do kazdego stroju:P zawsze mam jeszcze pasek pod kolor:P
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Virus 

Wysłany: 2006-08-19, 23:19   

Obowiązkowo markowe adidasy najlepiej firmy Nike.Nie,nie jestem próżny.Lubie miec fajne buty. :piwo:
Boją się nas kibice Górnika, boi się nas cała pierwsza liga!

#bLu 
I dont like iT

Wysłany: 2006-08-20, 00:04   

tylko buty sportowe. (w kolekcji mam tez letnie buty na koturnie i zimowe na obcasie, ale normalnie tylko sportowe:P)
firmowe? eee.. raczej nie bo i po co^_^?
po 1sze nie jestem snobka, po 2gie jakos nie lubie tak 'machac' metka czy logiem a na butach zwykle jest to bardzo widoczne, a po 3cie? SZAAAAAAŁ!! MODAAAAAAA!! i wszyscy maja ten sam model ^_^ - beznadzieja

drobiczek 
eeLOoo

Wysłany: 2006-08-20, 07:25   

bLu napisał/a:
po 1sze nie jestem snobka,

bLu uwarzasz ze chodzenie w markowych butach to snobstwo??
jak kogoś stać to niech nosi...

Kaś 

Wysłany: 2006-08-20, 08:25   

uwielbiam adidasy ( chodzi mi o rodzaj buta, nie o firme ;) ) i praktycznie tylko w nich chodze, na wiosne zwykle, na jesien/zime wysokie. a w lato nosze japonki tez lubie no i "adidasy" tez ;]
nie, nie zalezy mi zeby byly firmowe, musza mi sie poprostu podobac ;]chociaz wczoraj nabylam 2 pary firmowych no ale promocja byla :P a sa bosssskie :D
W zime chodze tez w kazaczkach no i szpilki na specjalne okazje, ale i tak wole sportowe buty ;)

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2006-08-20, 22:39   

Przede wszystkim sportowe, zima oficerki, latem ewentualnie baletki i japonki.Cenie sobie wygode. Co do markowego obuwia, to cenie sobie takowe, poniewaz lubie dobrej jakosci wyroby, jednakze zwracam uwage na to , aby powyzszych odzanczen nie bylo widac, bo nie racuje mnie swiecenie komus przed oczyma "kasa"(blagam buhehe). Kojarzy mi sie to z takdetnymi babami, ktore nosza torebki,paski,spodnie etc. sygnowane wielkimi nazwiskami projetantow-zenada.
Who's playing tricks on me?"

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2006-08-21, 13:29   

drobiczek napisał/a:
jakie nosicie buty?? jakie lubicie??
Na obcasach wysokich i niskich... zawsze :-) Bez względu na pogodę i porę roku :-) Lubię buty eleganckie i bardzo kobiece :-) Są wyjątki kiedy zakładam adidasy (np wyjście na rower) albo japonki (kiedy idę na spacer, albo poopalać się)
drobiczek napisał/a:
kupując buty na co zwracacie uwagę??
Na to z czego są zrobione, jak moja stopa w nich wygląda, jak mi się w nich chodzi, czy nie uwierają no i cenę ;-) Bo jeszcze nie zwariowałam tak bardzo by 600zł dać za parę butów ;-)
drobiczek napisał/a:
ważne jest dla Was żeby buty były markowe??
nie.
Ostatnio zmieniony przez Magda 2006-08-21, 13:30, w całości zmieniany 1 raz  

*tafcio 

Wysłany: 2006-08-22, 19:39   

buty kupuje te które mi się spodobaja :D innych nie kupuje, z reguły są to buty koloru czarnego lub czarne z dodatkiem bieli :P nietoleruje zbytnio innych kolorów obuwia chociaz trampki mam różnych kolorów :P

KaSieK 

Wysłany: 2006-08-22, 21:22   

Kupujac buty nie patrze na marke, tylko czy mi się podobają i czy są wygodne. Najczęściej są to adidaski:)

Patryśka 

Wysłany: 2006-08-22, 21:55   

lubie adidaski,sandalki,japonki i...nie wiem. w zimie lubie takie dluzsze kozaczki na obcasie albo szpilce. to zalezy. a jesli chodzi o markowe to nie kupuje za czesto. nie jest to dla mnie najwazniejsze. chodzi o to,zeby mi sie podobaly i zeby byly wygodne,a markowe obuwie(jak dla mnie) nie jest zbyt wyszukane,w nich moze mi sie tylko podobac markowa naszywka,bo kroj to nie bardzo :/ no ale rozni ludzie. innym sie to podoba,innym nie.

paulka_88 

Wysłany: 2006-08-23, 09:46   

bLu napisał/a:
firmowe? eee.. raczej nie bo i po co^_^?
po 1sze nie jestem snobka, po 2gie jakos nie lubie tak 'machac' metka czy logiem a na butach zwykle jest to bardzo widoczne, a po 3cie? SZAAAAAAŁ!! MODAAAAAAA!! i wszyscy maja ten sam model

yyy to że stawiam na jakość i kupuję markowe buty to od razu jestem snobką? :zdziwko:
to Ty masz do tego jakieś takie dziwne podejście, ja nie kupuje markowych butów żeby machac metką, buty jak buty tylko lepszej jakości no i droższe, chce to kupuje ,żeby w nich chodzić a nie się lansować
ten sam model? wybór jest duży, więc nie sądze.

Dawniej jakoś nie zwracałam uwage na firme, dzisiaj tak. Kupuje raczej buty markoweee, bardziej to opłacalne jest. Dam więcej za nie ale przynajmniej pouzywam dłuzszy czas jak nalezy.
Przeważnie adidasy, najwygodniejsze. Oczywiście kobiecych tez mi nie brakuje, tyle, że sa rzucone gdzieś w kąt, stawiam na wygode :]

karda90 

Wysłany: 2006-08-23, 12:38   

paulka_88, zgadzam sie z Toba w 100%, co markowy but to markowy. I wcale nie kupuje ich dla szpanu tylko po to żeby je długo nosić, już sie nie raz przekonalam że lepiej dolożyć i cieszyc sie wygoda.

zazwyczaj nosze adidasy nawet zimą :)

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2006-08-25, 20:22   

Świętoszka napisał/a:
Co do markowego obuwia, to cenie sobie takowe, poniewaz lubie dobrej jakosci wyroby, jednakze zwracam uwage na to , aby powyzszych odzanczen nie bylo widac, bo nie racuje mnie swiecenie komus przed oczyma "kasa"(

Raaany to co, jak kupiłem sobie markowe Adidasy to mam zamalować znaczek markerem "żeby nie szpanować kasą" jeeezu....
paulka_88 napisał/a:
yyy to że stawiam na jakość i kupuję markowe buty to od razu jestem snobką?

Jestem tego samego zdania. Nie po to kupuję markowe buty żeby zostać okrzyknięty przez taką bLu albo Świętoszkę Nowym Ruskim albo snobem :oczami: Jak mi się podobają to biorę i już....
Virus napisał/a:
Obowiązkowo markowe adidasy najlepiej firmy Nike.Nie,nie jestem próżny.Lubie miec fajne buty

O, i to mi się podoba. Lubi mieć takie buty? To niech je nosi. I nie jest wcale przy tym "snobem" :oczami:

[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-08-25, 20:23, w całości zmieniany 1 raz  

drobiczek 
eeLOoo

Wysłany: 2006-08-25, 20:40   

Paulka_88, Karda90 i Cudak myślę tak samo jak Wy

nie wszystkie buty mam markowe ale z tych które mam jestem zadowolona. Są wygodne, lepiej się noszą a to że są droższe to chyba normalne że jakość kosztuje. Sama nigdy nie odkładam na buty... czasem coś dorzuce. A takie buty wyglądają lepiej na nodze, są dopracowane. Wszystkie detale są dokładnie zrobione.

Tez lubie nike choć teraz "woże się" ;) (bo przecież nie którzy myślą ze chodzenie w orginalnych to szpan) w reeboku i jestem średnio zadowolona bo niby bardzo wygodne ale...

a i jeszcze jedno kocham białe sportowe buciki. Chodze głównie w adidaskach lub japonkach....adidasy nawet zimą :D

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2006-08-26, 08:20   

Cudak napisał/a:
Raaany to co, jak kupiłem sobie markowe Adidasy to mam zamalować znaczek markerem "żeby nie szpanować kasą" jeeezu
czytaj co napisalam poniezej kolego ---->
Świętoszka napisał/a:
Kojarzy mi sie to z takdetnymi babami, ktore nosza torebki,paski,spodnie etc. sygnowane wielkimi nazwiskami projetantow

Poza tym jak kupuje pumy etc, to takze nie zdarzylo mi sie zamalowywac znaczka, nie rob ze mnie psycholki. Widziales kiedys babki, ktore maja na tylku wielkie napisy D&G?To juz wiesz, o co mi chodzilo.
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2006-08-26, 13:43, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu