Widziales kiedys babki, ktore maja na tylku wielkie napisy D&G?To juz wiesz, o co mi chodzilo.
JA kiedyś miałam take spodnie Ale szczerzemowiac miałam 13 lat i nie wiedziałam co to D&G znaczy Moja mama zawsze mówiła ''dupa do góry'' To takowo mówiłam
Jezeli chodzi o buty to chyba po prostu muszą mi się spodobac Mam i adidaski firmowe i nie firmowe, to nie po to żeby szpanowac bo szczerze nawet nie przyszłoby mi to do głowy:D Ale po prostu wpadły mi w oko Nie przywiązuję dużej wagi do marki bo w sumie to teraz już nie wiadomo czy w sklepach sprzedają oryginały czy podróbki qmpel mnie kiedys uczył rozpoznawac ale i tak czasami tak podrobią, ze nie sposób rozpoznać tego Wiosną noszę balerinki, latem japonki, zimą i jesienią adidaski Mam niby bytu zimowe ale kurcze jakis szajs kupiłam są może i ładne ale przemakaja więc wolę w Adidaskach
Zwracam uwage na wyglad (czy mi sie podobaja), na to czy sa wgodne (!! inaczej nie kupuje), i na cene oczywiscie Nie stac mnie na kupywanie w jakichs drogich sklepach adidaskow za 200 zl
A no wlasnie. Przede wszystkim adidasy. Ladne i wygodne.
Poza tym lubie kozaczki buciki zimowe, wysokie, na obcasie koniecznie sliczne.
Na lato japonki zawsze jakies mam, ostatnio (jak bylo lato) kupilam dwie sliczne pary za 7 zlotych jedna
Poza tym jakies eleganckie buciki, czarne.
Nie lubie butow na koturnie, ale mam jedne sandaly, boskie
Kupuje na targu, choc to zdarza sie rzadziej, bo podobne ceny NIEKTÓRYCH butów są w CCC bądź DEICHMANNIE (napewno zle napisalam ), ktore odwiedzam czasem.
_________________ "- Moje serce obawia się cierpień - powiedział młodzieniec do Alchemika
pewnej nocy, gdy oglądali bezksiężycowe niebo. - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia [...] "
Baska
Wysłany: 2006-09-01, 10:11
Trampki. Nie przywiązuję wagi do tego, żeby były markowe (chociaż mam jedne conversy i jestem z nich bardzo zadowolona).
Moni napisał/a:
ja tam najczesciej kupuje trampki w Heavy Duty...no i glany
Jak mam kupować buty to mam 3 zasady:
1. Wygodne.
W butach nie raz chodzi sie cały dzien wiec nie mogą obcierać, uwierać itd.
2. Płaskie.
ewentualnie na lekkim obcasie. Głownie dlatego ze jak jestem pozadomem przemieszczam sie po róznym terenie. ( chodniki, pola, pagórki etc) Nie bede nosic 5 par na każdy teren Pozatym tak juz sie nauczyłam i na obcasie sie zle czuje
3. Dobrej jakosci
Tu mam nauczke sprzed roku .. jak sie je kupuje to już po to by w nich chodzic przez nieco dłuższy okres czasu Ni mog rozlecieć sie po iesiącu czasu jak ja to miałam
Najczesciej wybieram typu sportowego bo takie mi najlepiej odpowiadaja. Jesli chodzi o letnie: nie toleryje klapek. U mnei but musi sie trzymać stopy nieważne czy to spacer czy szybki bieg
_________________ "Boze chroN mnie przed przyjacłómi bo z wrogami sobie poradze....."
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2006-09-22, 12:24, w całości zmieniany 1 raz
Wiadomo muszą być fajne, po 2 wygodne. Czy markowe czy nie to zależy często akurat od potfelika, ale jeżeli już kupuję markowe to najczęsciej firmy Cat, taki progresywny styl
Ale teraz ostatnio kuopiłem sobie pumki przeznaczone do trekingu i wyglądają wypasowo tzn. PROGRESYWNIE
kolodziej89 masz racje ostatnio kupiłam sobie buty adidasa i w tym samym czasie moja koleżanka kupiła sobie nie markowe. Hmmm jej buty juz sa popsute. Wiec wydaje mi sie ze w buty warto inwestowac (moze dlatego ze ja duzo chodze i musze miec wygode )
_________________ All good things come to an end...
;]
noo ja w sumie tak samo jak Pincia .... ale w zimie do szkolki zawsze w adidaskach .. szybciutkko na przystanek do busika wcale nie jest zimno;]
DeeJay
Wysłany: 2006-10-15, 11:58
Markowe nie markowe to nie jest dla mnie takie wazne, i tak je przerobie liczy sie dla mnie aby byly to glany lub glany letnie. Nic ujac nic dodac.
Dj
pale i nabijam na pal.
Kocham głód krwawego zwycięstwa!.
Gość i ciebie dopadne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.