Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-08-17, 20:13 jak wykurzyć świerszcza?
Od dwóch dni, mam darmową muzykę, średnio 12h/dobe. Za mablami schował mi się świerszcz, albo nie może wyjść albo mu jest tam za dobrze Na prośby nie reaguje, na środki typu raid też nie, nie chce negocjowac Wiem, że kiedyś padnie, choćby od tego śpiewu, ale wole nie czekać na zgona. yyyy.... jak się pozbyć skubańca?
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Skubaniec wie co dobre. Cieplutko musi być tam u Ciebie. Ojj, bardzo cieplutko i milutko.
Ruget napisał/a:
aha to moze jakis kij tam wsunac i go podraznic
Podrażnić? Że niby Simarik miałaby go podrażnić? Zostałby tam na wieki! Też bym tak postąpił.
Hmm... można by tak wyssać całe powietrze z pokoju i się pasożyt ususi. Albo zaśpiewaj coś ładnego - na pewno wyjdzie zza mebli, żeby lepiej słyszeć Twój piękny głos.
Wysłany: 2006-08-17, 21:40
Opryskaj go Off-em gwarantuję że zadziała. Jak byłem w Grecji to tępiliśmy tak osy I działało
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Skubaniec wie co dobre. :P Cieplutko musi być tam u Ciebie. :] Ojj, bardzo cieplutko i milutko.
Ruget napisał/a:
aha to moze jakis kij tam wsunac i go podraznic
Podrażnić? Że niby Simarik miałaby go podrażnić? Zostałby tam na wieki! :D Też bym tak postąpił. :P
Hmm... można by tak wyssać całe powietrze z pokoju i się pasożyt ususi. :P Albo zaśpiewaj coś ładnego - na pewno wyjdzie zza mebli, żeby lepiej słyszeć Twój piękny głos. :)
A co Ty taki uczulony Jako żeś jest moderator, trzeba było poprawić a nie pisać nowego posta
Nie, to tak nie działa. Staram się jak najmniej wnikać w treść postów - tylko raz poprawiłem, kiedy ktoś w nazwie tematu napisał "alkochol"... Posty to własność ich autorów, więc staram się to szanować i wywalać z nich tylko jakieś większe wulgaryzmy. :p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.