Wysłany: 2006-08-01, 13:54
Co jest takiego wkrętowego w zakładaniu niezbyt mądrych temtów?
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2006-08-01, 14:29
Różowa w zielone cętki
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2006-08-01, 21:22
miss irony napisał/a:
Cudak, biało-czerwono, lub w innych barwach ulubionej druzyny.
Powiedzmy że zgadłaś. Kolor Niebieski (Inter)
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-08-07, 21:25
miss irony napisał/a:
A więc rozgryzłam wszystkich A mnie nikt
czarne z kozimi białymi racicami, na każdej jest wygrawerowna podobizna Kaczora Donalda, a w centrum znajduje się duże słońce wykonane z szafirowego materiału, mające zdolność pochłaniania promieniowania alfa i beta o właściwościach fluorescencyjnych
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
czarne z kozimi białymi racicami, na każdej jest wygrawerowna podobizna Kaczora Donalda, a w centrum znajduje się duże słońce wykonane z szafirowego materiału, mające zdolność pochłaniania promieniowania alfa i beta o właściwościach fluorescencyjnych
Simarik o takich scianach to ja marzę, ale niestety jeszcze ich nie mam
Cytat:
stawiam na błekitny lub czarny
Czarny nie, błękitny blisko, bo moje sciany są... niebieskie
Cytat:
miss irony a może żółta??
Nie.
[ Dodano: 2006-08-12, 20:25 ] mrowcia65, różowe :p
Ruget, nie mam pojęcia, ale może... pomarańczowe?
simarik, tu zagadka sie komplikuje, ale stawiam na minimalistyczna biel.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.