euro_ad
Wysłany: 2008-05-18, 00:21 Euro2008, Sprite ad
Zauważyłem że jest to forum jedno z największych, więc słuchajcie.
Sprawa wygląda troche inaczej niż w stereotypach.
Każdy widział chyba w TV reklamę Sprite'a "Sprite czy pgranie" jak koszykarz wyzywa do gry dużego osiłka któremu rozbił lusterko i osiłek zostając pragnieniem wiesza się na tablicy udając kosz
Sprite zrobił konkurs aby nagrać film w którym wyzywamy do gry w jak najciekawszj sytuacji!
Mój filmik myślę że na tle reszty jest naprawdę ciekawy, ale konkurencja regularnie zakłada nowe konta i nabija po kilka jedynek próbując nas wywalić!
Niestety oszuści są wszędzie... Jest kilkadziesiąt filmików, wszstko byłoby fajnie gdyby ludzie nie zakładali setek kont i nie oszukiwali.
Sprite pomyślał o tym, dlatego wygrany film wybierze KOMISJA spośród 10 nawyżej ocenionych filmów!
Np.20 kont z jednego numeru IP, sam byłem w stanie to sprawdzić, więc komisja też będzie to widziała i możę zdyskwalifikować film, dlatego JA CHCE GRAĆ CZYSTO, ale grając czysto i nei nabijając sobie dobrych ocen reszta może zepchnąć mnie poza TOP10 i nie będe nawet brany pod uwagę.
Wszystko kończy się za 4 dni!! Wejdźcie na stronę, zobaczcie moje nagranie i porównajcie do innych, naprawdę kosztowało to mnie i moich znajomych trochę pracy, proszę o pomoc i zagłosowanie! Z każdego jednego konta można oddać 3 głosy pod rząd! Proszę o 3 piątki!
Sami możecie dopisać wymyślone zakończenie i 10 najlepszych wygrywa Nokia 5310 wartą 600ZŁ!
Kto bierze udział w jakimś konkursie może wkleić linka i zrekompensuje się KAŻDEMU!!!
xbartxxx
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.