Forum Dyskusyjne :: Euro2008, Sprite ad

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Offtopic » Euro2008, Sprite ad

Przesunięty przez: Prymas
2008-05-18, 19:02
Euro2008, Sprite ad
Autor Wiadomość

euro_ad 

Wysłany: 2008-05-18, 00:21   Euro2008, Sprite ad

Zauważyłem że jest to forum jedno z największych, więc słuchajcie.

Sprawa wygląda troche inaczej niż w stereotypach.

Każdy widział chyba w TV reklamę Sprite'a "Sprite czy pgranie" jak koszykarz wyzywa do gry dużego osiłka któremu rozbił lusterko i osiłek zostając pragnieniem wiesza się na tablicy udając kosz

Sprite zrobił konkurs aby nagrać film w którym wyzywamy do gry w jak najciekawszj sytuacji!

Mój filmik myślę że na tle reszty jest naprawdę ciekawy, ale konkurencja regularnie zakłada nowe konta i nabija po kilka jedynek próbując nas wywalić!
Niestety oszuści są wszędzie... Jest kilkadziesiąt filmików, wszstko byłoby fajnie gdyby ludzie nie zakładali setek kont i nie oszukiwali.

Sprite pomyślał o tym, dlatego wygrany film wybierze KOMISJA spośród 10 nawyżej ocenionych filmów!

Np.20 kont z jednego numeru IP, sam byłem w stanie to sprawdzić, więc komisja też będzie to widziała i możę zdyskwalifikować film, dlatego JA CHCE GRAĆ CZYSTO, ale grając czysto i nei nabijając sobie dobrych ocen reszta może zepchnąć mnie poza TOP10 i nie będe nawet brany pod uwagę.

Wszystko kończy się za 4 dni!! Wejdźcie na stronę, zobaczcie moje nagranie i porównajcie do innych, naprawdę kosztowało to mnie i moich znajomych trochę pracy, proszę o pomoc i zagłosowanie! Z każdego jednego konta można oddać 3 głosy pod rząd! Proszę o 3 piątki!

http://sprite.pl/Film.aspx?fileID=32

Sami możecie dopisać wymyślone zakończenie i 10 najlepszych wygrywa Nokia 5310 wartą 600ZŁ!
Kto bierze udział w jakimś konkursie może wkleić linka i zrekompensuje się KAŻDEMU!!!

xbartxxx 

Wysłany: 2008-05-18, 18:54   

dostales ode mnie 5 :hurra: mam nadzieje ze ci pomoze

Odpowiedz do tematu