bardzo ciekawy i intrygujący topic
otóż moje wnikliwe badania w których gościnnie uczestnicza moi wysmienici koledzy z kierunku avataronactwa śwaidczą iż avatar ten dąży ku nieznanym
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Dziękuje!
Ostatnio zmieniony przez czubek :P 2006-01-29, 23:06, w całości zmieniany 1 raz
a ja myslalem ze wszystki drogi prowadza do tego forum
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Nie wiem gdzie idzie, ale go podziwiam... chodzi juz tak dlugo i jeszcze sie nawet nie potknol, ze juz o zmeczeniu nie wspomne
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
chodzi juz tak dlugo i jeszcze sie nawet nie potknol
Jak ma sie prosta i gladka powierzchnie to nie ma sie o co potknac Zreszta jakis czas temu moja mamuska na takiej trodze zlamala sobie wlasnie noge Trzeba miec do tego talent Ja bym tak nie potrafil
ja mam kilka teorii dotyczących podróży Matysowego avatka :
* idzie po browarka dla świstaka
** idzie nakopać do dupy kaczyńskiemu
*** idzie w pizdu i z powrotem
**** robi Was wszystkich w ch..ja - on stoi a to tylko fotomontarz albo po prostu fatamorgana po udanej imprezce
Dziękuje!
Ostatnio zmieniony przez czubek :P 2006-02-07, 12:18, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.