Wysłany: 2008-05-22, 12:39 Czy jesteś psyhopatą?
Uważasz się za zdrową psychicznie osobę? Zwykłego, normalnego człowieka, nie różniącego się zbytnio od innych? Odpowiedz nam na kilka pytań, a my odpowiemy Ci ile masz w sobie z psychopaty i czy nie lepiej trzymać się od Ciebie z daleka.
...::::Sprawdź::::...
_________________ Walcz dla sprawy albo giń bez powodu!!
To znaczy, że aż 58% ludzi jest bardziej walniętych niż Ty!
uh uh ; O
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-22, 12:56
Z testu wynika, że jesteś psychopatą na:
62%
To znaczy, że tylko 38% ludzi jest bardziej walniętych niż Ty!
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-22, 13:36
jestem najbardziej nienormalna na tym forum może niech wszyscy zrobią ten test a później przyznamy 3 medale: złoty, srebrny i brązowy ^,^
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
To znaczy, że tylko 34% ludzi jest bardziej walniętych niż Ty!
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
To znaczy, że tylko 46% ludzi jest bardziej walniętych niż Ty!
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
Wysłany: 2008-05-22, 15:49
Z testu wynika, że jesteś psychopatą na:
72%
zawsze wiedziałam, że coś jest ze mną nie tak
_________________ Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie,
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil,
Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest,
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...
Ostatnio zmieniony przez Addicted. 2008-05-22, 15:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.