Jeśli skrzeczysz jak żabka to ci tak to nie pomoże
Proponowałabym ci sie wybrac na lekcję do specjalisty od śpiewu. On nie tylko oceni twoje możliwości, zaproponuje odpowiednie ćwiczenia i przede wszystkim nauczy cię jak je wykonywać.
*Apple
Wysłany: 2007-03-19, 15:02
otwórz szeroko paszczę i wypróbuj swoje możliwości
Jak się rodzinka nie zbiegnie, możesz zacząć ćwiczyć
a Czy ktoś mógłby mi powiedziec jak mozna sie nauczyć śpiewac zeby się śpiewało drgającym głosem, jak wibrat,np. jak Edyta Górnika????
stella_a11
Wysłany: 2008-03-14, 21:24 Re: Ćwiczenia na śpiew. ?
Anna_12 napisał/a:
Zna ktoś może jakieś ćwiczenia , ma ładny śpiew. ?
Proszę o odpowiedź.
No i ćwiczenia. xD
na na szkolny chórek pomykam no nam pan każe śpiewać
do re mi fa sol la si do i poźniej oddech hahaha i z powrotem do si la sol fa mi re do albo la lalalalalala laaaaaaaaaaaaaa hahaha takie jaja są na próbach że szok
C4asteR
Wysłany: 2008-03-22, 12:31
Najlepszym ćwiczeniem na śpiew jest jedzenie szpinaku. Dlaczego? Bo ja go nie jem i nie potrafię śpiewać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.