Długo się nad tym zastanawiałem
z kim smerfetka ma smerfiki
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
to dlacego smerfetka ubiera sie jak baba
po za tym czytając smerfne opowieści doszłem do wniosku że na bank robią to tak jak ludzie
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
Długo się nad tym zastanawiałem
z kim smerfetka ma smerfiki
Na mnie mówią Smerfetka , ale ja dzieci nie mam
W "Mrówkach w gaciach" koleś powedział, że ... ekhem ... ona daje wszystkim po równo Wszystko jasne ...
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
W "Mrówkach w gaciach" koleś powedział, że ... ekhem ... ona daje wszystkim po równo Wszystko jasne ...
no włąśnie inc nie jest jasne
ważniaka wykluczam bo kto by chciał sie zabawiać z takim frajerem, osiłem odpada bo po koksach nie można mieć podobno dzieci, papasmerf za stary, laluś zabawai się sam ze sobą (narcyz), pracuś pewnie skonstruował sobie mechaniczną lale, farmer zajęty oraniem ziemi, poeta unosi się duchowo, zgrywus podpadł smerfetce dając jej trefny prezent, maruda nieciepi seksu ze smeretką , a dziukusek zabawai się ze zwierzyńcem w lesie
ja obstawiam dwóch kandydatów:
ciamajda - taka oferma że mógł wtopić - tu nawet kondony nie pomoga gargamel - nigdy nie rozumiałem czemu sasetka mówi "papcio gargamel" ale coś w tym musi być
ważniaka wykluczam bo kto by chciał sie zabawiać z takim frajerem, osiłem odpada bo po koksach nie można mieć podobno dzieci, papasmerf za stary, laluś zabawai się sam ze sobą (narcyz), pracuś pewnie skonstruował sobie mechaniczną lale, farmer zajęty oraniem ziemi, poeta unosi się duchowo, zgrywus podpadł smerfetce dając jej trefny prezent, maruda nieciepi seksu ze smeretką , a dziukusek zabawai się ze zwierzyńcem w lesie
Ale to zmienia faktu, że się z nią zabawiają
swistu napisał/a:
ja obstawiam dwóch kandydatów:
ciamajda - taka oferma że mógł wtopić - tu nawet kondony nie pomoga
gargamel - nigdy nie rozumiałem czemu sasetka mówi "papcio gargamel" ale coś w tym musi być
Gargamel łapie smerfole, bo jest zazdrosny . Ale z grugiej strony ... żaden maluch nie jest do niego podobny. Czyżby Ciamajda udawał fajtłapę ... pozory
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
własnie, bo ona chyba nie jest jedyną smerfetka (kobietą) tylko jedyną znaną
Chyba właśnie jest jedyną
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
A nio tak, zapomniałam o niej To są chyba tylko one dwie
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Ja sądze że Papa smerf razem ze swoją żoną która zaginęła w niewyjaśnionych okolicznościach są rodzicami wszystkich smerfów
Ja myślę, że to in-vitro
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Ja sądze że Papa smerf razem ze swoją żoną która zaginęła w niewyjaśnionych okolicznościach są rodzicami wszystkich smerfów
smerfiki przyszły na swiat jakoś w połowie sezonu więc Twoja teoria jest błędna
a niby czemu gargus nie może być ojcem że nie podobny to mało ważne - po pierwsze sasetka woła do niego "papcio" a po drugi moze po to chce schwytać smerfy żeby nie wyszło n jaw że to on jest tym świntuchem co zapyla smerfetke (pomyślcie jak przechlapane miała by smerfetka jakby się jej ziomki dowiedziały żę ona daje gargamelowi )
Ekhem... jego narządy płciowe chyba byłyby "trochę" za duże, aby taka ewentualność mogła zaistnieć (przynajmniej jeśli chodzi o smerfy).
s penetrowales "wnetrze' smerfetki że ejstes taki pewny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.