Jak pewnie wiekszośc z was,słyszałem ostatnio w telewizji o tajnych miejscach sił zrbrojnych ameryki,gdzie sie prowadzi rózne badania nad róznymi wynalazkami,podobno bada sie w takich miejscach spodki UFo,nowe technologie bojowe,samoloty nie wykrywalne dla radaru itp!!
<i><b>A wy co o tym sądzicie ??</b></i>
Te zdjęcia, które zamieściłeś, są po prostu banalne. Prosta grafika 3D. Chyba nie myślisz, że to jest prawdziwe? :p
karas1789 [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-19, 18:38
hehe te pierwsze zdjęcie z góry jest 3d ale te drugie to poprostu światła które sa widizano nad jednym z amerykańskich city;) i poprostu ktos domalował reszte myśląc,że to ufo lub coś innego a co do tematu to ot jest prawda o tajnych badaniach z nowymi technologiami itp ;p :D
Wysłany: 2007-01-27, 13:16
W USA sę testowane nowe samoloty i inne technologie, ale przecież nie UFO. Ludzie mieszkający w pobliżu strefy 51 mówią o spodkach, pojazdch kosmicznych, ponieważ chcą w nie wierzyć, a to tylko nowoczesne urządzenia w fazie testów. Takie jest moje zdanie na ten temat.
A te zdjęcia to faktycznie zwykła grafika
_________________ Rząd to jedyne naczynie, które przecieka od góry.
Ludzie mieszkający niedaleko Strefy 51 mówią, że UFO istnieje bo chcą na tym zarobić. Przecież na pewno ktoś tam by przyjechał zobaczyć i miejscowi na tym mogą skorzystać. To dla nich reklama.
Wysłany: 2008-05-08, 16:35
Co do Amerykańców -tępego narodu, który w każdej wojnie dostał w dupę- :
"Prawdziwy Amerykanin jest dumny ze swojej ojczyzny <USA> która pokonała Hitlera w wojnie wietnamskiej w Czeczeni"
LOL ale poryte... to kawał of corse ^^ ale oni by to pewnie wzięli za pewnik xD niektóre dzieci nie wiedzą że jest coś takiego jak Europa...
_________________ Gość , pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą: najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem.
Nie wiem, czy czytałem to na tym forum, czy na innym, ale pozwolę sobie to przytoczyć. Otóż jaka jest historia UFO. Podczas wojny, radzieccy naukowcy pracowali nad projektem samolotu niewykrywalnego dla radaru. Zostali jednak oni przejęci przez Niemców lecz wcześniej spalili wyniki badań. Po wojnie zostali uratowani i zaczęli pracować od nowa. opracowali taki samolot o kształcie talerza i rząd radziecki postanowił poobserwować amerykanów za pomocą niewidzialnego dla radarów samolotu szpiegowskiego o kształcie talerza. A którędy najszybciej z Rosji do Ameryki? - Przez biegun. mieszkańcy północnych stanów zauważyli latające spodki, a rząd amerykański chcąc zapobiec panice, która wybuchłaby wraz z twierdzeniem, że szykuje się kolejna wojna i to skierowana przeciw USA wymyślił teorie o przybyszach z kosmosu. tak właśnie zrodziła się teoria UFO...
Wysłany: 2008-05-23, 17:08 (;
I może jeszcze mi powiecie, że amerykanie robią te UFO ... Ludzie, oni testuja samoloty itd. Ale wy jesteście naiwni. Jakby wam powiedzieli, że rozmawiali z UFOLUDKIEM to też byście w to uwierzyli ?
_________________ `Miłość to nie pluszowy miś
`Ani kwiaty
`To też nie diabeł rogaty ... `
Założę się, że połowa świadków, którzy uważają, że widzieli UFO jest przekupiona, a druga połowa ma coś z psychiką lub im się przyśniło lub przywidziało takie coś.
Te wszystkie pogłoski o tych miejscach to wielka bajka stworzona po to aby odwrócić uwagę od rzeczy które dzieją sie bliżej nas a są dużo bardziej kontrowersyjne
uwierzyłbym jedynie w strefę 51 bo tam naprawdę coś się stało, zresztą zaraz po wydarzeniach w tamtym regionie sam rząd amerykański mówił o tym że coś się wydarzyło tam i jest to nie do końca wytłumaczalne, no ale po jakimś czasie nagle przestało się o tym mówić a wydaje mi się że dlatego bo oni odkryli coś o czym bali się mówić społeczeństwu,
zresztą nasze społeczeństwo co tu dużo mówić jest jeszcze trochę ociemniałe i nie przygotowane na takie rewelacje
_________________ Spójrz, gdybyś miał jedna jednyna szanse
By ziścić wszystko o czym kiedykolwiek marzyłeś Jeden moment
Złapał byś go czy po prostu pozwolił mu się wyślizgnąć...???
Wiek: 18 Dołączyła: 22 Maj 2008 Posty: 173 Skąd: Pewne Przedwieście
Wysłany: 2008-05-30, 20:38
Hmm.. a ja.. oczywiscie jako jedyna (pewnie zoostane wyśmiana) ..wierzę w UFO... wierzę, że jednak nie jesteśmy sami we wszechświecie.. bo to byłby jakiś dziwny zbieg okoliczności.. że Ziemia jako jedyna jest pełna żywych organizmów.. Jednak tez śmiem twierdzić, że pomimo wielu pogłosek.. nie uważam, iżby UFO mogło być inteligentniejsze od ludzi ;]
um... no ja to zawsze sie tymi rzeczami interesowalem, kiedys uparcie wierzylem, ze rzad ma kontakt z ufo i takie tam xd . Z czasem jednak zmieniam poglady, czytam, ale tylko te srawdzone informacje. Teraz mysle, zdaje sie tak jak wiekszosc, ze ufo to nic innego, jak nie utajnione projekty wojenne. Nie mniej jednak mysle, ze ufo gdzies tam sobie istnieje, czy inteligentne, czy nie, mysle ze dowiemy sie tego za jakis czas. Moj osobisty obraz ufo, to inteligentniejsze od nas istoty, od ktorych moglibysmy sie uczyc xp , ale taki obraz chyba powstal przez filmy SF ; p
Spekulacje i nic więcej. Pokażcie jednoznaczne dowody a nie wypisujecie mrzonki.
Wow, jakie stwierdzenie. Ludzie ponad 50 lat ich szukają i nie znaleźli. Takie dowody mogłyby odwrócić pojęcie o wszechświecie.
A co do Area 51, to nie sądzę, by było tam coś niezwykłego poza zwykłą, tajną bazą wojskową, testującą nowe samoloty. Jakby było naprawdę czymś niezwykłym, to nie oglądałbym jej przez Google Earth...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.