Forum Dyskusyjne :: (ręceprecz odtybetu) :: Zatajnione MIejsca
Profesjonalne pozycjonowanie strony internetowej.

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Strefa 51 » Zatajnione MIejsca

Zatajnione MIejsca
Autor Wiadomość

diplo 

Wysłany: 2008-06-08, 21:54   

Jacy wy jesteście jaaa ... skoro nie wiezycie to nie piszcie bo to juz jest normalnym powiedzieniem, że "NIEDA SIE JUŻ ZAPRZECZYĆ ŻE UFO ISTNIEJE" ... miejsca owszem i są .. i wiem że też są tam podono ufo .. pewno je badają .. a o takich rzeczach ze jest ufo to nawet starożytni majowie wiedzieli .. z kąd niby o tym wiem .. Jest pewna ksęga ktora pisze o takich rzeczach .. baaardzo stara .. przeszła juz swoje i glupot w niej nie pisze .. oczywiście tytułu nie podam . I niechodzi o to ze zmyslam z ta księga poprostu niemoge powiedziec i tyle ... ;/;/ Ufo owsze istnieje widziałam je sama. Jak myślicie jest taki samolo: .. stłam soie kiedyś z moim wujkiem i dizedkiem na rampie rozglądamy sie po niebie .. widzimy bardzo mocno świecącą gwiazde .. nie przyglądmy sie jej zabardzo wodzimy wzrokiem dalej po niebie (oczywiście to było noc xD) Gwiazda swieciła kolorami .. to że jest to samolot to wykluczyliśmy gdyz stała gwiazda od 15 min w miejscu na niebie wiec myslelismy ze to światlo śłońca odbija się od niej .. jednak gdy nas ona zainteresowala i zaczeliśmy się na nią patrzęć dziwnym trafem na gle odleciała i jesazczedziwniejsze że w seundzie sie rozpędziła i nagle zaczeła znikć ... niemozliwe że w chmurach bo było czyste niebo .. poprostu tu było UFO ... ja sie z tym nie zprzeczam ufo istnieje a ci którzy w to niewierzą to znaczy że mało wiedzą o takich sprawach ale zapewnają innych że to sciema .. poprostu moze niektore rzeczy na niebie to bujda ale nie wszystkie . A jeśli chodzi o te dwa zdjecia to to pierwsze ewident komputerowy .. xD a drugie prawdziwe .. czytałam o nim na wikipedii ... poczytajcie soie o tym a nie osądzajcie, że ściema

(Sz)Arek 

Wysłany: 2008-06-08, 23:07   

Ah ta Wikipedia - co ci ludzie by bez niej zrobili... Pewnie naukowcy tez z niej korzystają w swoich badaniach.

Tabris88 
Papa

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wysłany: 2008-06-08, 23:09   !

Wikipedia to poważne źródło wiedzy.
Nieczęsto tworzona przez lunatyków, ale co tam.

Ważne, że UFO to nie ściema.
Chyba... :zabawa:

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2008-06-08, 23:15   

(Sz)Arek napisał/a:
Pewnie naukowcy tez z niej korzystają w swoich badaniach.

śmiejesz się a moja hisotryczka z niej korzystała :rotfl: i nas przewodnik po mazurach podczas zeszłorocznej wycieczki.
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

(Sz)Arek 

Wysłany: 2008-06-09, 13:55   

A w tym roku jedno z zadań na maturze było oparte na Wikipedii i wszyscy wiemy jak to się skończyło.

To piszą tylko ludzie. Jeszcze jest prawdą, jeżeli chodzi o twierdzenia matematyczne, czy fizyczne. Ale jeśli chodzi o UFO, to nie wierzę. Jeśliby to zostało napisane przez Urząd Bezpieczeństwa Narodowego Ameryki to bym uwierzył ,ae tak to nie...

diplo 

Wysłany: 2008-06-09, 15:22   

Haa bo jest .xD tylko niewolno tego ujawniac .. ale są przecieki ...

Odpowiedz do tematu