Forum Dyskusyjne :: Wywo³ywanie duchów!

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Strefa 51 » Wywo³ywanie duchów!

Wywo³ywanie duchów!
Autor Wiadomo¶æ

Pausa 

Do³±czy³a: 28 Gru 2006
Sk±d: nibylandii

Wys³any: 2007-06-09, 17:44   Wywo³ywanie duchów!

Czy kto¶ z was wywo³ywa³ kiedy¶ duchy?
Jakie znacie sposoby?
Opiszcie dok³adnie ca³y seans.

Za ka¿dym razem kiedy chcia³am z kole¿ankom wywo³ywaæ duchy(ju¿ prawie zaczyna³y¶my) to albo drzwi siê zamyka³y z wielkim hukiem albo co¶ g³o¶no walnê³o w okno! Oczywi¶cie strasznie przestraszone zaniecha³y¶my te seanse xD

M. 

Do³±czy³a: 01 Maj 2007

Wys³any: 2007-06-09, 17:48   

Tak, jak by³am ma³a z kuzynami. Wk³adali¶my kostkê czekolady pod talerzyk [taka zachêta], zgaszali¶my ¶wiat³o i wo³ali¶my "duchu przyb±d¼" O_o

Pó¼niej zm±drza³am, i przesz³a mi mania wywo³ywania duchów.

ViniCator 

Do³±czy³: 18 Lut 2007
Sk±d: Kraków

Wys³any: 2007-06-09, 22:59   

Ja Cie krêci ta (ponoæ) niezbyt bezpieczna zabawa to zainteresuj siê tabliczk± Quija - ale niektórzy twierdza ze to juz podchodzi pod okultyzm i pomijaj±c kwstie czy jakie¶ z³e moce istniej± czy nie, to trzeba miec na uwadze to, zeby posiadaæ siln± psychike, zeby nie nabawic sie urojeñ/urazów od takich seansów

tango 

Do³±czy³a: 05 Maj 2007
Sk±d: Warszawa

Wys³any: 2007-06-10, 16:11   

Brrr nigdy tego nie robilam.

ViniCator 

Do³±czy³: 18 Lut 2007

Wys³any: 2007-06-10, 17:06   

tango napisa³/a:
Brrr nigdy tego nie robilam.

Brrr, to na cholere sie odzywasz.

Mara 

Do³±czy³a: 22 Kwi 2007
Sk±d: OstatniBlokWmie¶cie

Wys³any: 2007-06-10, 17:09   

pamietam jak raz probowalam wywolac duchy z moimi kolegami w stodole na sianie
siedzielismy w kolku ze swieczka po srodku trzymajac sie za dlonie
skonczylo sie tym ze siano zaczelo sie palic i musialismy uciekac ze stodoly
strasznie sie wtedy wystraszylam i od tamtej porynie wywoluje duchow...

#Magda 
z przymru¿eniem oka

Do³±czy³a: 15 Sie 2006
Sk±d: Kraków!

Wys³any: 2007-06-10, 17:42   

na sam± my¶l mam stracha, a co dopiero praktykowanie tego nawet w formie zabawy... przecie¿ zesz³abym na zawa³ z tego ¶wiata ;-)

Tracy 

Do³±czy³a: 10 Cze 2007
Sk±d: NY

Wys³any: 2007-06-10, 19:47   

hymmm ja wywolywalam duchy raz ale to byl niewypal
to bylo w ferie kiedy spa³y u mnie 3 kumpele
o 24 zapalilysmy swieczki wzie³ysmy sie za rece zamkne³ysmy oczy i jedna zaczela wyw³ywac Magika z pakty, potem ja 2paca xD
hehe w sumie cos tam s³ysza³am ale to raczej bylo wywolane lekkim odurzeniem %-centami xD
pozatym czyta³am ze taki seans trzeba przeprowadzic w ca³kowitym skupieniu a nam to po prostu nie wysz³o...
moze next time :)

Wró¿biarka 

Do³±czy³a: 01 Maj 2007
Sk±d: ciemna dolina

Wys³any: 2007-06-13, 23:50   

Kto¶ tu jednak na forum wywo³ywa³ bo jeden Duchu siê pojawi³ xD
"Wojna polega na wprowadzaniu w b³±d. Je¶li mo¿esz udawaj, ¿e nie mo¿esz; je¶li dasz znaæ, ze chcesz wykonaæ jaki¶ ruch, nie wykonuj go; je¶li jeste¶ blisko, udawaj, ¿e¶ daleko; je¶li wróg jest ³asy na ma³e korzy¶ci, zwabiaj go; je¶li w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; je¶li jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoj±; je¶li jest silny, unikaj go; je¶li jest cholerykiem, rozw¶cieczaj go; " Sun Tzu

*Apple 
my crazy world

Do³±czy³a: 25 Sie 2006
Sk±d: 49°59'N 18°57'E

Wys³any: 2007-06-16, 16:20   

ViniCator napisa³/a:
niektórzy twierdza ze to juz podchodzi pod okultyzm i pomijaj±c kwstie czy jakie¶ z³e moce istniej± czy nie, to trzeba miec na uwadze to, zeby posiadaæ siln± psychike, zeby nie nabawic sie urojeñ/urazów od takich seansów

No, te¿ o tym s³ysza³am, a nawet kiedy¶ oglada³am film na ten temat. Jestem do tego uprzedzona i nigdy nie bawiê siê w tego typu rzeczy, natomiast kiedy wybije godzina zerowa czekam z bij±cym sercem, czy przypadkiem taki duch siê nie pojawi, bo mo¿e akurat...
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``

*Yenna 
stop touching me!

Do³±czy³a: 25 Sty 2007

Wys³any: 2007-06-16, 23:54   

Apple napisa³/a:
natomiast kiedy wybije godzina zerowa czekam z bij±cym sercem, czy przypadkiem taki duch siê nie pojawi, bo mo¿e akurat...

wg filmu "Egzorcyzmy Emily..." przychodz± o 3 rano ;-]

Nieraz dla zabawy z kuzynk±, czy kolegami/kole¿ankami, tyle, ¿e zawsze w dzieñ i na wolnym powietrzu, odprawiali¶my jakie¶ 'rytua³y' maj±ce nam pomóc, a postacie, które czasem chcieli¶my przywo³aæ by³y nierealne lub animowane :rotfl: .

Genesis 

Do³±czy³a: 13 Maj 2007
Sk±d: Mrok

Wys³any: 2007-06-17, 09:58   

Moim zdaniem (choc moze wydac sie to dziecinne) wywolywanie duchow jest niebezpieczne ,wiem z wlasnego doswiadczenia. Nigdy w duchy nie wierzylam, bo wlasciwie wierze tylko w to co widze i co da sie racjonalnie wytlumaczyc. Jednak kiedys tak z glupoty i z ciekawosci wywolywalam z przyjaciolmi duchy i to na starym poniemieckim cmentarzu ,gdzie lezeli zakatowani zydzi. Ja oczywiscie poszlam sobie wczesniej i powiedzialam ,ze ,,cuda i tak sie nie zdarzaja". Nastepnego dnia dzwoni do mnie kumpel i mowi ,ze ,,cos sie jednak zdarzylo" zasmialam sie do sluchawki, co wywolalo negatywny wplyw na moje stosunki z kumplem, ktory doszedl do wniosku ,ze sadze ,ze jest glupi, a ja rzeczywiscie tak myslalam. Rozlaczylam sie i poszlam do kumpeli ktora z przerazeniem w glosie powiedziala, ze wszystkim ktorzy tam byli snilo sie to samo. A mianowicie spalony do popiolu mezczyzna. Szczeka mi opadla bo to samo snilo sie i mnie. Nastepnego dnia dowiedzielismy sie od ciotki ,ze katowani zydzi ,czesto ku uciesze Niemcow spalani byli we wlasnych domach. Jeden mezczyzna zginal tak wraz z dwojka dzieci...

asi±tko31 

Do³±czy³a: 17 Sie 2007
Sk±d: wroc³aw

Wys³any: 2007-10-31, 21:57   

wywo³ywanie duchów Jest to dla nich sposób na zabicie wolnego czasu lub spêdzenie wieczoru w gronie przyjació³ Je¿eli kto¶ bawi siê kosztem duchów, to i one potrafi± skrzywdziæ dla zabawy. Czasami taka zabawa koñczy siê w szpitalu, nawet psychiatrycznym, wszystkiego siê lêkaæ, mo¿esz byæ opêtanym nawet prowadziæ do ¶mierci, Mog± pozostaæ w domu w którym przeprowadzano seans spirytystyczny. Na samym pocz±tku nawiedzenie mo¿e byæ prawie niezauwa¿alne, szczególnie gdy duch ma mi³e usposobienie, ale gdy kana³ jest otwarty, to mog± zacz±æ wnikaæ nastêpne duchy, a¿ w koñcu bêdzie ich tyle, ¿e cz³owiek nie bêdzie móg³ sobie poradziæ. Nie bierzemy pod uwagê z³o¶liwo¶ci duchów, Duchy uwielbiaj± bawiæ ludzk± naiwno¶ci±.
Dlatego wszystkim mówiê ze Wywo³ywanie duchów jest nie bezpieczne i nawet nie próbowaæ tego robiæ

Kiep 

Do³±czy³: 27 Lip 2007
Sk±d: z klawiatury

Wys³any: 2007-11-13, 22:31   

Tabliczka Ouija jest strasznie niebezpieczna. Nie róbcie tego. Duchy, które przebywaja w pobli¿u ¶wiata fizycznego to czêsto (nie zawsze) z³e duchy. Chyba nie chcia³aby¶ ¿eby kto¶ Ciê od czego¶ odrywa³ tylko dla swojej zabawy. Potem mo¿esz siê spotkaæ z odpowiedzi± "SPALÊ CI DOM!". Wiem o czym mówiê ;]

Caffe 

Do³±czy³: 15 Lis 2007
Sk±d: z ...

Wys³any: 2007-11-16, 19:50   

Ludzie mówie wam nie wywo³ujcie nie bawcie sie w to bo to naprawde nie sa zarty.Sam z rok by³em napalony i namawia³em innych do tego.Wysz³o na to ze dwie panny sie zgodzi³y..Na necie odnalezlismy jakas tablice do przerysowania i stosowne instrukcje..No i zacze³a sie zabawa oczywiscie 5 min powagi potem brechta i tak co jakis czas...Potem juz siobi odpuscilismy..Siedzimy i ogladamy film na kompie,drzwi do pokoju zamkniete,nikogo poza nami i psem w domu..Nagle zapala sie swiat³o w ³azience(widac przez szybke od drzwi do pokoju) i zaraz gasnie..I znowu,i znowu...Wszyscy na kanapie siedza strach na twarzy..w koncu chwila odwagi otwieramy drzwi od pokoju i spojrzenie na ³azienke..Nic,tylko swiat³o sie pali..Kolezanka do której dom nalezal stwierdzi³a ze to na pewno pies "swiat³em sie bawi³" tylko cholera jak on do w³acznika dosta³?Ale wszyscy od razu pochwycilismy te mysl zeby samych siebie uspokoic..Powrót do domu mys³a³em ¿e biegunka zakoncze..ciagle faza ze ktos idzie za mna,w klatce to samo...noc jakos przesz³a a na nastepny dzien to juz w soli ie my³em(ponoæ ma odstraszyæ z³e duchy jesli nie chca same odejsc) Mo¿e to smiesznie brzmi i mozesz pomysleæ ze fajna historie koles wymysli³ ale wierz lub nie naprwde tak by³o...

Kiep 

Do³±czy³: 27 Lip 2007
Sk±d: z klawiatury

Wys³any: 2007-12-02, 20:07   

Czemu sól mia³aby odstraszyæ duchy? ;P

Chwastox 

Do³±czy³: 04 Gru 2007
Sk±d: Bydgoszcz

Wys³any: 2007-12-04, 16:55   

ja powiem ze to straszna rzecz i mo¿e prowadzic do opêtania a je¶li jest ktos wierz±cy to napewno wie ¿e to grzech cie¿ki !!! Ale szczerze kiedy¶ próbowa³em i napewno juz nie spróbuje Przera¿aj±ca sprawa :dobani:

Ligia 

Do³±czy³a: 29 Lis 2007
Sk±d: wielkopolska;)

Wys³any: 2007-12-13, 18:39   

Wszyscy mowia zeby tego nie robic a nikt nie mowi jak to zrobic.. poza tym umysl ludzki jest tak stworzony, ze lubi sobie "widziec" niektore rzeczy...ale to tak marginalnie bylo;)

mordial 

Do³±czy³: 04 Gru 2007
Sk±d: Warszawa

Wys³any: 2007-12-20, 22:26   

Czego siê dowiedzieli¶cie z takiego seansu? A mo¿e min±³ on bez wiêkszej sensacji?

Annó 

Do³±czy³a: 01 Sty 2008

Wys³any: 2008-01-04, 22:06   

Ligia napisa³/a:
umysl ludzki jest tak stworzony, ze lubi sobie "widziec" niektore rzeczy

Niektóre, siê znaczy nie te. Po udanym 'wywo³ywaniu' duchów wiêkszo¶æ osób trafia do egzorcysty, tudzie¿ psychiatry.. Bo to nie jest ju¿ wtedy ¶mieszne. Nie mo¿esz spaæ, my¶leæ normalnie, wszêdzie Ci siê wydaje ¿e s±, ¿e jest ¼le, niebezpiecznie...
Lepiej siê w to nie bawiæ.
Ja na sam± my¶l mam ciarki xP
Okej, nie mam nic, do wywo³ywania 'duchów' animowanych postaci. Ale z takimi innymi, to nigdy..

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Profesjonalne pozycjonowanie stron internetowych. • Projekty domów • Twoja FOTKA w internecie • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForumrêceprecz odtybetuRêceprecz odtybetudarmowe og³oszenia i zlecenia