kp1304
Do³±czy³: 08 Mar 2008 Posty: 22 Sk±d: Wadowice
Wys³any: 2008-03-09, 09:51
Annó napisa³/a:
Ligia napisa³/a:
umysl ludzki jest tak stworzony, ze lubi sobie "widziec" niektore rzeczy
Niektóre, siê znaczy nie te. Po udanym 'wywo³ywaniu' duchów wiêkszo¶æ osób trafia do egzorcysty, tudzie¿ psychiatry.. Bo to nie jest ju¿ wtedy ¶mieszne. Nie mo¿esz spaæ, my¶leæ normalnie, wszêdzie Ci siê wydaje ¿e s±, ¿e jest ¼le, niebezpiecznie...
Lepiej siê w to nie bawiæ.
Ja na sam± my¶l mam ciarki xP
Okej, nie mam nic, do wywo³ywania 'duchów' animowanych postaci. Ale z takimi innymi, to nigdy..
Do³±czy³a: 09 Mar 2008 Posty: 16 Sk±d: absurdlandia
Wys³any: 2008-03-10, 21:48
Ja kiedy¶ z kole¿ank± uda³am siê do lasu w okolicach starego i zapuszczonego cmentarza, ona mia³a ze sob±, ksi±¿kê...LaVey`a (wiadomo o co chodzi) co¶ tam poczyta³a, ale ja nic specjalnego nie zauwa¿y³am ¿eby co¶ siê wydarzy³o. Kiedy¶ mo¿e i ci±gnê³o mnie do tego, na dzieñ dzisiejszy...wole siê w takie rzeczy nie bawiæ. Osobi¶cie podchodzê do takich rzeczy z przymru¿eniem oka, mog³abym nawet powiedzieæ ¿e nie wierzê w duchy itp. ale jednak jaki¶ tam, powiedzmy strach odczuwam i uwa¿am ¿e ludzie którzy zabieraj± siê za wywo³ywanie czegokolwiek powinny pamiêtaæ, ¿e w mistycznym ¶wiecie istnieje co¶ takiego jak larwy astralne, które przyczepiaj± siê do danej osoby i krótko mówi±c utrudniaj± jej ¿ycie. Trochê na ten temat wiem, bo interesowa³am siê tym wszystkim i mimo to, ¿e w zasadzie nie wierzê w nadprzyrodzone moce, uwa¿am ¿e ludzie którzy nie znaj± siê na rzeczy, nie powinny pchaæ w to swoich paluchów.
Wys³any: 2008-03-12, 20:12
Ja jak mia³em z 7 lat poszed³em do kolegi. grali¶my w ghostbuster na pegazusie i tak z nik±d zaczeli¶my rozmawiaæ o duchach. Rozmowa mocno siê rozwinê³a. Nagle zacze³o co¶ waliæ w okno. . Odrazu uciekli¶my do pokoju i schowali¶my siê pod ko³drê. siedzieli¶my tam z 30 min. a¿ do drzwi wali³o stuk puk. ze strachem poszli¶my otworzyæ drzwi. a tu jego mama. odetchneli¶my z ulg± ale w okno nadal co¶ wali³o. poszedli¶my lookn±æ co to i okaza³o, siê ¿e to ga³±¿ od drzewa bo wiatr mocny byl XD . Ja mimo to i¿ wiedzia³em po tym co to by³o, odrazu powiedzia³em: cze¶æ-ziomkowi i odjecha³em w po¶piecu do domu.
_________________ Nie s³uchaj innych. Rób to co ci siê podoba...\
wiszu
Do³±czy³: 17 Mar 2008 Posty: 2 Sk±d: warszawa
Wys³any: 2008-03-17, 21:20
Wy mieli¶cie jeszcze dobrze ja po wywo³ywaniu duchów mia³êm najgorzej
(to co powiem jest prawd± w 100% radze nie wywo³ywaæ duchów)
pewnej nocy raz z kolegami zaczeli¶my wywo³waæ duchy robili¶my to przez 10 minut
by³a gdzie¶ tak 00.20 nie wiem dok³adnie po chwili poszli¶my do pokoju juz nieprzytomni nagle co¶ zacze³o szuraæ po pokoju wiêc wsta³êm zobaczyæ co .
Nic wiêc ide siê napiæ wody wracam a tu jaki¶ przeci±g siê robi rozgl±dam siê nic,
po chwili zacze³o mnie co¶ pykaæ po plecach nie wiedzia³em co siê dzieje
nagle co¶ mnie z³apa³o za rêke i próbowa³o mi j± wykrêæ patrzy³em ale za mn± nic nie sta³o zacze³êm wo³aæ kolegów po chwili jak oni przybiegli mia³em z³aman± rêke. Przez kilka minut krzycza³êm z bulu pó¼niej koledzy zadzwonili po karetke........
(do tej pory odwiedzaj± mnie duchy prubóje wszystkiego do pozbycia siê ich)
(dosta³em nauczke i trafi³êm na bardzo z³ego ducha wiêc bardzo odradzam wywo³ywanie duchów).....................
015kain150
Do³±czy³: 15 Mar 2008 Posty: 1 Sk±d: Ozorków
Wys³any: 2008-03-19, 14:43
Je¿eli chcesz to mogê Ci pomóc go odpêdziæ, pisz do mnie na maila: grzesiu-14@tlen.pl pozdrawiam
C4asteR
Do³±czy³: 21 Mar 2008 Posty: 23 Sk±d: z opozycji
Wys³any: 2008-03-22, 12:30
Ja kiedy¶ wywo³ywa³em ducha ze swojego sple¶nia³ego actimela. Niestety i tak musia³em go wrzuciæ bo tak niesympatycznie na mnie patrzy³ ;/.
Od ksiedza kiedy¶ dowiedzia³am sie ¿e do tego potrzebna jest jaka¶ formu³ka kilka pierwiastków m.in magnez.Sama kiedy¶ z kumpel± próbowa³am w ten sposób-o 3 w nocy siad³yszmy chwytaj±c sie za recze.W ¶rodku mia³y¶my zapalone ¶wieczki z kroplami naszej krwi i obok szklanke.Po naszej lewej str sta³o du¿e lustro.Zaczeli¶my tak wo³aæ jakiego¶ ducha ale wa³ek-na szczê¶cie.Ale qmple próbowali i w pewnym momencie zatrzas³y sie im drzwi których przez moment nie da³o sie otworzyæ.Co¶ w tym jest...by³am te¿ kiedy¶ ze znajomymi na cmentarzu o 12 w nocy.By³a super pogoda.Jak weszli¶my na cmentarz zacze³o silnie wieæ.Wyszli¶my-znów spokój.
_________________ SpÓjRz RêK± SiÊgAM DnA.. bRaK Mi Si£ By ZnOfU WstAæ..
Wy mieli¶cie jeszcze dobrze ja po wywo³ywaniu duchów mia³êm najgorzej
(to co powiem jest prawd± w 100% radze nie wywo³ywaæ duchów)
pewnej nocy raz z kolegami zaczeli¶my wywo³waæ duchy robili¶my to przez 10 minut
by³a gdzie¶ tak 00.20 nie wiem dok³adnie po chwili poszli¶my do pokoju juz nieprzytomni nagle co¶ zacze³o szuraæ po pokoju wiêc wsta³êm zobaczyæ co .
Nic wiêc ide siê napiæ wody wracam a tu jaki¶ przeci±g siê robi rozgl±dam siê nic,
po chwili zacze³o mnie co¶ pykaæ po plecach nie wiedzia³em co siê dzieje
nagle co¶ mnie z³apa³o za rêke i próbowa³o mi j± wykrêæ patrzy³em ale za mn± nic nie sta³o zacze³êm wo³aæ kolegów po chwili jak oni przybiegli mia³em z³aman± rêke. Przez kilka minut krzycza³êm z bulu pó¼niej koledzy zadzwonili po karetke........
(do tej pory odwiedzaj± mnie duchy prubóje wszystkiego do pozbycia siê ich)
(dosta³em nauczke i trafi³êm na bardzo z³ego ducha wiêc bardzo odradzam wywo³ywanie duchów).....................
mo¿e mia³e¶ najgorzej z wszystkich którzy sie tutaj wypowiadaja. ale nie miuales nawet srednio ¼le. ja juz pisa³am na ten temat w "kontrowersyjnych tematach" w "opetaniach" przeczytraj sobie, ale to co tak pisze to tylko niewielka czeæ¶ z³a...
_________________ Ka¿da chwila Twojego ¿ycia jest wa¿na...
moja znajoma mia³a opêtan± kole¿ankê
Z³y najczê¶ciej ujawnia³ siê podczas ró¿nych nabo¿eñstw w ko¶ciele. Pokazywa³a bliznê po ugryzieniu przez t± osobê... Opowiada³a nam ró¿ne przyk³ady, których nie bêdê tutaj przytaczaæ. Ale by³y straszne...
3? Czy¿by wysoko¶æ, szeroko¶æ i d³ugo¶æ? Czy to nie to?
A te 8 pozosta³ych wymiarów to jakie?
ahhhh . widaæ ze jeszcze twoja inteligencja do tego nie dosz³a ale mo¿e jeszcze to bedziesz mia³ w szkole . Nie wiem jakie to wymiary przeczyta³em w ksi±¿ce , ale naprawde nie pamietam jakie to poszukaj w internecie napewno znajdziesz szczegó³owo ale to prawda . mo¿e ja umieszcze link
_________________ "Jestem ¦wiadom Swoich Wad,Ale Ty Te¿ Popatrz W Lustro"
Nikt nigdy nie udowodni³, ¿e istnieje te 11 wymiarów. Po prostu jaki¶ stukniêty profesorek wymy¶li³ sobie co¶ takiego, napisa³ ksi±¿kê, a jak ka¿de rewolucyjne dzie³o ludzie j± pochwycili. Teoria sie rozwinê³a i tak oto jest.
Wymiary takie jakie my znamy (d³. szer. g³.) nie wydaje mi siê, by siê nagle rozmno¿y³y, bowiem pewne prawo fizyki g³osi, ¿e czwarty wymiar jest prostopad³y do trzech pozosta³ych i tak jest z ka¿dym nastêpnym.
Wys³any: 2008-04-29, 15:53
Gromson napisa³/a:
ahhhh . widaæ ze jeszcze twoja inteligencja do tego nie dosz³a ale mo¿e jeszcze to bedziesz mia³ w szkole . Nie wiem jakie to wymiary przeczyta³em w ksi±¿ce , ale naprawde nie pamietam jakie to poszukaj w internecie napewno znajdziesz szczegó³owo ale to prawda . mo¿e ja umieszcze link
No to tak... po pierwsze jestem dziewczyn± ;p
A co do tematu... s³ysza³am ¿e oprócz tych 3 jest kupê innych i ¿e niektórzy potrafi± sobie co¶ wyobraziæ w³a¶nie nawet w 11 wymiarach (szacuneczek, ja bym siê pogubi³a ), st±d moje pytanie. A co do szko³y: pyta³am ju¿ kiedy¶ babkê na matmie i ona mówi³a ¿e takie co¶ jest jak siê pójdzie na studia matematyczne, a ¿e ja my¶lê o innych (niestety, bo kocham matmê ^^) to raczej tego nie bêdzie, chyba ¿e <mam nadziejê> jako jaka¶ ciekawostka.
_________________ Go¶æ , pamiêtaj: nie polemizuj z Idiot±: najpierw sprowadzi Ciê do swojego poziomu, a potem pobije do¶wiadczeniem.
ja wywolywalam z kolerzankami duchy i pewnego razu moje kol zaczely wywolywac demony oczywiscie nie jestem na tyle g³upia i nie zwielam w tym udzia³u ....
"Kole¿anki" zapewne maj± siê dobrze, ¿adnego demona nie przyzwa³y i mnie w Otch³ani te¿ nie obaczy³y. A szkoda, wyobraca³bym sobie takie m³ode jêdrne dziewice.
nie no extra...
tylko, ¿e ja z przyjació³k± te¿ chcia³y¶my wywo³aæ ducha tak dla ¶miechu...
i siê co¶ dziwnego sta³o, zaczê³o szuraæ i waliæ w okna u mnie w domku (mieszkam w centrum miasta, gdzie nie ma ¿adnych drzew), potem wysiad³ pr±d...
to by³o jaki¶ miesi±c temu, ale od tamtej pory co¶ jest inaczej... mam wra¿enie, ¿e któ¶ obok mnie stoi, obok mnie idzie itd.
jestem mo¿e przewra¿liwiona, ale po prostu czuje jak kto¶ obok mnie stoi, lub na mnie patrzy i od tamtej pory takie mam wra¿enie...
nie wiem co siê dzieje, ale na wszelki wypadek jak odpêdziæ demona?
jest to bardzo skomplikowany rytu³a³; trzeba sprowadziæ ksiêdza egzorcystê, ale to ju¿ w przypadkach szczególnych... na razie o tym po prostu zapomnij, ale pamiêtaj, ¿e g³upota (za przeproszeniem) kosztuje i niesie ze sob± konsekwencje...
Ostatnio zmieniony przez Nona 2008-06-30, 17:35, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.