Wysłany: 2005-11-02, 19:28 Wielka stopa Skype: michal1986lublin
Jak myslicie czy wielka stopa istnieje :>? Naukowcy co jakis czas znajdują ślady wilekich stóp czy mozliwe jest zeby człowiek śniegu jecnak istniał ? moze to fikcja ?
Wiekszosc sladow byla sfalszowana przez osoby ktore chcialy zrobic rozglos lub zdobyc w pewien sposob slawe tak samo jest z tymi kregami w polach. Ogladalem wiele programow w ktorych demaskowano tego rodzaju wybryki Chociaz na poczatku w takie rzeczy wierzylem
Jakoś zawsze bardzo głośno jest tuż przed taką wyprawą majaca nma celu odnaleienie człowieka śniegu itd. Tylko potem ,gdy przychodzi czas ekspertyz, analiz zebranych materiałów to sie już nic nie mówi i ogólnie cała sprawa cichnie...
Jakaś bzdura z tym Yeti pewnie.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Tak jak zawsze Te wszystkie przypadki ujecia Yeti na zdjeciach albo na filmach to jedna i wielka fikcja. Pewnie jacys durnie sie przebieraja i pozwalaja sie filmowac innym a potem jest wielka afera ze widziano czlowieka sniegu Widzialem wiele filmow na ktorych wiele osob przyznaje sie do wyglupow takich po wielu latach (na jednym byl nawet pokazany stroj w ktorym chodzil gosciu i porownywany byl z materialem nagranym na tasmie) i takich na ktorych pokazuja jak latwo sfalszowac slady stop i takie tam
a koła w zbożu:>? okazało sie że grupa pasjonatów je robi
Dokladnie Dobrym wachowca ktorzy umieja wspolpracowac i zsynchronizowac wszystko w czasie i to ze kiedy i jaka czesc okregu ma powstac na polu to wystarczy im jakies 8 godzin pracy i ma sie calkiem fajne wzorki A potem sa jazdy typu "Na moim polu ladowalo UFO..."
nie wiem hhhmm.. do tej pory nikt sie nie spotkal w 4 oczy z Tym Czymś..
moze to bajka??
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2007-01-17, 23:33
Wielka stopa...
Swiat jest jesczze nie odkryty ;]
Wielka reka ... :lol2:
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
*Apple
Wysłany: 2007-01-19, 21:44
akuratnie w tą stopę nie wierzę. wg mnie to pewnie jakiś duzy miś, bawiący sie w chowanego, a jeszcze nie odkryty przez biologów.
Naukowcy co jakis czas znajdują ślady wilekich stóp
pewnie ida za moim sladami
Michał napisał/a:
mozliwe jest zeby człowiek śniegu jecnak istniał
oprocz mnie- watpie
to fikcja -prawdziwe sa tylko moje stopy
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
*faris
Wysłany: 2007-01-28, 18:17
wielka stopa ? największa jaka widziałam to rozmiar 47
jak byłan na koloni to jakiś chłopak miał...
kręgi zboża ? nie wierzę, jak dla mnie to ktoś to zrobił w celu zarobienia pieniędzy, co już zostało udowodnione
yeti ? wymysł przede wszystkim pisarzy którzy to umieszczali w swych książkach jako postać fantastyczną, żyjącą w górach, w śniegu, a ludziom zachciało się tego udowadniać, ot co
ufo ? też nie wierzę, zielone ludki i antenki na czółkach ? a kto to wymyślił ? mądrzy Amerykanie
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
[quote="Matys"]Wiekszosc sladow byla sfalszowana przez osoby ktore chcialy zrobic rozglos lub zdobyc w pewien sposob slawe tak samo jest z tymi kregami w polach. Ogladalem wiele programow w ktorych demaskowano tego rodzaju wybryki Chociaz na poczatku w takie rzeczy wierzylem
A
jezeli sie myle... to jestem zielony ufoludek [
Ty to chyba jestes ufoludek.... Znasz pojęcie piktogramow? Widziales jakia maja skomplikowana strukture? Pewnie twierdzisz ze wykonywane sa przez dwoch dziadkow uginajocych zboze kawalkiem deski ze sznurkiem jednej nocy? Jestes w bledzie. Tak dla uscislenia to ci dziadkowie mieli chyba buty z uranu poniewaz w kazdym okregu podniesione zostalo pole magnetyczne oraz znajdowano tam dziwne oplki metalu
[/i][/b]
Za moim miastem jest takie miasteczko i tam jest las i chodzą pogłoski <od dawien dawna>, że tam żyje "zmałpionecoś" i oczywiście jak to zawsze są jakieś ślady paru świadków ble ble ble... A niedalego tego lasu kiedyś spałam pod namiotami i to jeszcze koło kukurydzy... Przeżyłam
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Wysłany: 2007-07-04, 11:40
Wielka stopa??!! To interesujące... Widzę, że niewiele osób w nią wierzy. A ja tam myślę, że może gdzieś tak daleko, za oceanami, a może na Antarktydzie lub kto wie gdzie jeszcze, istnieje jakiś stworek, co zwie sie YETI... Nigdy nic nie wiadomo... Świat jest taki wielki, jeszcze nie do końca odkryty... Możliwe, że takie stworzonko żyje...
_________________ >> I am what I am... Don't try change me!! <<
a ja w ogóle nie kapuje tego zainteresowania wielką stopą. Są różne zwierzątka małpiaste:) może kiedyś w alpach [czy gdzieś tam] zyła taka małpa, teraz to raczej już jej nie ma - wyginęła moim zdaniem jeśliw ogóle była. Ludzie zaczęli robić z tego jakąs sensacje... To tak jakbym powiedziała że w lesie równikowym żyje wąż który zmutowany przez chemiczną przesyłkę która nie została dostarczona do celu osiąga długość 12 metrów i zabija 2x szybciej niż... jakiś tam najgroźniejszy na swiecie. I co? [można zawsze znaleźć jakieś dowody podobne do śladów wielkiej stopy]
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.