Zawsze myślałem, że to bujda na resorach, lecz jak czytałem artykuł o tym czymś co się nazywało... eee... ciupakabra xD to coraz bardziej zaczynam uważać, że może być coś takiego jak wielka stopa
Ty to chyba jestes ufoludek.... Znasz pojęcie piktogramow? Widziales jakia maja skomplikowana strukture? Pewnie twierdzisz ze wykonywane sa przez dwoch dziadkow uginajocych zboze kawalkiem deski ze sznurkiem jednej nocy? Jestes w bledzie. Tak dla uscislenia to ci dziadkowie mieli chyba buty z uranu poniewaz w kazdym okregu podniesione zostalo pole magnetyczne oraz znajdowano tam dziwne oplki metalu
dodam tylko ze w tych kręgach nie działały sprzęty takie jak komórki, aparaty itp.
URSUS2000 napisał/a:
Zawsze myślałem, że to bujda na resorach, lecz jak czytałem artykuł o tym czymś co się nazywało... eee... ciupakabra xD to coraz bardziej zaczynam uważać, że może być coś takiego jak wielka stopa
ciupakabra ... moim zdaniem istnieje ! wiele razy była zauważona ale to ameryka i te regiony, czytałem że tylko raz w polsce
a co do wielkiej stopy to moim zdaniem to jest wymysł ludzi z wyobraźnią
aaa a co do tych kręgach itp. to widziałam dużo takich logo firm ... też UFO?
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Wolf
Wysłany: 2007-11-08, 21:19
hehe, ja słyszałem że Yeti to zwykły człowiek, który przez lata mieszkania w górach przystosował się do tych warunków... ciekawe czy to prawda że w ogóle jest coś takiego jak wielka stopa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.